kimse yok ama ben yinede yazayim..dr sonuclar iyi dedi herhagi problem yokmus adetinin 3.günü gel yumurtlama takibi yapalim dedi ilac felanda vermedi sükrler olsun herseyim normalmis..cok korkmustum bi sorun cikacak die...cok mutluyum suanhihoyyyt
kimse yok ama ben yinede yazayim..dr sonuclar iyi dedi herhagi problem yokmus adetinin 3.günü gel yumurtlama takibi yapalim dedi ilac felanda vermedi sükrler olsun herseyim normalmis..cok korkmustum bi sorun cikacak die...cok mutluyum suanhihoyyyt
günaydın canım, sonuçlarının iyi çıkmasına sevindimm...den dün akşam regl oldum, haftaya doktora gitcem randevu aldım, yumurta takibi yaptırcam..
listede güncellenecek bilgi varsa söyleyin kızlar...
bide yasli teyze vardi yanimizda kizina asilama yapmislar cocugu olmamis kac sene sonuclari gösterdi dr ye kizi hamile cikti kadinin mutlulugunu görmeniz lazimdi varmis varmis die acayip sevindi yaaa
senağlama canım yaa yazık kadına iyi olmuş hamile çıkması..
ben doktora gitcem haftaya regl bitsinn, üzülmüyorum canım..
bebikim yaa bitmeden gitsene bir ay kaybetme adetin 3 yada 4. günü hormon testi yapiliyo yaaa o günlerde git yaptir sende
günaydın canım, sonuçlarının iyi çıkmasına sevindimm...ben dün akşam regl oldum, haftaya doktora gitcem randevu aldım, yumurta takibi yaptırcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?