sn regl oldunmu
evt arkadaşlar simdi süprizimi acıklıyorum bunu hepinizle paylaşmak istedim arkadaşlar şükürler olsun pozitif cizgiyi bugün gördüm ve kan tahlili de yaptırdım sonuç pozitif allahım hepinize nasip eder en yakın zamnda inşallah
amin canım inşallah en yakın zamnda olur düzenli ben genelde her akşam ilişkiye girdim diyebilirim yumurtlama zamanlarımda özellikle caliştım bu ayda kalmasaydım doktora gidecektim allahıma şukürler olsuncanım hayırlı ugurlu olsun ALLAH kucagınada almayı nasip etsin COK SEVİNDİM SENİN ADINA darısı bize insALLAH
arkadaşlar günüm 27 mart benim normalde 6 yada 4gün geri vurur 24de kesin olurum diyordum ama olmadı belirtilerim ise adetimin bitiminden12 13cü günlerinde kasık agrım oldu ve karın agrısı bel agrısı ama cok abartılacak bir durum degildi gelip gidiyoru önemsemiyordum yanlız 3aydır cok düzenli olarak caliştım yumurtlama zamanlarımda özellikle ve adetime gelecek adetime 12gün kala gögüslerim şişti normalde 10günkala başlardı bende adet belirtileri ve gögüslerim şişti sonra indi var tekrardan şişme ve acıma oluştu sona cıma gitti uc acımaya başladı daha günüme 3gün kalmıştı ucları acıyordu başka bir belirti olmadı ha cok az yorgunluk vardı sabahları erken kaltım bugünlerde uykumu alamadıgımı düşünüyordum ve dün akşam yattım ne karın agrısı ne bel agrısı hiç bişe yok sabah test yaparım dedim uyandım ben sabah sanıyorum tuvalete gittim testimi alıp yaptım hemen 2cizgide cok belirgin cıktı şok olmuştum tepki veremedim eşimi uyandırdım oda gördü oraları geciyorum arkadaşlar ve saate baktimki daha gece 3bucukmuş beende sabah sanıyorum hepinize dua ettim allahım inşallah hepinize nasıp eder sabır canlarım
evt arkadaşlar simdi süprizimi acıklıyorum bunu hepinizle paylaşmak istedim arkadaşlar şükürler olsun pozitif cizgiyi bugün gördüm ve kan tahlili de yaptırdım sonuç pozitif allahım hepinize nasip eder en yakın zamnda inşallah
:)))kız saıolormon dakka bı r gol bı r olduu gordunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?