Bende buna benzer bı durumu cok guzel arkadaşlığı ı zamanında yaşadım ... sosyal arkadaslıktı aslında kıtap paylasımı sınema paylasımı yapardık her hafta bır plan( dip not : evlılık derecesıne geldıgı sevgılısınden ayrılmıs zaten ona hala sevgısı oldugunu ben bılıyodum, bız bı nevı sevgılı degıl boslugumuzu arkadaslıkla dolduruyorduk ben bundan rahatsız degıldım) ... 8 ay görüştük senin gibi mesafelıydı ne cocuk acıldı öyle bısey dedı ne ben.... etrafımda herkes ne var aranız vs vs seyler uretıp seytanı aklıma sokturlar ınanılmaz guzel gıden arkadaslıgımıza kılcık sokuldu .... etrafa uyup ben dayanamıp cocuga sordum , hatayı o gun ettım ... çunku kötu duruma dustum cocuk tabı öyle bısey yok arkadaslıgımız cok guzel ve dosttan öte bısey hıssetmıyorum dedı.. kötu olan durum bende ona o yakınlıktaydım ben rezıl oldugumla ve öyle bır gurursuzlukla kaldıgımı hıssettım o yuzden sen o duruma dusme mesafe bu yuzden koy dıyorum ben zamanında onu yapsaydım kendımıde dınlerdım arkadaslarım gazına da gelmezdım ..