Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kizlar merhaba bi sorum olacakti suan hamilelik belirtileri var test yaptim cift cizgi yok fakat hem belirtiler var gogus agrisi adet gecikmesi azda olsa bulanti vs ama teste goremedim gormeden doktora gitmek istemedim nasip olursa ilk gebelik olacak acaba metot mu yanlis ne dicemi bilemedim suan doktorami gideyim yoksa bekleyeyim mi????

merhaba..adet günün geçtiyse kan testi vermeni tavsiye ederim..
inşallah gebesindir.

kızlar ben bugün doktora gittim uzaman doktordu ben tedavi devam ettiremem dedi beni 1.5 saat illerdeki rizeye gönderdi ben sürekli nasıl gidecem oraya bilmiyorum muayne etmedi bile off yaa çok mutsuzum burda

mecburen gitcen o zaman canım yada ordan başka bi yerde yaşamanın çaresine bakıcan..
üzülme geçici sıkıntılardır bunlar inşallah..

selam kızlar bende sizin gibi bekleyişte olanlardanım.13 aylık evliyiz 3-4 aydır deniyoruz.herhangi bi kür kullanmıyorum.umarım bu bekleyiş fazla sürmez

günaydın topik.....bir hafta gelemedim topiğe özlemişim....ramazan ayı çok güzel gidiyo..hiççç zorlanmıyorum...yarısını geçtik bile hiç bi şey anlamadım.....bayram geliyo.....eskişehirden ablam eniştem bize gelecekler....hep beraber memlekete gidicez...annemlere süpriz yapıcaz...

dark....peliiiii...ecrin....asmin kızcelerinizi öpün bizim yerimize......Allah kolaylık versin...güzel güzel büyüsünler inş.....

hamişlere de Allah kolaylık versin...sizde meleklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşşşş...

veee ben veee diğer hamişliği bekleyen arkadaşlar...Allah bize sabırrr versinn....tez zamanda göbüşlerimizi doldursun inşşşşş...

adetime 8 gün var....yeni doktorum folik asit aspirin ve progestan verdi....onları kullanıyorum işte...progestan kullandığım için mi bilmem gögüs uçlarım felaket acıyo....akıntım bol...arada kasıklarımda ağrı batma oluyo....yaşadıklarım bunlarr....akıntı ve kasıklardaki ağrı diğer aylarda da olmuştu amam gögüs uçlarım hiç böyle acımamıştı....1 kere daha progestan kullanmıştım ama doktor adetim düzene girsin diye vermişti...10 gün erken olmuştum adetimi....o zamn gögüs ucum acımamıştı......amannnnnnnnn.......bıraktım oluruna artık...yapacağımız sabır ve duaaaa.....

öpüyorum hepinizi...

maşallah meleğine cnm...desene çok heyecanlısındır sen şimdi Allah sağsalim gidip dönmeyi nasip etsin inş..

gecmis olsun canim ilac kullaniyomusun

merhaba cnm geçmiş olsun...

sağolun kızlar..ilaç kullanmıyordum ama dün gece felaket kıvrandım.kaşıntı ve batma fitil kullandım bi de yanma eklendi
hem acıdan hem sinirden ağladım durdum...neden geçmez bu illet nedennnn

kızlar ben bugün doktora gittim uzaman doktordu ben tedavi devam ettiremem dedi beni 1.5 saat illerdeki rizeye gönderdi ben sürekli nasıl gidecem oraya bilmiyorum muayne etmedi bile off yaa çok mutsuzum burda

cnm benim mecburen gideceksin büyük şehirde de olsan istediğin bi dr sana 1,5 saat uzaklıkta olabilir..
sıkma canını güzel haberini alıcaz inş..

mrb apekcim...evet yoksun bayadır...
güzel dileklerin için tşkler ve gönülden kocaman amin diyorum hepimiz için...
umarım güzel haber verirsin de bayrama hamiş olarak girersin inş :)

merhaba beybiii....amin canım amin....sen ne durumdasın?nasılsın??

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bizde 11 aylık evliyiz. yaklaşık 4 aydır bebek istiyoruz ama herhangi bir gelişme yok. Geçen ay dahiliye doktorum tahlil istemişti. Demir eksikliği anemisi çıktım ve vücudumdaki folik asit miktarı düşük çıktı sizce hamile kalamamam da bunların etkisi olabilir mi?

selam kızlar bende sizin gibi bekleyişte olanlardanım.13 aylık evliyiz 3-4 aydır deniyoruz.herhangi bi kür kullanmıyorum.umarım bu bekleyiş fazla sürmez

arkadaşım bende aynı durumdayım çok tedirgin oluyorum sanırım kafamıza çok taktığımız için stres oluyoruz bu da bizi olumsuz etkiliyor.

folik asit hamile kalmakta değil hamileliğin devamında etkili..
dr.un söylediği kadar folik asit kullan mutlaka ihmal etme

bildiğim kadarıya folik asit bebeğin omurgasının ve vücut fonksyonlarının gelişmesinde etkili o yüzden şimdiye kadar hamile kalamamam için bunda da hayır vardır diye düşünüyorum. Bu arada doktor yeni evli çiftlerin 9 ay hamile kalamama oranının %80 olduğunu korunmuşlarsa korunduğu sürenin uzunluğuna kadar bu sürenin artacağını söyledi. Benide azarladı bebek yapmayı bu kadar kolay mı sanıyorsunuz diye. Umudunuzu kaybetmeyin hanımlar.

selam arkadaşlar... bugün dr randevum var detaylı ultrasona gidiceğim saat 16:30da...inşaallah herşey yolundadır...özledim bebişi görmeyi
dün baya bi çarşıda dolaştım beşiklere baktık eşimle... öyle güzel çocuk odaları varki ama malesef benim fazladan odam yok...o yüzden sadece beşik alacağım yatak odama...çilekte çok güzel modeller var ama bana biraz kazık geldi sanki..%25 indirimli fiyatlarmış güya...hamiş arkadaşlar siz ne yaptınız beşik aldınız mı?
bu arada ben geçen pazar günü bebişime ateş ölçer aldım hem alından hem kulaktan hem de koltuk altından ölçen hem de oda sıcaklığını ölçüyor... kızılötesi ışıkla karşıdan 1 saniyede ölçüyor tavsiye ederim medyamarketten 89,90liraya:chiconun da var ama o sadece kulaktan veya sadece alından ölçüyor ve 90 liraydı sanırım... düşünenlere duyrulur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…