erenhava,bebikim, salilormoon bize ne zaman çift çizgi haberini vereceksiniz? gözümüz üzerinizde artık topikte yenilendi.
erenhava,bebikim, salilormoon bize ne zaman çift çizgi haberini vereceksiniz? gözümüz üzerinizde artık topikte yenilendi.
abboovvv meşhur olduk...spotları üzerimde hissediyorum...çekmeyin lütfennn:)))kızlar benden ümidi kesin bu ay da...üzgünüm(( hem daha benden önce olanlar vardı onların durumu kesinleşti mi ki?
bu topikte umutsuzluğa yer yok yerimseniben
peki peki...inşallah yarın regl olmam önümüzdeki 9 ay boyunca da regl olmam hayırlısıyla:))))ümidimi yitirmemeliyim hemen haklısınız...bu yeni topic uğurlu gelir inşallah bana ve hepimizeeee....
evet canım pozitif enerjiyi yayalım :lepi:
ayy bilmiyorum inşallah bu ay canım, hiç bi belirtim yok, olmam inş regli. İdrar testi yaptırsam şimdi çıkarmı acaba? ya çıkmazsa....
Kızlar bu topik yeni mi diğerini kullanmıcak mıyız artık. Hayırlı olsun.
merhaba kızlar bende aynı dertteyim. benide aranıza alında sizinle azmederim belkim.. bıktım yoksa..
merhaba kızlar bende aynı dertteyim. benide aranıza alında sizinle azmederim belkim.. bıktım yoksa..
ozamn bu ay bebıkım hamıle benden umudu kesın saılormonda şuphelı ozamn bebkım sen hamılesın
ozamn bu ay bebıkım hamıle benden umudu kesın saılormonda şuphelı ozamn bebkım sen hamılesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?