Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

evt arkadaşlar simdi süprizimi acıklıyorum bunu hepinizle paylaşmak istedim arkadaşlar şükürler olsun pozitif cizgiyi bugün gördüm ve kan tahlili de yaptırdım sonuç pozitif allahım hepinize nasip eder en yakın zamnda inşallah

yenı topıke ılk annne gercekten ugur getrdı bıze hemde ılk gunden tebrık ederımmmmmmmmmmmmmmmmm

canım hayırlı ugurlu olsun ALLAH kucagınada almayı nasip etsin COK SEVİNDİM SENİN ADINA darısı bize insALLAH

arkadaşlar günüm 27 mart benim normalde 6 yada 4gün geri vurur 24de kesin olurum diyordum ama olmadı belirtilerim ise adetimin bitiminden12 13cü günlerinde kasık agrım oldu ve karın agrısı bel agrısı ama cok abartılacak bir durum degildi gelip gidiyoru önemsemiyordum yanlız 3aydır cok düzenli olarak caliştım yumurtlama zamanlarımda özellikle ve adetime gelecek adetime 12gün kala gögüslerim şişti normalde 10günkala başlardı bende adet belirtileri ve gögüslerim şişti sonra indi var tekrardan şişme ve acıma oluştu sona cıma gitti uc acımaya başladı daha günüme 3gün kalmıştı ucları acıyordu başka bir belirti olmadı ha cok az yorgunluk vardı sabahları erken kaltım bugünlerde uykumu alamadıgımı düşünüyordum ve dün akşam yattım ne karın agrısı ne bel agrısı hiç bişe yok sabah test yaparım dedim uyandım ben sabah sanıyorum tuvalete gittim testimi alıp yaptım hemen 2cizgide cok belirgin cıktı şok olmuştum tepki veremedim eşimi uyandırdım oda gördü oraları geciyorum arkadaşlar ve saate baktimki daha gece 3bucukmuş beende sabah sanıyorum hepinize dua ettim allahım inşallah hepinize nasıp eder sabır canlarım

amin canım inşallah en yakın zamnda olur düzenli ben genelde her akşam ilişkiye girdim diyebilirim yumurtlama zamanlarımda özellikle caliştım bu ayda kalmasaydım doktora gidecektim allahıma şukürler olsun

canım hayırlı ugurlu olsun ALLAH kucagınada almayı nasip etsin COK SEVİNDİM SENİN ADINA darısı bize insALLAH
amin canım inşallah en yakın zamnda olur düzenli ben genelde her akşam ilişkiye girdim diyebilirim yumurtlama zamanlarımda özellikle caliştım bu ayda kalmasaydım doktora gidecektim allahıma şukürler olsun

sağol canm sağlılka kucagına alma nasıp olur ınşş

inanamıyorum pelinseeeeee!!!!!!!!!!!:lepi: süper yaa resmen uğurlu geldi bu yeni topic:))))ay çok sevindim yaaa Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip eder inşallah canım tekrar tekrar tebrikler:))))))))))))a.s.

Ben de c.tesi günü çatlatma iğnesi yaptırdım.Sancılarla uğraşıom,çalışmalar da devam ediyor :)))
Sat:12 nisan
gebelik test tarihi:10 mayıs
gebelik öncesi kilo:48
çocuk sayısı:0
veeeeeeee ilk denememiz.Beni de ekleyin listeye kızlar :))

yaaa cok sevindim pelinsee bak ugurlu geldi topik ilk habri aldik Allahin izniyle sirayla hamile oluruz ins...ayyyyyy cok sevindim yaaaaahihoyyyt hihoyyyt

pelinsee inanmıyorum süper bi haber bu çok tebrikler a.s. hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
topiğimiz uğur getirmeye başladı, gerisi çorap söküğü gibi gelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…