Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

hayır canımhala olmadım sanki hiç gelmicek gibi gelioo bugün 3.günüm bekliorum:çok üzgünüm:

Canım sakın stres yapma! Farlutal geçiktiriyor! düzene sokuyor ama çalıştınmı geçen hafta yumurtayı çatlatıyor muayene olduğunda yumurtana baktınmı canım* bende yumurta filan yoktu neyi düzene soktu neyi çatlattı anlamadım!

Canım sakın stres yapma! Farlutal geçiktiriyor! düzene sokuyor ama çalıştınmı geçen hafta yumurtayı çatlatıyor muayene olduğunda yumurtana baktınmı canım* bende yumurta filan yoktu neyi düzene soktu neyi çatlattı anlamadım!
yumurta falan yoktu cnm nie gelmeid hala bilmiorumm bide bu ilacı kullanırken hamileolanları okudumdünn:çok üzgünüm:

sanırımbenimbu ay hem ev tasıması sölemi bölemiolcek derken düzen bozulduu

yumurta falan yoktu cnm nie gelmeid hala bilmiorumm bide bu ilacı kullanırken hamileolanları okudumdünn:çok üzgünüm:

ayyy aynı şeyler bende regyli olmadım hamilemiyim farlutal kullanıp hamile kalan varmı bir sürü araştırma yaptım! aynı şeyleri yaşıyosun canım !

kızlar bende bu ay bal tarcın cörek otu kürüne başladım yumurtalıkların büyuyüp catlamasını saglıyomuş inşallah bende de işe yarar o kürle hamile kalan cok olmuş topiklerde okudum :ecrin_bebek:

hasbahçeyi merak ediyorum hamile bu kız heralde nerdesin hasbahçe tbcengiz ikiside hamile kalack bak görün! inş Rabbim lütfen

call çine bakarken herkes için nisan ayını mı baz alcam? bide hamişler için martı mı canım??

Back
X