size bişey diyeyim mi kızlar bebeleriniz için asıl sıcaktan korkun

üşüdükleri zaman giydir gerekiyorsa kombi calıştırın vs.vs.sv. ama sıcaktan cocuklar isilik pişik kaka bezi yandı yaktı derken boynuna , kıcına sürmediginiz ilaç kalmıyor

ayrıca ceyranda kalıp üşütmeside içten degil. klima acalım diyecekler mesela veya vantilatör bu sefer de grip oluyor agzına burnuna alerjik tozlar kacıyor vcsv.sv.v.s.vs.vs.sv
ayrıca sezeryandan korkma asicigim. sen uyucan ve bebek cıkıcak karnından

sonrasındada büyük ihtimalle cok az bi sancın olacak. biraz gaz sancısı olacak. ona da wc ye git diyecekler.
süt mevzusuda kişiden kişiye degişiyor. hiç endişe etme... cocuk emdikce vucut sütü üretir. baktın emmiyor zorlanıyor sagın sütünüzü biberonla verin

gerci gögünse bebegin kendi kendine meme emmesi cokkkkk güzel bir hismiş ama

olmuyorsa sanırım zorlamanın bir anlamı olmaz

hehehe emm lennnnnn
Selam champicim nerelerdesin canim yahu tatildesin sanirim seni gidi seni varmi gelisme bakalim nasil gidiyor hayat görüsemiyoruz artik ben korkmuyorum sezeryandan canim belki sezeryana gerek kalmaz bile bebislere bagli canim hayirlisi artik kücük dogmalarini istemiyorum sadece yoksa bakarim sorun olmaz biraz toparlanmam lazim sanirim su ara cok halsizim ben hep yatasim var insallah emerlerde mamaya felan gerek kalmaz

neyse canim görüsmek üzere kendine iyi bak