Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

bende uzun zamandır bebek hasreti çekenlerdenim en son 2 yıl önce çift çizgiyi görmüştüm ve bi anda eşimle bütün hayatımız değişmişti artık çok istediğimiz bebeğimiz bizimleydi ona sonun da sahip olabilmiştik ma amalesef bu sevincimiz sadece 2 ay sürebildi sonra bebepğimin rahim dışında olduğunu yani dış gebelil olduğumu anlamıştık ve bebeğime istemesem de veda etmek zorundaydık hayatımın dönüm noktasıydı en zor karar verdiğim bi şeydi hele onun atan kalbini duyduktan sonra.....
açık ameliyat ve laporoskopi ile bebeğim bende alındı ve sağ tüpüm de beraberin de gitti bu ara da ultrason sırasın da dr hamimim kalp şeklin de olduğunu söylemişti onu da ameliyat sırasında düzelmişler 6 ay korundum sonra rahim filmi çektirdim sol tüpüm açık çıktı geçen temmuz da eşim yurtdışına gitti 6 ay orda kaldı mecburen yine bebeğe ara verdik şimdi geleli 4 ay oldu çalışmalar devam ama yine bişey yok

rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın yaşaması çok zor tarifsiz bi duygu inşş burda hepimiz çift çizgiyi görürürz kavuşuruz yavrularımıza

sağol canım Allah razı olsun dikişlerim açılmasaydı daha mutlu olacaktım ama olacağı varmış

geçmiş olsun canım bizde evlat hasreti ile yanıyorduk bebişlerimiz geldi diğer arkadaşlarımızında olacak az kaldı eminim ki inşallah onlarında bebişi gelecek sende dua et umutsuz olma çokta düşününce de olmuyor burası çok uğurlu seninde bebişin en kısa zamanda gelir inşallah

çok sağol canım geçti o kötü günler şükürler olsun allahıma sabrını veriyo işte inşallah derdi veren rabbim dermanımı da veriri en yakın zaman da ne güzel canım o zaman burası çok uğurlu bi topik allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleri göstersin bana da şans getirsin
sende galiba yeni doğum yapmışsın ne güzel canım rabbim yavrunu ömür boyu sağlıkla sana bağışlasın inşş hayırlı evlat olmasını nasip etsin

allahım o duyguyu bizlere de yaşatsın

amin inşallah canım bende çok ağladım polikistik over vardı zor olur dediler tüp bebek bile düşündüm yaşım tutmadı devletin ilaç yardımından yararlanmak için rahim filmi çekildim açık çıktı tüpüm 1 düşüğüm vardı rahim filminden sonra korunmaya çalıştığımız halde hamile kaldım rabbim nasip edince zamanı gelince engel olamıyorsun

Son düzenleme:

öyle gülüm ya yeter ki allah nasip etsin istesin olmayacak hiç bişey yok senin de baya zorlu bi süreçmiş canım neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum biliyorum ki hiç kolay bi süreç değil
canım benim ilk gebeliğim klomenle olmuştu ama şimdi dr baktığında pko yok diyo nasıl iş anlamdım herşey yolunda bi sorun yok ama hamile kalamıyorum çaresiz bi durum valla allah yardımcım olsun
senin ki de baya süprüz olmuş sana canım konurken bebeğine kavuşmuşsun

slm kızlar bir koşuşturma icersindeydim tahliler falan ama malasef bu sabah düşük yaptım sanırım benimki karışık bir durumdu rahimde hiç birşey gözükmüyordu dış gebelikten şüphelenmişti cünkü bebiş hiç biryerimde gözükmüyordu zaten degerlerim cok düşüktü. birşey sormak istiyorum aranızda benim gibi düşük yaşan biri varmı acaba dun lekem başladı akşama dogru fazlalaştı bu sabah küçük parmagımdan biraz kısa acık ten renginde sulu gibi bir et parcası geldi.hayatımda hiç böle bişi görmedim.merak ettgim yeni bebekler mercimek tanesi gibi olur diyorlar benimki neden böle bişi anlamadımondan sonra hafif karnım agrımaya başladı karın agrımda ne agrıyor ne agrımıyor öle bir durumda bana acil cvp vereniniz olurmu acaba.

merhaba kızlar, hayallerimin gerçek olduğu bir rüyadan uyandım az önce.o nasıl güzel bir duyguydu yarabbim. hala onun sevinci ve mutluluğu içerisindeyim. hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum. kalkar kalkmaz ilk suya anlattım rüyamı, yarabbim rüyalarımın gerçek olduğu günü nasip eyle dedim. Allah ım sen bize hayalini kurduğumuz o mis kokulumuzu bir an önce kollarımıza almak nasip eyle, AMİN...SİZİ ÇOK SEVİYORUM DERT VE KADER ORTAKLARIM BENİM :)

canım inşş rüyan da gördüğün tez vakitte kabul olur allahım sana hepimize nasip eder bende çok görüyorum ya emzirirken ya da mama yediriken sonra bi uyanıyoırum ki hepsi hayal hepsi yalan elim kolum yine bomboş allahım inşş bizleri daha fazla beklmez artık rüyalarda gördüğümüz gerçek olsun kucağımız da görelim

ahhhhh keşke canım inşş bizim de evlat hasretimiz son bulur yokluğu çok zor çaresizlik ondan da zor allahm hepimizin yardımcısı olsun
inşallah tez vakıtte yavrunuza kavusursunuz topıgımız ugurludur :)9

cnm bende senın gıbı dusuk yapmıştım kese bos oluyo düşende kesesı zaten ınsallah yenıden hamış kalırsın

uğurlu topik selam olsun sana...
bende uğurumu istiyorum..

selam canıminşaallah uğurun gelecek yalnız sabırla bekle... benim bebek de haftaya 7 ayı bitecek inşaallah zaman çok hızlı akıyor... ilk zamanlar uykusuzluk ve bebeğe adapte olmakla geçti şimdi ise peşinde koşmakla:) benim yaramaz çok hareketli emekliyor yürütün beni diye ağlıyor... yengenin ikizleri de büyümüştür...
tedavi işin varsa hemen tedavi ol ve sabırla bekle ben öyle yaptım bu süreç biraz zorlu geçiyor ama mevlam sonunu güzel kılıyor inşaallah...

aslı ve pelin maşaaallah hızlısınız 2.ler yoldaymış:) ben daha korkuyorum 2.ye ama olursa da ya nasip diyecez hiç korunmuyoruz ama 7 aydır tık yok ben zaten tedavi ile hamile kalınca boşverdim ama herhalde olmayacak normal yolla artık 2-3 yıl sonra yine başlarım tedaviye...
bebik ne yapıyor? haberiniz var mı?

senı çok ıyı anlıyoruz cnm hepımız aynı seylerı yuasadık ama rabbım uyuk sabır yeterkı sabır bebışın gelecek

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

• LeYLa_21,
  • asminadA

• Slm canım...hg ..nasılsın tatlım ya...yavrun büyümüş maşallah..benimkide yürümeye çalışıyor teyzesi...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

• LeYLa_21,
  • asminadA

• Slm canım...hg ..nasılsın tatlım ya...yavrun büyümüş maşallah..benimkide yürümeye çalışıyor teyzesi...

hb canim bi suru sey yazdim aklah bilir nereye yollamisom of yaaa. cok sukur canim bahsettigim gelismelere ek adim atiyi artik. masallah sizede. . . topik aekadaslarim sizede selam tekrar.bi sayfa metin yazdim nerde bulamiyorum neyse burdayim yazarim artik opuyorum

merhaba canımmmmm
nasılsın maşaallah senin bebğine maşaallahhhh...
yürümesini yesinler onun..paytak paytak giden ayaklarını ısırsın teyzesi...
bizim ikizler 7,5 aylık doğdular acele ettiler biraz...
şimdi 9 ayları bitti maşaallahhhh.iyiler çok şükr elhamdülillah...
tedavi falan hiçbişey yapmıyoruz...
eşim ameliyat oldu 1 yıl önce ama yok yok...
hiçbirşey yapmak istemiyorum...
zaten bu konuda en çok bize iş düşüyor..eşler hiç bişey yapmıyor..
ya da sadece benimki öyle...bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…