Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

hb canim bi suru sey yazdim aklah bilir nereye yollamisom of yaaa. cok sukur canim bahsettigim gelismelere ek adim atiyi artik. masallah sizede. . . topik aekadaslarim sizede selam tekrar.bi sayfa metin yazdim nerde bulamiyorum neyse burdayim yazarim artik opuyorum

eneee kimler gelmiş kimler :1: özledim seni kız kevooo :)) ben hala bebişimi bekliyorum, laparoskopi oldum yamukluklar düzeltildi, yolları açtık bebişi bekliyoruuzzz:21: eşimde varikosel oldu, aşılama dosyamız onaylandı :1: işte bu kadar şimdilik sen neler yaptın bakiim, tusem cadısı nasıl :21:

eneee kimler gelmiş kimler :1: özledim seni kız kevooo :)) ben hala bebişimi bekliyorum, laparoskopi oldum yamukluklar düzeltildi, yolları açtık bebişi bekliyoruuzzz:21: eşimde varikosel oldu, aşılama dosyamız onaylandı :1: işte bu kadar şimdilik sen neler yaptın bakiim, tusem cadısı nasıl :21:
selam canim.bende ozledim, ama şartlar el vermdi.tlf baglanmata calisiyorum oda iskence.annelik coookk guzel coookkk da zor.buyuyo tusem dis cikardi,simdide duvarlara tirmaniyo:) Adim atmaya basladi.boyle iste.foto atmata calisicam. sende kaportayi yeniledigine gore calismalari hizlandir.allah yuzunuze baksin.opuyorum canim benim.

hb canim bi suru sey yazdim aklah bilir nereye yollamisom of yaaa. cok sukur canim bahsettigim gelismelere ek adim atiyi artik. masallah sizede. . . topik aekadaslarim sizede selam tekrar.bi sayfa metin yazdim nerde bulamiyorum neyse burdayim yazarim artik opuyorum
tekrar seni görmek çok güzel canım...maşallah adım atmayada başlamış ufaklık...özlettin kendini tatlım ya...:nazar::38::38:

asmın leyla hoşgeldınız nerelerdesın kız asmın sık sık gel özledık be leyla senı hatırlayamadım cnm bebısın buyumuz maşşallah

herkese merhaba hanımlar nasılsınız?
ben artık nihayet evime geçtim..
doğum yaptıktan 20 gün sonra babam ufak bi kaza geçirdi.
ayağı 1.5 ay ayağı alçıda kaldı.
mecburen orada kalmaya devam ettim..
geçen hafta şükür babamın ayağı açıldı ve 2 gün önce alıp bize getirdim.
abimlerde geldi bize onlarında 1 aylık bebeleri var
hep beraber kalıyoruz..
bu arada tatlı kızım bade 2 aylık oldu şükür..
umarım hepiniz iyisinizdir..
beni arayan soran burdan yazan merak eden herkeslere çok tşk ederim..
artık aranızda olmaya çalışıcam..
öptm hepinizi..

asmın leyla hoşgeldınız nerelerdesın kız asmın sık sık gel özledık be leyla senı hatırlayamadım cnm bebısın buyumuz maşşallah
hosbulduuuummmmm...asli bu ne hiz masallah kac aylik,ilk bebis emiyomu daha hadi hayirlisi bakalim..
herkese merhaba hanımlar nasılsınız?
ben artık nihayet evime geçtim..
doğum yaptıktan 20 gün sonra babam ufak bi kaza geçirdi.
ayağı 1.5 ay ayağı alçıda kaldı.
mecburen orada kalmaya devam ettim..
geçen hafta şükür babamın ayağı açıldı ve 2 gün önce alıp bize getirdim.
abimlerde geldi bize onlarında 1 aylık bebeleri var
hep beraber kalıyoruz..
bu arada tatlı kızım bade 2 aylık oldu şükür..
umarım hepiniz iyisinizdir..
beni arayan soran burdan yazan merak eden herkeslere çok tşk ederim..
artık aranızda olmaya çalışıcam..
öptm hepinizi..

gecmis olsun beybi sana ve babana.bebis gelmis allah bagislasin

kızlar bana bi akıl werin 26haziran günü eşimle korunmasız ilişkiye girdik 8 temmuzda regl oldum regl 2 günden sonra kahverengi oldu 5gün sürdü bugün kan tahlili yaptırdım biliyorum erken ama dayanamadım lazer epilasyona gidiyorum da onun için emin olmak istedim kanda hcg 1,5 çıktı daha 15 gün olduğu için olabilirmi yani üstüne regl olmuş olabilirmiyim sürekli baş dönmesi uyku we mide bulantısı war ilk bebeğimde hiç bunlar olmamıştı çok rahattım bilmiyorum şimdi acaba hamilemiyim benim yaşadıklarımı yaşayanlar warmı???????

iki haftalık bebk düşebilir mi düserse ağrı sızı kanama olur mu ben adetlendığimi düşünüyorum aşırı bı kanamam yok ağrım sıızmda yok ama sanki içimden gelen parçayı ona çok benzettim.iki haftadır korunmuyoruz.acaba psikolojık mı dir yardım edermsıınız ?

iki haftalık bebk düşebilir mi düserse ağrı sızı kanama olur mu ben adetlendığimi düşünüyorum aşırı bı kanamam yok ağrım sıızmda yok ama sanki içimden gelen parçayı ona çok benzettim.iki haftadır korunmuyoruz.acaba psikolojık mı dir yardım edermsıınız ?

psıkolojk olabılır cnm bendede cok olurdu

kılzarrr buraya girmeyeli çok olduu facede görüşüyosruz güya ama pek görüşemiyoz a slında burası daha iyidii ama işte bir koşuşturma gidiyor ev iş çocuk vss matika asminada ilk aklım a gelenlerr sizsiniz birde vahşi hatun vardıı face ye gelsenizee naptınız bebek işlerini

kılzarrr buraya girmeyeli çok olduu facede görüşüyosruz güya ama pek görüşemiyoz a slında burası daha iyidii ama işte bir koşuşturma gidiyor ev iş çocuk vss matika asminada ilk aklım a gelenlerr sizsiniz birde vahşi hatun vardıı face ye gelsenizee naptınız bebek işlerini

aslında bir saat belirlesekte girebilsek hergün, buranın tadı olmuyor başka yerde, uğurlu topik burası

Back
X