Biz neyiz acaba?

üzüldüm senin adına..daha çok bağlanmadan alışmadan geri çekilip ne yapacağını görmek en iyisi olacak söylediğin gibi.tecrübe her alanda önemli

Benimle cikarmisin'lar 90'li yillarda kaldi
''benimle çıkar mısın''ı beklemiyorum zaten..hani bazı anlar vardır bi çift güzel söz duyarsınız,elini tutmak için şüphede kalmazsınız,gözlerinin içine rahatça bakabilmek istersiniz sevgili olduğunu anlarsınız bunları yapabiliyorsanız..sevgilim var diyebilirsiniz ya hani,işte onu diyemiyorum.ama karşıma başka birisi çıksa sevgilim yok o benim arkadaşım hadi tanıyayım gibi bi seçeneğimde yok çünkü bu kadar çok paylaşımla arkadaşta olunmaz. anlatabildim,anlayabildiniz umarım

Sakın ergen gibi "biz neyiz,çıkıyor muyuz" gibi sorular sormayın,erkekler nefret ediyor bu sorulardan...Su akmış yolunu bulmuş zaten siz de kaptırın kendinizi sorgulamayın öyle her şeyi

evlenip ayrıldığını söylemişsin o da böyle şeylere önem vermem dedikten sonra sevgilisiniz işte. ben mi yanlış anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…