Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slmm topikkk kimsecikler yok çok yanlız kaldı bu topikk çünküü çoğumuzun bebği oldu ve bebeklerle uğraşmaktan buraya giremiyoruz ben ve kızım iyi 10 aylık oldu kızım kocaman ve çok mu çokk tatlı bir kızım var sarı saçlı iş ev çocuk derken çok yoruluyorumm allahım isteyen herekese gözel bebler versin görüşüzz..

merhaba güzel topiğimiz..kızıma bugün 2 tane aşı yapıldı...çok ağladı yavrum çok...zar zor uyuttum iç çeke çeke uyudu...

merhaba topik...kızım aşıdan sonra ateşlendi...2 gün uğraştırdı beni...şükür şimdi iyi....

merhaba topik...kızım aşıdan sonra ateşlendi...2 gün uğraştırdı beni...şükür şimdi iyi....

selam cnm 2. keremi 2 tane aşı yapıldı bize 1.si yapıldı bu ay onun kontrolü benim aşım vardı gelecek ay da 2 tanemi aşısı oluyor? sanada doğumdan sonra aşı yapıldımı daha 2 tane daha tetanoz aşım var 1 er yıl arayla kolumu kaldıramıyorum 2 gün oldu bu diğerlerine göre daha ağır sanki

slm perimm...ewet canım 2.2 tane aşı yapıldı....1 ay sonrada 3 tane var...ayyy aşıları yaptırırken ömrümden ömür gidiyo...dayanamıyorum acı içinde ağlamasına yavrumun...ben bi daha aşı yaptırmadım canım....kararsız kaldım...

slm topik....yine yalnızsın yine yalnızsın......hadi ya kıssslar gelinnnn.....

cnm belirtilere takılmamayı öğrendim onca zaman yaşadıklarımdan o yüzden ona hiç bakmıyorum ama dün bi yaramazlık yaptım arkadaş çok ısrar etti test yaptık idrar testi orda çok hafif silik çift çıktı inanamadım, arkadaş çığlıklar atıyo falan ama bi tane daha yapalım dedik, bugün sabah yaptım farklı markayla onda da siliğin sii si var yani anlamadım. resmi yükleyebilirsem bi de sen bak cnm

cnm topiğim ilk göz ağrım :) ve sevgili arkadaşlarım yrn beklenen gün ve beklenen haberi umarım alırım, ilk buraya yazarım seviyorum sizi hayırlısıyla mutlu haberler inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…