Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

sağol canım sende artık çift çizgiyi bekleyenlerdensin, çok sevinmiştim hamile haberine ama hayırlısı olsun canım, topiğin var ama bize de takılırsın arada.. opuyorumnanaktan

evet tatlım bende beklemeye devam hihoyyyt
gelirim tabi kuşum yerimseniben
benide listene kondur canmm :lepi:

bencede haklısın sailormoon ınşlh bende burdayımm artıkk işten fırsat buldukcahihoyyyt

hoşgeldin aramıza canıma.s.:nazar: topiğimiz sana sen topiğimize uğur getirirsiniz inşallaha.s.
ayyüzlüm sen de hoşgeldin arkadaşım...a.s.
azizeciğim sen de hoşgeldin canım...

sana da günaydın listecim yok tatlım bende belirti falan hiiiç bişey yok..çok komiğim ama arada kendimi dinliyorum falan sanki hafiften sancım varmış gibi uyduruyorum...ama yok o bile yok yani hayali ya da psikolojik belirti bile yapamadım kendime:roflol::roflol:

gecen ay benımde oyleydı kendı kendıme gebelıkte tum olusan seyler sankı varmıs gıbıydı ama sonu tabı husran olduu:gitme:

heoz hoşgeldin canım! ne var ne yok yahu? nerdesin sen dün yoktun? kızın iyimi ? ağrın varmı benim çok fena ağrım var birde miğdemde yanma var!
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
sailormoon ya nye test yapmıyosun, bebikim sende! bizde bebikim test yap test yap diye durmuyodun! hemne test alıp geliyosun ben karışmam! bekliyoruz demi kızlar bebikim özellikle test yapsın! sailormoon şanslı bu konuda teste karşı ama ya hamileysen canım!

Merhaba kızlaaar.Biz de son çalışmalarımızı yaptık. Bekleme dönemindeyiz.10 gün sonra kan testi ysaptırcam.Çok heyecanlıyım.İlk denememiz çünkü :))

kızlar banada dua edın nolur 1 yıldır bebek ıstıyoruz ama kısmet olmadı 10 gun sonra ınslh hayırlı haberler alırım ve sızede soylerım ınşlh eyvahedigeldismile

gecen ay benımde oyleydı kendı kendıme gebelıkte tum olusan seyler sankı varmıs gıbıydı ama sonu tabı husran olduu:gitme:

yok tatlım ben onu bile yapamıyorum...zaten kızlar biliyo pek bi belirtim falan olmaz benim anca adet sancım olur onu da anlarım zaten...hatta bazen kendimi zorluyorum ama yok işte:))))napayım ben de burdakilere yorum yazıyorum işte..hayırlısı olsun:)))
bu arada heoz nerede kızlar yaaa???naptı bu kız acaba değerleri yükseldi de sürpriz mi yapacak bize??

çeneniz düşsün emi gelcem birazdan hala geçmişi okuyorum sabahtan beri:oklava:

heoz hoşgeldin canım! ne var ne yok yahu? nerdesin sen dün yoktun? kızın iyimi ? ağrın varmı benim çok fena ağrım var birde miğdemde yanma var!
sailormoon ya nye test yapmıyosun, bebikim sende! bizde bebikim test yap test yap diye durmuyodun! hemne test alıp geliyosun ben karışmam! bekliyoruz demi kızlar bebikim özellikle test yapsın! sailormoon şanslı bu konuda teste karşı ama ya hamileysen canım!

ya canım biliyorsun bende test meraklısıyım ama dün akşam kızlar beni etkiledi erkenden test yapmama konusunda erenhava'ya yapmıcam falan dedim, o da görürüz dedi kaydirigubbakcemile3 ne kadar dayanabilirim bilmiyorum..

kızlar banada dua edın nolur 1 yıldır bebek ıstıyoruz ama kısmet olmadı 10 gun sonra ınslh hayırlı haberler alırım ve sızede soylerım ınşlh eyvahedigeldismile

inşşş canım stres yapma bızım gıbı sende ınş pozıtf çıkar

aslında teste karşı değilim call ama zamanı erken daha en azından 3 gün falan geçmesini bekleyeyim diyorum daha bugün de adet olabilirim zaten...test yapanlara karışmam tabi ki ama ben çok stres oluyorum nedense üzülmek istemiyorum hamileysem de çıkar zaten bu kadar beklemişim 3 4 gün daha bekleyebilirim..kızma bana e mi tatlişkom?a.s.

:lepi:sailormoon bak topiğimiz cogaldı mşlh yaa

Back
X