Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kizlarrr hastaneyi bi görcektiniz varyaaa hep hamile doluydu karni burnunda millet oh ne güzel bi bendim heralde bebek istedigimiz icin giden herkes hamile-tatlicadiarzu-

ya evt heryer hamıle kaynıyo bıde mart ayıydı ya mıllet hamıle kaldı bız yıne kaçırdık

ya evt heryer hamıle kaynıyo bıde mart ayıydı ya mıllet hamıle kaldı bız yıne kaçırdık

martta gecti napcaz bilmiyom:roflol: yaa olucak ins umutsuzluga kapilmayalim olur ins sogan kürünü arastirdinmi canim ben daha bakamadim bakayimda basliycam hemen

inşallah canım ya , senin durumun nedir, ne kadardır uğraşıyorsun?

haziranda tam 1 sene dolucak canım korunmayaı bırakalı..
bende multikistik over var..adet düzensizliği yaşıorum.
hele son zmaanlarda iice dellendim..
ilaçsız adet olamıcak duruma geldim..
şu an regl dönemimdeyim..
21.günü progestereon tahlillerim yapılıcak..
o ne tam bilmiorum yaptıran varmı aranızda..
bu ara 1 sene 9 aylık evliym..
ve 22 yaşındayım...

bebikim beni listeye eklemişsin ama ben 21 nisanda regl oldum bugun calışmalara başlıycaz inşallah 21 mayısı bekliyorum düzeltirsen sevinirim canım

martta gecti napcaz bilmiyom:roflol: yaa olucak ins umutsuzluga kapilmayalim olur ins sogan kürünü arastirdinmi canim ben daha bakamadim bakayimda basliycam hemen

katre cim iyice araştır bakalım yaaa ne zaman yapmak daha uygun oluyomuş soğan kürünü?ben de niyetliyim yapacağım inşallah...:1hug:

Azıze test zamnı yaklaŞtı ondan boylesındır ne gzl bı tane bebıŞın varmıŞ sıkma kendını

Back
X