Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

evt cnm bambulardan aldık..
cnm benim ev çok küçük çok misafir olacağından 2 hafta kadar annemlerde kalıcam..
onun için annemin odasını falan düzenledik benim yatağımı kurduk..
derken pike takımımı falan da serdik beşik de geldi..
orası hazır bende evdeki işlerimi yapmaya çalışıyorum..
doğum şeklim için dr henüz bişey demedi..

merhaba kızlar,benim doğum tarihim 2 mayıs biliyorsunuz yarın annem geliyor...30unda da babamla kardeşim....çok mutlu ve heyecanlıyım...tüm sevdiklerim yanımda olacak....

cnm Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
sezeryanmı olucak?

valla sizin kız size iyi oyun yaptı..
ha geldim geliyorum dedi heyecanlandırdı şimdi de
bekleyin bakalım diyo..
hayırla sağlıkla gelsin inş..

öyle beybim oyun yaptı halende yapıyo:) bekliyos elbet gelcek o zamn nereye gidecek bakalım amin canımmm..

öyle beybim oyun yaptı halende yapıyo:) bekliyos elbet gelcek o zamn nereye gidecek bakalım amin canımmm..

cnm takvime göre 6 gün kalmış sadece
her an gelebilir kızın ayy çok heyecan verici
allahım tek avazda kurtarsın cnm yaaaaaaa

slm kızlar..doktordan geldim...benim kızın gelesi yok halen..keyfi yerindeymiş.suyu sağlığı gayet iyi dedi doktorum.3.487 gram olmuş.doktorum hemen sezeryanla alırım istersen dedi ama her şey normal gidiyoken normal olsun dedi....bende öyle istiyorum zaten..pzartesi tekrar çağırdı.nst de sancım çıktı biraz.şuan bebek sakin duruyosada 1 saat sonra ne olacağı bellli olmaz sancın başlarsa hemen geliyosun falan dediişte...................kızımın bi kozmetik ürünleri yoktu onları da aldık bugün bi eksik kalmadı şimdilik....seba med aldım....güle güle sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin allahım inş...

Canlm inatcl cikti senin minnak klzln ama olsun gec olsun temiz olsun...

slm topik herkesler nerelerde ya
kızlar arada bi yazın topik sahipsiz kalmış

slm kızlar bugün doktordaydık...ama nasıl gittiysek öyle döndük eve....benim kızın keyfi yerindeymiş...nst de biraz sancı çıktı ama çatı muayenesinde açıklık çıkmadı....doktor perşembe yine gel dedi....o zamana kadar doğum başlamazsa bi şeyler düşünücez dedi....hayırlısı bakalım...

cnm senin kız baya inatçı çıktı heee.
yarın tam günü doluyo ama belli de olmaz yani..
Allahım tez vakitte kolay kurtarsın seni..

slm topik apek kızına kavuşmuş...
darısı bekleyen tüm herkese olsun inş....

pericim nette sorun vardı belki faceden msj ulaşmamıştır sana..
eşim bugün ptt APS yapmış cnm p.tesi belki ama salı kesin varır demişler..
bilgin olsun..
bu arada artık kızlarımız gelsin heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum :18:

apekcim, kızını kucapına almışsındır sanırım. Allah sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin bebişine. sevgiler.....

sağol teyzoşu teşekkür ederiz bebekler bence erken gelmesinler canım bende sabırsızım ama zamanını beklesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…