Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

topiğiniz çok güzel olmuş
inş hayırlara vesile olur,hepinizin melekleri en kısa sürede gelir dilerim
Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın...

kızlar hiç bir sorunu olmayıp da hamile kalamayanlar için yakı yöntemini denemelerini tavsiye ederim ....benim annem bana bende oğluma bu yöntemle hamile kaldım ...........
ayrıca bir arkadaşım ve onun bir komşusu da bu yöntemle hamile kaldı ....
evlat hasreti ile yanım tutuşan çiftlere bir yardımda bulunmak istedim kimbilir belki de sizlere de vurur piyango

şimdi eczaneden 3/5 lira en fazla yakı
yakıyı genelde bel ağrılarında ayak kol burkulmalarında kullanırız ....ama bu farklı tabiki sadece belimize yapıştırıcağız tam kalçaların haman üst kısmına hiç bir şartı yok istediğiniz zaman ilişki sırasında takılı olsun olmasın hiç farketmez adet öncesi sonrası o da farketmez
hadi başarılar kolay gelsin :Sarub oceq:
alıntı.adet bıtımınden sonra takın

yaa topik gercekten ugur getircek...cok sevindim yaa hamile sayimiz artiyo oh oh ohhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bu taopık gzl oldu oburunde akşmları kımse yoktu sessız sessız bakın bu canlıkaydirigubbakcemile2

canım benım ınş.kolay yapmak lazm bunu ben bunu daha oncede duymuştum

valla deniycez artik ne gerekiyosa sikildim artik milletin hamile haberlerini duymaktan bugun gene duydum kadinin bi kizi vardi simdide ikizleri geliyomussss..bizimde olcak inss..yarin dr ye bi gideyim sonra sogan kürü yapcam yakiyida yaparim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…