hayırlısı olsun canım..zaten daha çok yenisin...hemen yumurta takibi yapıyolar mı ki?
yapar heralde çünkü geçen ay doktora gitmiştim her hangi bi kist, iltihap hiçbişey görmedi, smear aldı temiz çıktı, hormon testlerim normol değerlerdeydi, geriye ne kaldı, yumurtluyormuyum? çatlıyor mu? vs.. şimdi ona bakar heralde... bu arada eşimde spermiogram yaptırcak... bakalım
selam millet...
bi nevi seninkisi bebekten önce rutin bi kontrol gibi olacak aslında hepimizin yapması gerekiyo..en doğrusunu yapıyosun bebikim..sonuçlarının güzel çıkmasına da sevindim:)))
öyle oldu biraz canım ne gerekiyorsa yapılsın diyorum, beklemek istemiyorum..
merhaba kızlar
ay_yüzlüm ben 100 tane daha okudum yazarsın cnm
kızlar ben çıkıyorum...görüşürüz...
ben de yarın testi tekrarlamayı düşünüyorum..arada karnım ağrıyo gibi oluyo adet olucam diyorum ama ne gelen var ne giden..ama sinirlerim gergin değil nedense...önceki gecikmelerde patlayacak barut gibiydim...şu anlık o tarz bişey yok gibi...
Herkese merhaba..Katre bir problem olmamasına sevindim.İnşallah tez zamanda o tatlı sonucada seviniriz..
Bu arada bebikim kendimiz için liste oluşturup dua edelim diyorduk.Bugün başlayalım mı?
Kaç kişiysek 4444'ü bölüp herkes kendisine düşen dua sayısını okusun..
günaydın canım, sonuçlarının iyi çıkmasına sevindimm...ben dün akşam regl oldum, haftaya doktora gitcem randevu aldım, yumurta takibi yaptırcam..
kimse yok ama ben yinede yazayim..dr sonuclar iyi dedi herhagi problem yokmus adetinin 3.günü gel yumurtlama takibi yapalim dedi ilac felanda vermedi sükrler olsun herseyim normalmis..cok korkmustum bi sorun cikacak die...cok mutluyum suanhihoyyyt
ben geldim bebikim, nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?