Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kızlar bugün itibariyle aşılama tedavisine başlamış bulunmaktayım, dualarınızı esirgemeyin:)) sevgili uğurlu topic hadi sıra bana gelsiiiinnnnn :52:

vay beee ilk topicimdi burası benimmmmmmmmmmm:16::16:
o zamanki arkadaşlarımdan doğum yapan olmuş gebe olanlarda var süper yaaa:16::16:
rabbim yüzünüzü kara çıkarmasın sağlık sıhhat versin amin..:16::16:

merhaba topik....kuzum uyudu fırsat bu fırsat sana merhaba demeye geldim..:16:

slm uğurlu topikim ve değerli üyeleriiiii :52:
bebişime kavuşma anımız için gün sayıcam 3-4 güne kadar:49: gel bana meleğimmm, yeter artık bu ayrılık

selaamm apek bebiş nasıl? kaç aylık oldu? benimki 8 ay 20 günlük bugün... günler geçiyor işte ha oldu ha olacak derken büüyüdü gitti arada... bebik hiç girmiyor buraya artık, haberin var mı ondan? onun kızıyla da 1 ay falan var benim oğlanın arasında... belki o yine hamiştir:D ben daha düşünmüyorum olursa da nasip artık...
benim oğlan yürümeye başladı gibi maşaallah nazar değmesin... okullarda başladı 1 haftadır ayrıyız bebişle alışmıştık tatilde yine iş göründü bize düştü ayrılık işte...
benden bu kadar sen de yaz kızını:) ben girip bakıyorum kimler ne yazmış diye sen canlandırırsın burayı eminim... hadi kendine iyi bak kızını öp benim için:D:16::16::16:

hadi inşaallah olmuştur.... burdan paylaş sonucu mutlaka takip ediyorum seni:)

yrn kontrol var yumurta için yazıcam tabi, destekleriniz güç veriyor bana:) bu arada bebikle facebookta görüşüyoruz, hamişlik yok kızı kocaman oldu. ordada grubumuzun ismi aynı ama buranın anıları başkaaa :))
seninde oğluşun büyümüş, ne günler geçirdik hepberaber, ne sohpetler:)

sevgili topik huzurunda tüm kızlaaaaarrrrrrrrr :52:yarın aşılama oluyorum, dualarınıza şimdi daha çok ihtiyacım var:):18::16:

ne güzel senin adına sevindim canım... yumurtanın olması güzel ama aşılama da şans biraz düşük oluyor, ama benim bebikte aşılama ile oldu hemde ilk denemede... darısı sana inşaallah:)

BUGÜN SAAT 12:35 İTİBARİYLEEE GÖBÜŞÜM DOLDU SANKİ AZICIK, ALLAH IM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH, NERDE İSTEYEN VARSA ŞİFA BULSUN HERKES. :52:
artık böyle görmek istiyorum kendimi:49:ne dersiniz yakışmazmı :52:

Back
X