valla deniycez artik ne gerekiyosa sikildim artik milletin hamile haberlerini duymaktan bugun gene duydum kadinin bi kizi vardi simdide ikizleri geliyomussss..bizimde olcak inss..yarin dr ye bi gideyim sonra sogan kürü yapcam yakiyida yaparim belki
tatlım ben hemen yapmam test haa şimdiden söyleyim sıkıştırmayın benieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile bi kaç gün gecikirsem şayet o zaman yaparım...
evt ya bu ay çok hamıle haberı aldık.boşuna dememişler mart ayıgt bakalım ne dıcek dr bende yrn gtcektım sonra ardım dr çarşamba nobetcıymış eşimle gıdım barı dedım.ıdrarımın rengı ııce koyulaştı
bende yapmıycam daha test ya ınsan çok uzuluo 4 test yaptım bu ay gecen ay 1 taneyle ayı kaptmıştım ne gzlzemuszemus
bakalim ne diycek ins ii biseyler der...benimde idrarim öyle rengi koyulasmisti yaa bende bütün belirtiler vardi ama iste deilmis..hayirlisi bakalim
canim yaa sakin yapma bekle..banada erkenden yaptirdilarklava: stres oldum reglim gecikti..moralim bozuldu..bosver bekle hemeen yapma..
görürsünüz siz :umursamaz: bende yapmıcam o gün gelsin...
vereliniortak anlaştık canım...aslında şu 1 2 gün reglim olana kadar topice girmemeyi bile düşündüm ama özlerim sizi dayanamamsenağlama ama beni sıkıştırmayın sakın zaten genelde düzenli geliyo heralde olurum yarına ya da çarşamba inşallah gelmez ama çok da kurmamaya çalışıyorm kafamda...
yaa erkenden yapiyoz iyice stres oluyoz üzülüyoz bu sefer regli tarihleri birbirine giriyo en iyisi 1 hafta 10 gün beklemek olmuyosa ozaman yapmak en sagliklisi
sen mı??
hala koyumu uşuttuk bız kesın ıltıhap olamsnda ya
a.s evet
canim bilmiyomki üsüttükmü..benimde iste 2 haftadir felan öyleydi simdi anlayamiyomki kirmizilardanpekte incelemiyom..ama test yaparken falanda cok dikkatimi cekmisti resmen fanta rengindeydi:roflol:
yanma varmı ıdrardan sonra felan
görürsünüz siz :umursamaz: bende yapmıcam o gün gelsin...
katre sogan kuru yapcm dıyosun ama regl donemınde başlanıyormuş kure
tatlişkom zaten doğrusu da o herkesin dediği şey adetin gecikmesini bekeyin...biz hiç beklemiyoruz ki..kaç gün önceden başlıyoruz yapmaya...bu sefer de iyice stres sıkıntı..adetin geleceği varsa da gelmiyo...haydaaa 2 kat uğraş bu sefer...inşallah hepimiz biran önce görürüz şu 2.çizgiyi de hayırlısıyla bebişlerimizi de ultrasonda sağlıklı sıhhatli kalpleri pıtır pıtır atarken sonrasında da hayırlı kolay bi doğumla kucaklarımıza alırız:)))))oldukça kapsamlı bi dua oldu...amin deyin kız:))))yani tamamına erdiririz sağlıklı bi şekilde..:)))a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?