canım burdayıım bana genel araştırma oldu bebegım patolojıye gıttı kan alındı araştırdılar ve hiç bişey çıkmadı herşey normal dendı
canım arkadaşıımm inan okurken ağladım..ne desem acını dindirmez Rabbim yenisiyle yüzünü güldürsün canım benim..bende ilk bebeğimi düşürdüm şimdi 9 aylık kızım var..Allah inancını kaybetme o çok büyük,üzüntüne yeni bir sevinç vericektir..2. kez düşük yapmış olman ümitlerinin tükenmesine sebep değil...merak etme sağlıklı bebişlerin olucak daha öpüyorum canım ALLAHA EMANET OL. :teselli:
Bu ikinci bebeğimdi kaybettiğim daha 10 haftalıktı miniğim
Bu acı nasıl geçer nasıl hafifler bilmiyorum çok çaresizim
Canım Benim Rabbim Sabrını verir,hatta yenisini verdiğinde inan acılarını da dindirecektir.Aynı durum kız kardeşimin başına geldi.Uzun süre kendine gelemedi.12 Haftalıktı.Eşi seyehatteydi ve Dr.bekleyemeyiz seni zehirler dedi,aldılar.Sonra 6 ay korundu bir süre istemedi,Şu anda 10 yaşında oğlu var.sonra Rabbim acısını dindirdi.Rabbim başka acı ve evlatlarımızın acısını göstermesin.Kalbini ferah tut.:1hug:
artık süt içmeme gerek yok ya da ceviz yememe bebeğim gelişemedi oysa ne hayaller kurduk senin için içim acıyor yanıyor alacaklar seni benden sen ilk bebeğimdin 1 yıl sonra gelmiştin hiç beklemezken ümitsizken ama şimdi gidiyorsun engel olamıyorum elimi karnıma koyamıyorum bebeklere bakamıyorum hep aklımda yüreğimdesin seni çok sevdim meleğim hem de çok allahım bu acıyı taşıyacak güç ver biz senle tanışmayı böyle hayal etmemiştik meleğim
İnşallah canım Allahım yenisiyle yüzümü güldürür Ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan.
Bu arada allah kızına ve sana hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canım
artık süt içmeme gerek yok ya da ceviz yememe bebeğim gelişemedi oysa ne hayaller kurduk senin için içim acıyor yanıyor alacaklar seni benden sen ilk bebeğimdin 1 yıl sonra gelmiştin hiç beklemezken ümitsizken ama şimdi gidiyorsun engel olamıyorum elimi karnıma koyamıyorum bebeklere bakamıyorum hep aklımda yüreğimdesin seni çok sevdim meleğim hem de çok allahım bu acıyı taşıyacak güç ver biz senle tanışmayı böyle hayal etmemiştik meleğim
büşracım senin yazdığını görünce gözlerim doldu boğazım acıdı kader kısmet hakkımızda böyleymiş bugün 4 boyutlu ultrasona girdim değişen pek bişey yok bekleyelim dedi bebek var ama kalbi atmıyor 5+4 görünüyor kese bozulmuş hafif bekleyelim dedi burdaki dr pazartesi kendi dr gideceğim elim hala karnıma gitmiyor sanki hamile değilmişim gibi davranmaya çalışıyprum çünkü onu düşündükçe kalbim kanıyor ama sonradan bunlar olacağına şimdi olsun ne diyelim hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun
sen varya bitanesin büşra rabbim sana tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeklerin olsun senin gibi temiz yürekli iyi huylu kandilde dua ettim hepimize inşallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?