Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

hosbuldum tekrar ama biraz tanha kalmis buralar ya benim vaktim olsa buralarda olurdum ama nerdee

ikizler firsat vermez simdi bile kavga ediyolar

onların kavgalarını severim bennn.....öyle canım yaprak kımıldamıyo buralarda...eski günlerr nerdeee....üzülüyorm..bende fırsat buldukça uğruyorum işte...

onların kavgalarını severim bennn.....öyle canım yaprak kımıldamıyo buralarda...eski günlerr nerdeee....üzülüyorm..bende fırsat buldukça uğruyorum işte...

eskiyi araki bulasin demekki kimsenin vakti yok önceden olsa
herseyi burda paylasirdik aksam yemekleride dahil

cok kavga ediyolar oglan sürekli kizin sacini cekiyor

ne yapalim ALLAH sabrinida dayanma gücünüde veriyor apekim

öyle canım öyleeee...kuzum uyandı ....huysuz böcek nec olacak...kucağımda olmak istiyo....daha kahvaltı bile yapamadım...beşik salladım sizlere yazarkenn....açlıktan değilde sütten dolayı yemek istiyorum fırsat vermiyooo oyyy oyyyy..

kuzunla ilgilen canim sen benimde cikmam gerek popo temizligi yapicam

sonrada tavuk corbasi yiycez kendine bebise iyi bak sonra görüsmek üzere

Ben de nasıl olayım herşey bildiğiniz gibi aynı :)

Champ napıyo ondan haberiniz var mı en çok onu merak ediyorum nedense :))

champtan haber yok canım..bayadır gelmiyo o da...bizde merak ediyoruz...bebiğin haberi olabili.telle görüşüyodular onlar...ama bebikte yok ortada...

kuzunla ilgilen canim sen benimde cikmam gerek popo temizligi yapicam

sonrada tavuk corbasi yiycez kendine bebise iyi bak sonra görüsmek üzere

istersen ilgilenme ortalığı ayağa ksldırır....kolay gelsn sana..afiyet bal olsun....bundan sonra görüşüyoruz burada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…