Biz neyiz ben isim koyamıyorum

16 binle ev gecindiremez.Ama aynı dili konuşuruz. Aynı şeyi görürüz bakınca.Nasil anlatsam bilemedim.
Yaşınız da gerçekleri görebilecek yaş ama ben anlamadım, bir evlilik de geçirmişsiniz. 1yıl aynı şeye bakarsınız, 2 yıl aynı şeyi konuşursunuz. Sonra? Eski kocanızın arkadaşı? Sizi istemiyor? Parasız? Bir bakın, sizce oluru var mı?
Bu kadar romantik romantik konuşmanıza da gerek yok bence. Birbirinize dokunmamanız tuhaf değil, adamın arkadaşının eski karısısınız, sizce tuhaf mı dokunmaması.
Önünüze bakın, dışarda hayat daha güzel.

Son düzenleme:
Reis asabi; her şeye de kızıyor maşallah
Sevdiğini söyleyince de kızmış

İnsanlar cinsiyet değiştirince bile millet üç gün konuşuyor, sonra unutuluyor

Yani seni seviyor olsaydı elalem ne der diye düşünmez, seni alır giderdi

Haa senin ilgin onun hoşuna gidiyor o ayrı

Malulen emekli olmuş ama durumu çalışmasına tamamen engel mi? Rahatsızlığı nedir?

40 küsür yaşında adam hiçbir kadının elini mi tutmamış? Üstelik sizi de reddediyor. Size kötü bir haberim var. Gey, aseksüel veya kuşu ötmüyor
Böyle olsa yine iyi biliyo musun. Genelde bu tipler, psikolojik olarak sorunlu, hatta sosyopat ve psikopat oluyorlar.

Şimdi nerede kalıyor? 16 binle kira ödeyemez çünkü. Kim bakıyor ona
Ailesiyle kalıyor.Anne babasiyla.Ameliyat öncesi günlük işler yaoiyutdu.Yevmiye usulü.Her yerde çalışıyordu.Agir işler.Hatta ameliyat sebeplerinden biri de kendini fazla zorjamsi.Ama şimdi yapamıyor

Adamı gerçekten gözümde cok büyüttüm.Bu kisim cok doğru.Ama ne yapsam çıkamıyorum isin içinden.Tamamen engelliyorum. Bu defa de o kadar pişman oluyorum ki.
Tam olarak neyini büyüttünüz?
Gözde büyütülecek bir yanı yok.
Parasız. Kadınlar tarafından tercih edilmeyen, travmalı bir tip.

Ne zaman boşandınız. Yani yaş desen küçük değil hiç evlenmemiş evliliğin ne olduğunu bilmiyor desen o da değil evlenip boşanmayı deneyimlemiş 35 yaşında kadının peşinde koştuğu duruma bak. Allah akıl fikir versin ne diyim

Anladım. Bu ilişkinin sorumluluğunun getireceği zorlukları almak istemiyor ama sizinlede yaşadığı o hisleri, ilgiyide bırakmak istemiyor.
Böyle karışik bir ilişki zaman içinde sizi yoracak ve sadece size zarar verecektir.
Bu adama. Sınırınızı çözmeniz gerekiyor artık. Yani ne istediğinizi açık açık dile getirmeniz gerekiyor. İsteklerinizi kabul etmese aranızdaki bu garip ilişkiyi bitiremelisiniz. Bana kalırsa direkt bitirin.

Su yazdiklariniz benim mantık tarafım işte.Cok haklısınız. Çok doğrusunuz.Aslinda biz birbirimize sabah uyanma yaşama motivasyonu oluyoruz.O motivasyonu kaybetmek zor geliyor

Engelli ya da fakir olmasi evlenmesine iliski yasamasina engel degil ki, bir cok saglik problemi olan durumu iyi olmayan kisi evlenip cocuk bile yapiyor. Bir kardesten ya da kuzenden ayrilip digeriyle evlenenler bile var. Insanlar iki gun konusup sonra unutuyorlar. Bu kisi ya gay, aseksuel, ya da sizi begenmiyor. Ben ondan ustunum bu haliyle beni nasil begenmeze getirmissiniz ama begenmeyebilir.

Su hareketlerinizin sacmaligini hic goruyor musunuz? Niye boşandiginizi daha iyi anlamiştir adam. Eski esin arkadasi olmasa bile şu hareketlerdeki biriyle akli kacik olmayan HIÇ KIMSE evlenmez.
Şuan cekiyor cunku evli degilsiniz onun biseyi degilsiniz telefonun ucunda kendi kendinize cildirip duruyorsunuz adam da evde boş başka işi olmayan sosyal aktivitesi olmayan parasiz biri. Siz delirirken sakin sakin cevap yaziyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…