nasıl aldınız beşiği bambululardanmı aldınız ???
ne yatağı canım doğum ne zaman bizimde hazırlıklar bitti doğum şeklin belli oldumu bende heyecanlandım şimdi yine sen bebeğinin yüzünü gördün bize tam süpriz olacak
merhaba kızlar,benim doğum tarihim 2 mayıs biliyorsunuz yarın annem geliyor...30unda da babamla kardeşim....çok mutlu ve heyecanlıyım...tüm sevdiklerim yanımda olacak....
günaydın benim güzel topikimm
biz halen kızımızınkeyfini bekliyoz...doğmaya niyeti yok gibi...ben doğmak isteyince izin vermediniz şimide de ben sizi bekleteceğim diye bi karar aldı herhalde:) yarın doktora gidiyoz yine bakalım ne alemde zilli..
evt cnm bambulardan aldık..
cnm benim ev çok küçük çok misafir olacağından 2 hafta kadar annemlerde kalıcam..
onun için annemin odasını falan düzenledik benim yatağımı kurduk..
derken pike takımımı falan da serdik beşik de geldi..
orası hazır bende evdeki işlerimi yapmaya çalışıyorum..
doğum şeklim için dr henüz bişey demedi..
cnm Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
sezeryanmı olucak?
valla sizin kız size iyi oyun yaptı..
ha geldim geliyorum dedi heyecanlandırdı şimdi de
bekleyin bakalım diyo..
hayırla sağlıkla gelsin inş..
öyle beybim oyun yaptı halende yapıyo:) bekliyos elbet gelcek o zamn nereye gidecek bakalımamin canımmm..
slm kızlar..doktordan geldim...benim kızın gelesi yok halen..keyfi yerindeymiş.suyu sağlığı gayet iyi dedi doktorum.3.487 gram olmuş.doktorum hemen sezeryanla alırım istersen dedi ama her şey normal gidiyoken normal olsun dedi....bende öyle istiyorum zaten..pzartesi tekrar çağırdı.nst de sancım çıktı biraz.şuan bebek sakin duruyosada 1 saat sonra ne olacağı bellli olmaz sancın başlarsa hemen geliyosun falan dediişte...................kızımın bi kozmetik ürünleri yoktu onları da aldık bugün bi eksik kalmadı şimdilik....seba med aldım....güle güle sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin allahım inş...
Canlm inatcl cikti senin minnak klzln ama olsun gec olsun temiz olsun...
yok canım sahipsiz değil ben hergün bakıyorum =)
.......... slm sevgili topiğimiz.........
slm kızlar bugün doktordaydık...ama nasıl gittiysek öyle döndük eve....benim kızın keyfi yerindeymiş...nst de biraz sancı çıktı ama çatı muayenesinde açıklık çıkmadı....doktor perşembe yine gel dedi....o zamana kadar doğum başlamazsa bi şeyler düşünücez dedi....hayırlısı bakalım...
slm kızlar bugün doktordaydık...ama nasıl gittiysek öyle döndük eve....benim kızın keyfi yerindeymiş...nst de biraz sancı çıktı ama çatı muayenesinde açıklık çıkmadı....doktor perşembe yine gel dedi....o zamana kadar doğum başlamazsa bi şeyler düşünücez dedi....hayırlısı bakalım...
pericim nette sorun vardı belki faceden msj ulaşmamıştır sana..
eşim bugün ptt APS yapmış cnm p.tesi belki ama salı kesin varır demişler..
bilgin olsun..
bu arada artık kızlarımız gelsin heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum:18:
slm topik apek kızına kavuşmuş...
darısı bekleyen tüm herkese olsun inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?