Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ya okadar merak ediyorum ki o cift cizgiyi gorunce ne hissedecegimi, esime nasil soylicem, onun tepkisi nasil olacak... Heyecanla bekliyorum cift cizgiyi Allah'im sen yardim et. İnsallah benim gibi sabirsizlikla bekleyen herkes muradina erer. Ayri bir heyecan bu...

çok fikirler geliyor insanın aklına ve bu her ay değişiyor. Allah fazla bekletmesin hepimizi, yaşadıklarınla beraber o kadar değişiyor ki fikirler.benim ilk hamileliğimde(zaten hali hazırda tek) bilezik kutusuna test kitini koyup geçmiş 14 şubat hediyen biraz geç oldu ama demiştim:)) malesef o bebeğim benimle devam edemedi şimdi aşılama sonucunu bekliyorum inşallah Rabbim yüzümü güldürür bu sefer, hayırlı, sağlıklı,uzun ömürlü bir evlat nasip eder tüm isteyenlerle beraber tabiki

slm umudum....maşallah senin oğluşuna maşallah...sende öp oğluşunu bebik buraya uğramıyo artık..nadiren faceye geliyo..benimde haberim yok canım...zor olmuştur senin için oğluşundan ayrılmak....akşama koşa koşa gidersin evine artık...

benim kızımda 4 ay 12 günlük oldu...nasıl huysuz nasıl cadı bi görsen teyzesi...her şeyi yaptırıyo bize..gündüz beşikte uyutuyorum...hafiften kundak yapıyorum...ama sürekli sallanmak istiyo...beşiğin başından ayrılamıyorum...oyyy oyyyy...akşamlarıda kendi yatağında yüzüstü yatıyo ve saat 11de uyuyo...gecem gündüzüm onunla...bazen yemek yemeye bile fırsat vermiyo...alıştırdık baştan şimdide önünü alamıyoruz....inş.düzelir büyüdükçe...ama ne yapasa yapsın can o can....allah korusun yavrularımızı...

yazın herkes gezmelerde bebekler derken kimseler uğramıyo pek...kışa doğru gelirler belkide eskisi gibi olmasada biraz canlandırırız burasını...

görüşürüz canım...

eveeetttt hoşgeldin sen hatırladın mı benii :)

Hatırladım tabi :) ben de aşılama denemiştim canım mart ayında ama olmadı şimdi hiçbişey yapmadan bekliyoruz. İnş tutar senin aşılaman :)

merhaba canım...kızım sen nerelerdesin??uğramaz oldun artık....faceyede gel....biz iyiz sen nasılsın?özletme kendini ge...

Canım geldim işte ,kafa dağıtmam gerekiyodu :))) oyun oynadım bol bol . Face e geleyim olur da nasıl olcek anlat bakiim?

iyi canım..iyi olmana sevindim...mesaj kutuna bak..bebik snaa davet göndermiş olabilir...onun göndermesi lazım...

aaa mesaj kutum doluydu gönderdiyse bile gelmemiş olabilir.Görürsen bebike söyle de tekrar göndersin :)

tamm canım söylerim....mesajların duruyosa bi bak gözündek kaçmış olabilir...yazılarıı okudum artık umudumu kaybettim gibilerinden sözler etmişin.....hiiççç öyle düşünme çok takma ama heptende aklından atma....ne olmaz diyenler kucaklarına aldı bebeklerini....birbirimize destek olduk beraber ilerledik bu sıkıntılı zor süreçten...kendini soyutlama gel yine aramıza dualrımız kabul olur inş....bizlerden en son xedanın hamiş haberini aldık....oda imkansız diyodu...eşi ameliyat oldu ilaçlar kullandı kendi tedavi oldu ummadığı anda geldi....zamanı gelince seninde göbişib dolacak....2c.ye hamiş olanlarda var bizden aslı ve pelin....yeni doğum yapanlar var...gel artık sende

aa ne güzel xeda da hamile demek :))) ve ikincileri bekleyenlere de maşallah :)))

canım içimde bebek düşüncesi yok yani aklıma bile gemiyo artık sorunum olmaktan cıktı bence böylesi daha iyi. Normal hayatıma geri döndüm. Birşeyleri bırakmış değilim yani ama doktor doktor gezmeyi bıraktım . İnan yumurtlama günüymüş yok çatlıycakmış , unuttum bile ....:))) böylesi daha iyi benim acımdan. Şubat gibi tüp bebek deneyebiliriz belki. Aslında pek istemiyorum.Olmayacakmış giib geliyo çünkü.Bazı şeyleri gercekten hissedersin ya öyle işte aşılama yaptırırken de hiç olacakmış gibi gelmiyodu ,olmadı da. Önceleri bi ebebk gördüğümde çok farklı duygular hissediyordum,inş benim de olur diye dua ediyordum ,çünkü çok istiyordum.Şimdi bi bebek gördüğümde ise tebessüm ediyorum sadece inan hiçbişey istemiyorum.Dualarımda bile unutuyorum çoğunlukla istemeyi . Hayırlısı Rabbim ne zaman nasip ederse artık...

Mesaj kutuma baktım yok canım

kızlaarrr ne zamandır bu kadar hareketli görmüyordum burayı çok sevindirik oldum ben şimdiii
annişler dua edin bize umutlar tükenmeden gelsin bebişlerimiz, Allah herkesin gönlüne göre versin

sevecen burası bizim günlüğümüz gibi neler neler paylaştık burada.....şükürler olsun meleklerimiz kucağımızda.darısı olmayanların başına inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…