- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
Erkekler karşı ilgisi olması. Annem de bunu söyledi banaAkliniza gelen nedir
Erkekler karşı ilgisi olması. Annem de bunu söyledi bana
E sevgili değilmişsiniz. Adamın cinsel yönelimi sizi ilgilendirmiyor şu durumda.Geçen kasım ayında tanıştık 2 ay sevgili olduk ve ayrıldik. Daha sonra son 3 aydır çok sık görüsür olduk sevgili değiliz ama sevgiliden bir farkımız yok. Bana karşı asla cinsel bir yaklaşımı yok. Ben onu seviyorum ama onu bilmiyorum. Bir gün arar sa bir gün aramaz. Ve çok fazla erkek arkadaşı var gecenin 12 sinde arabanın içinde oturup konuşuyorlar. Bu adamin bana karşı bir cinsel yaklaşımı da yok. Kızlar aklıma gelen başıma gelir mi acaba
Sevgili degilken cinsel yaklasimi olsa höst deriz noluyo hadi surdan vsvs ilk 2 aylık sürecinizde yine cinsel yaklasim icin erken ?3 aydır çok sık görüsür olduk sevgili değiliz ama sevgiliden bir farkımız yok. Bana karşı asla cinsel bir yaklaşımı yok.
Hem de ailecek çıkarmışlarE sevgili değilmişsiniz. Adamın cinsel yönelimi sizi ilgilendirmiyor şu durumda.
Gerçi erkek arkadaşlarıyla arabada oturuyordan adamın gay olduğu sonucu çıkarmak da bir başarı bence.
He bi de o var. Bir anne kızının sıradan bir erkek arkadaşının cinsel yönelimi hakkında neden fikir belirtme gereği duyar?Hem de ailecek çıkarmışlar
Evet çünkü erkekler robottur, önlerine gelen her kızla sevişmek isterler. Çekici bulmama falan hikaye, kadın bulunca sevişmek zorunda.Olabilir evet hani sana asik degildir diyecegim ama asik olmasa bile cinsellik ister eger istemiyorsa sorun var demektir
Annesine sevgili sayılırız ama cinsel yönden yaklaşmıyor demiş benceHe bi de o var. Bir anne kızının sıradan bir erkek arkadaşının cinsel yönelimi hakkında neden fikir belirtme gereği duyar?
Adamın sevgili sayıldıklarından haberi vardır işallak.Annesine sevgili sayılırız ama cinsel yönden yaklaşmıyor demiş bence
Evli olması mı diyeceksin sanmıştımErkekler karşı ilgisi olması. Annem de bunu söyledi bana
Evet çünkü erkekler robottur, önlerine gelen her kızla sevişmek isterler. Çekici bulmama falan hikaye, kadın bulunca sevişmek zorunda.
Kadınlar da minnoş birer çiçektir, asla ve asla duygusal yakınlık olmadan sevişmezler.
Bi bitmedi şu genellemeleriniz...
Sizin çevrenizde tükenmiştir nesilleriHakli olabilirsin ama cidden senin dedigin tipteki erkek sayisi nesli tukenmekte olan canlilar kadar kaldilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?