Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kızlar benide alın aranıza
bende dört gözle bekliyorum çift çizgiyi
çok yoruldum artık
rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi versin inşallah
:Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldin canım? bilgi ver biraz hakkında? ne kadardır deniyorsunuz?

yaklaşık 7 yıllık evliyim
2006 yılında negatif bir aşılamam var
4 aydan beri yumurta takibi görüyorum 23 nisanda kırmızıları gördüm yine :a015:
yarın doktora gideceğim yumurta takibine devam :Saruboceq:
pco var bende
doktorum ilaçla çok güzel yumurtluyorsun dedi
ama malesef halen tık tok

hoşbulduk kızlar, doktor doğal yollardan deneyin bakalım dedi olmadı.. şuanda 7 ay oldu sanırım tam olarak.. sonuçlardan da doktorlardanda sıkıldım.. pcos luyum aslında ama soğan kürü ile olabileceğine inanıyorum.. çok faydası oldu devamını getiremedim... evlenmeden önce başladım tedaviye kist ve miyomlar nedeniyle.. ilaçlar çok ağır geliyo.. en iyisi bitkisel kürler...karışık oldu biraz..

selam kızlar benide aranıza alırmısınız her ay cift cizgi görmeyi umutla bekliyorum ama malasef göremedim henüz

hoşgeldın gecmış olsun canım.pko da zo hamıle kalınıyormuş ondan bu kadr gecıkmıştr olur ınşş

çok büyük geçmiş olsun canım artık bunalmışsın belli...Allah yardımcın olsun...inşallah topic sana uğurlu gelir hiç ummadığın bi anda alıverirsin bebişini kucağına:)))

yeni gelen arkadaşlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz, listemizde aylarca ümitle bekleyen arkadaşlarımız var ama biz hep pozitif olup bu zamanları birlikte aşmaya çalışıyoruz, devamlı sorunlarımızı dertlerimizi konuşup, destek oluyoruz, sizde bu çizgide bizimle devam ederseniz belki kafanız rahatlar ve zor günlerimizi birlikte atlatırız, yapmanız gereken gün gün topiğimize girip bilgi vermeniz...

pco varsa sürekli doktor kontrolündesindir eminim...soğan kürünün faydalarını öve öve bitiremiyolar canım..deneyebilirsen dene bence...7 ay çok da uzun bi zaman değil..hayırlısı olsun hakkında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…