bende uzun zamandır bebek hasreti çekenlerdenim 
en son 2 yıl önce çift çizgiyi görmüştüm ve bi anda eşimle bütün hayatımız değişmişti artık çok istediğimiz bebeğimiz bizimleydi ona sonun da sahip olabilmiştik
ma amalesef bu sevincimiz sadece 2 ay sürebildi sonra bebepğimin rahim dışında olduğunu yani dış gebelil olduğumu anlamıştık ve bebeğime istemesem de veda etmek zorundaydık hayatımın dönüm noktasıydı en zor karar verdiğim bi şeydi hele onun atan kalbini duyduktan sonra.....
açık ameliyat ve laporoskopi ile bebeğim bende alındı ve sağ tüpüm de beraberin de gitti
bu ara da ultrason sırasın da dr hamimim kalp şeklin de olduğunu söylemişti onu da ameliyat sırasında düzelmişler 6 ay korundum sonra rahim filmi çektirdim sol tüpüm açık çıktı geçen temmuz da eşim yurtdışına gitti 6 ay orda kaldı mecburen yine bebeğe ara verdik şimdi geleli 4 ay oldu çalışmalar devam ama yine bişey yok 

rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın yaşaması çok zor tarifsiz bi duygu
inşş burda hepimiz çift çizgiyi görürürz kavuşuruz yavrularımıza 

açık ameliyat ve laporoskopi ile bebeğim bende alındı ve sağ tüpüm de beraberin de gitti

rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın yaşaması çok zor tarifsiz bi duygu