Peki o zaman arada buyuk engel ne, sevemem diyecek kadarHayır evli değil.Hic evlenmemis
Yaşınız da gerçekleri görebilecek yaş ama ben anlamadım, bir evlilik de geçirmişsiniz. 1yıl aynı şeye bakarsınız, 2 yıl aynı şeyi konuşursunuz. Sonra? Eski kocanızın arkadaşı? Sizi istemiyor? Parasız? Bir bakın, sizce oluru var mı?16 binle ev gecindiremez.Ama aynı dili konuşuruz. Aynı şeyi görürüz bakınca.Nasil anlatsam bilemedim.
Reis asabi; her şeye de kızıyor maşallahTamam istemiyor o zaman neden sürekli arıyor.mesaj atıyor.Mesela geçen pazar günü çok basit kelime yüzünden kızdım ve son mesajını okumadan sildim .Ertesi gün bir yolculugum vardı ve mesaj atmadı.Sali günü yazdı.Bem de madem dün merak edip yazmadın ben de bugün yazmıyorum dedim.Ooo bi ton tartıştık. Kaç defa yazdım sildim dedi.Sen benim son mesajımı açıp okumadın kızdım dedi.
Sen fazla ve gereksizce romantize etmeye çalışıyorsun her şeyi, arabesk bir havadasın. Her şey ortada işte.Bu kadar mı yüzeysel hersey ya.
Şimdi arkadaşlar mı?Ayy kesinlikle tamamen ergence bir davranış. Benimki de onunki de.Bu yüzden yaşlarımızi yazdım.Sebebini söyleyeyim eski eşimin çocukluk arkadaşı.Kapi komşusu.Yani racona ters .
Kurtarmiyorum ki.Paylasiyorum aslında.Tabii ki gönlüm istiyor ki hep paylaşsak.bi de uzağız biz aslında.aramizda 8 saat var.yanyana da değiliz.Ama bi sekilde ayda 1 defa yada tatillere göre 2 ayda 1 görüşürüz. Hatta geziyoruz kahve içiyoruz. Hatta bazen denk gelirse ona günlük kiralık ev tutup sabaha kadar oturup çene çalıyoruz.Ama dokunmuyoruz asla birbirimize.Cok tuhaf değil mi
Böyle olsa yine iyi biliyo musun. Genelde bu tipler, psikolojik olarak sorunlu, hatta sosyopat ve psikopat oluyorlar.40 küsür yaşında adam hiçbir kadının elini mi tutmamış? Üstelik sizi de reddediyor. Size kötü bir haberim var. Gey, aseksüel veya kuşu ötmüyor
EvetŞimdi arkadaşlar mı?
Kalp .Ama kalp krizi falan değil. Kapakciklar vs.Damarlar.Dogustan kalp hastasiMalulen emekli olmuş ama durumu çalışmasına tamamen engel mi? Rahatsızlığı nedir?
Şimdi nerede kalıyor? 16 binle kira ödeyemez çünkü. Kim bakıyor onaKalp .Ama kalp krizi falan değil. Kapakciklar vs.Damarlar.Dogustan kalp hastasi
Ailesiyle kalıyor.Anne babasiyla.Ameliyat öncesi günlük işler yaoiyutdu.Yevmiye usulü.Her yerde çalışıyordu.Agir işler.Hatta ameliyat sebeplerinden biri de kendini fazla zorjamsi.Ama şimdi yapamıyorŞimdi nerede kalıyor? 16 binle kira ödeyemez çünkü. Kim bakıyor ona
Tam olarak neyini büyüttünüz?Adamı gerçekten gözümde cok büyüttüm.Bu kisim cok doğru.Ama ne yapsam çıkamıyorum isin içinden.Tamamen engelliyorum. Bu defa de o kadar pişman oluyorum ki.
Anladım. Bu ilişkinin sorumluluğunun getireceği zorlukları almak istemiyor ama sizinlede yaşadığı o hisleri, ilgiyide bırakmak istemiyor.
Su yazdiklariniz benim mantık tarafım işte.Cok haklısınız. Çok doğrusunuz.Aslinda biz birbirimize sabah uyanma yaşama motivasyonu oluyoruz.O motivasyonu kaybetmek zor geliyorAnladım. Bu ilişkinin sorumluluğunun getireceği zorlukları almak istemiyor ama sizinlede yaşadığı o hisleri, ilgiyide bırakmak istemiyor.
Böyle karışik bir ilişki zaman içinde sizi yoracak ve sadece size zarar verecektir.
Bu adama. Sınırınızı çözmeniz gerekiyor artık. Yani ne istediğinizi açık açık dile getirmeniz gerekiyor. İsteklerinizi kabul etmese aranızdaki bu garip ilişkiyi bitiremelisiniz. Bana kalırsa direkt bitirin.
Bunun kavgasını da yaptık.Bin defa özür diledi.Gunlerce uğraştı. Şu an konuştuğumuzu insanlar duysa aynen off olay olur.Hadi ben seviyorum. O sevmiyor da neden beni çekiyor. Kapris yapıyorum, bağırıyorum. Kaç defa engelledim.Icip içip yazmadığım hakaret küfür kalmadı.Git başımdan demedi.Hep alttan aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?