yok yaa regliden 1 hafta sonra baslaniyo 2 hafta iciliyomus baktim saracoglunun sitesinden..kadinlarin rahmine faydali olsun die yaratilmis sanki varya temizliuyomus rahim icini neler yazio yaaa
tatlişkom zaten doğrusu da o herkesin dediği şey adetin gecikmesini bekeyin...biz hiç beklemiyoruz ki..kaç gün önceden başlıyoruz yapmaya...bu sefer de iyice stres sıkıntı..adetin geleceği varsa da gelmiyo...haydaaa 2 kat uğraş bu sefer...inşallah hepimiz biran önce görürüz şu 2.çizgiyi de hayırlısıyla bebişlerimizi de ultrasonda sağlıklı sıhhatli kalpleri pıtır pıtır atarken sonrasında da hayırlı kolay bi doğumla kucaklarımıza alırız:)))))oldukça kapsamlı bi dua oldu...amin deyin kız:))))yani tamamına erdiririz sağlıklı bi şekilde..:)))a.s.
bende mı ıçsem ama nsl ıçıcm ben ya ıçemyrm ole şelr ya
yaa icersin 1 2 zorlaniriz belki ama 2 hafta icecez surda dayancaz artik kiz bi oku nelere ii geliyomus varya rahmi tamizleyip gebelige hazirliyomus okuyunca dedim daha önce nie yapmadim...bebek icin icelim yaaa birbirimize destek olalim da bide kürü deneyelim
ben de saraç oğlunda okumustum beyaz soğanın uzerıne sumak dokun yıyın dıodu ıoda ı gelıomş yumurtlamaya.bende yaptm gecven aylar ama fayda gormedım
tatlişkom zaten doğrusu da o herkesin dediği şey adetin gecikmesini bekeyin...biz hiç beklemiyoruz ki..kaç gün önceden başlıyoruz yapmaya...bu sefer de iyice stres sıkıntı..adetin geleceği varsa da gelmiyo...haydaaa 2 kat uğraş bu sefer...inşallah hepimiz biran önce görürüz şu 2.çizgiyi de hayırlısıyla bebişlerimizi de ultrasonda sağlıklı sıhhatli kalpleri pıtır pıtır atarken sonrasında da hayırlı kolay bi doğumla kucaklarımıza alırız:)))))oldukça kapsamlı bi dua oldu...amin deyin kız:))))yani tamamına erdiririz sağlıklı bi şekilde..:)))a.s.
ialç kullanmaktan ıyı tabı
tamm bı deneyelım bakım nasıl ıçıcem
kızlar sağ yumurtalığım yine sızlamaya başladı... artık neye yorsak acaba..
kızlar sağ yumurtalığım yine sızlamaya başladı... artık neye yorsak acaba..
tmm katre denıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?