Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

yaaa gece rüyamam girdi varya gidiyorum sonucu alamiyorum doktoru bulamiyorum ordan oraya kosturuyorum sonra nasi oluyosa dr bana adet sökücü ilac varya ondan vermis bende gelip burdan size yaziyorum benim zaten adetim oluyo nie verdi bu ilaci die offfff varya rüyamda bile strestim ki cok sükür dualar sayaesinde hersey güzel...Allah razi olsun hepinizden...hepinizi cok öpüyorum..aksam üstü gelirim simdi cikmam lazim..hayirli gün ve cumalar...

günaydın canım, sonuçlarının iyi çıkmasına sevindimm...ben dün akşam regl oldum, haftaya doktora gitcem randevu aldım, yumurta takibi yaptırcam..

çok sevindim senin adına cnmkaydirigubbakcemile5

biz sana demiştik dimi hemen karaları bağlamıştın
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim cnm inş çok uğraşmadan kavuşursun bebişine

S. Mobilyadan Bir Ablam ve ekibi Katre İçin ____________________ 1000
Wildan Ablan _________________________________________________ 20
Serhat Mobilyadan Kankam _____________________________________ 1
Ekin79 __________________________________________________ ____ 150
Melek Teyze _________________________________________________ 200
Kız Kardeşim ________________________________________________ 250 oldu
has_bahce __________________________________________________ 400 oldu
Gülay (öğrencimiz) ____________________________________________ 120 oldu
Nuray (Gülayın Bacısı) _________________________________________ 100
ua27 __________________________________________________ ______ 200 oldu
Zehram __________________________________________________ ____ 400 oldu
Erkan Abim __________________________________________________ 10 oldu
eren_hava __________________________________________________ __ 10
eftelya22 __________________________________________________ ___ 50
bebikim __________________________________________________ ____ 41
adaylarda __________________________________________________ ___ 20
ay_yuzlum __________________________________________________ ___ 200 oldu
Nihal __________________________________________________ ________ 200
Rukiş __________________________________________________ _______ 200
Seval __________________________________________________ ________ 50
Nalan __________________________________________________ _________ 100
Nadiye __________________________________________________ ________ 50
HEOZ __________________________________________________ _________ 20
katreM ___________________________________________________________ 400

Allah için sizi çook seviyorum kızlar.. bazen kızdırsanızda çok şekersiniz... Katre Allah ın izni ile bak sonuçların iyi çıkmış hamdolsun...

üzülmek ağlamak pes etmek yook.. hepimize okuycaz.. hayırlısı ile güzel sonuçlar alıcaz...

bebikim canim üzülme daha yolun basindayiz halimize cok sükür canim bugün hastanede kadinin biriyle konustuk dr beklerken kadin annem yaslarinda 45 civari falan sanirim cocugu olmamis dr gelmis aman diyo birakmistim ugrasmayi geri dayanamdim bide bu dr ye geliyim dedim diyo halimize cok sükür daha yaslarimiz kücük ve senelerce ugrasmadik ins ugrasmiycaz da Rabbim verince veriyo

bide yasli teyze vardi yanimizda kizina asilama yapmislar cocugu olmamis kac sene sonuclari gösterdi dr ye kizi hamile cikti kadinin mutlulugunu görmeniz lazimdi varmis varmis die acayip sevindi yaaa

bide yasli teyze vardi yanimizda kizina asilama yapmislar cocugu olmamis kac sene sonuclari gösterdi dr ye kizi hamile cikti kadinin mutlulugunu görmeniz lazimdi varmis varmis die acayip sevindi yaaa

senağlama canım yaa yazık kadına iyi olmuş hamile çıkması..

ben doktora gitcem haftaya regl bitsinn, üzülmüyorum canım..

senağlama canım yaa yazık kadına iyi olmuş hamile çıkması..

ben doktora gitcem haftaya regl bitsinn, üzülmüyorum canım..

git valla enazindan icin rahat eder canim ben cok korkuyodum bi problem varsa bende die pko yüzünden cok sükürki hersey normal cikti..sende stres yapma sakin rahat ol dr git tahlillerini yaptir rahatlarsin canim benim

bebikim yaa bitmeden gitsene bir ay kaybetme adetin 3 yada 4. günü hormon testi yapiliyo yaaa o günlerde git yaptir sende

iyi hadi bakalım çok sevindim katre senin adına rahatlamışsındır en azından..stres yaptığına değmedi bakhihoyyythihoyyyt yumurtlama takibinden de inşallah güzel güzel sonuçlar alırsın:)))

bebikim yaa bitmeden gitsene bir ay kaybetme adetin 3 yada 4. günü hormon testi yapiliyo yaaa o günlerde git yaptir sende

canım ben geçen ay hormon testlerimi yaptırdım 3. gün, Allaha şükür değerlerim normal çıktı, smear testi de temiz çıktı, benim yumurtama baktırmam lazım o nedenle haftaya gitcem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…