Biz seninle tanışmayı böyle hayal etmedik meleğim......

canım burdayıım bana genel araştırma oldu bebegım patolojıye gıttı kan alındı araştırdılar ve hiç bişey çıkmadı herşey normal dendı

canım burdayıım bana genel araştırma oldu bebegım patolojıye gıttı kan alındı araştırdılar ve hiç bişey çıkmadı herşey normal dendı

Canım genel derken genetik tahlili yapıldımı yani trombofili paneli yapılması lazım kanda pıhtılaşma sorunu varsa onda çıkıyor

canım arkadaşıımm inan okurken ağladım..ne desem acını dindirmez Rabbim yenisiyle yüzünü güldürsün canım benim..bende ilk bebeğimi düşürdüm şimdi 9 aylık kızım var..Allah inancını kaybetme o çok büyük,üzüntüne yeni bir sevinç vericektir..2. kez düşük yapmış olman ümitlerinin tükenmesine sebep değil...merak etme sağlıklı bebişlerin olucak daha öpüyorum canım ALLAHA EMANET OL. :teselli:

İnşallah canım Allahım yenisiyle yüzümü güldürür Ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan.
Bu arada allah kızına ve sana hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canım

Bu ikinci bebeğimdi kaybettiğim daha 10 haftalıktı miniğim
Bu acı nasıl geçer nasıl hafifler bilmiyorum çok çaresizim

Canım Benim Rabbim Sabrını verir,hatta yenisini verdiğinde inan acılarını da dindirecektir.Aynı durum kız kardeşimin başına geldi.Uzun süre kendine gelemedi.12 Haftalıktı.Eşi seyehatteydi ve Dr.bekleyemeyiz seni zehirler dedi,aldılar.Sonra 6 ay korundu bir süre istemedi,Şu anda 10 yaşında oğlu var.sonra Rabbim acısını dindirdi.Rabbim başka acı ve evlatlarımızın acısını göstermesin.Kalbini ferah tut.:1hug:

İnşallah canım bende ablan kadar şanslı olurum. Dediğin gibi allahıö başka acı göstermesin bundan sonra inşallah

Aranıza yeni katıldım.
Benimde başımdan aynı şeyler geçti.
Aralık 2009 tarihinde 5 haftalık gebe iken şiddetli kanama ile düşük yaptım.
Genetik araştırma yapıldı herşey normal idi yaşasa idi bir kızım olacaktı.
4 ay aradan sonra tekrar hamile kaldım. Her şey normal gidiyordu. Düşük olmamıştı. Kalp atışlarını duymak için kontrola gittiğimde 7 haftalık hamile idim. Bebeğin gelişimi durmuş olabilir. Bebek 6 haftalık denildiğinde yıkıldım. Bir hafta beklendi. Tekrar Ultrasonda bakıldı. Bebekin kalp atışları yoktu. Artık daha fazla bekliyemeyiz dediğinde yıkılmıştım. 16.06.2009 Tarihinde bebeğimle nasıl vedalaşacağı bilemiyordum. Vedalaşamadım. Yapamadım. İnsan böyle durumda ne yapabilir ki?
Artık aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Bir üçüncüsüne katlanabileceğimi sanmıyorum.
Şu anda da hiçbirşey düşünemiyorum. İlkinde düzelmem 3 ay sürdü. 3 Ay boyunca hergün gözyaşlarım aktı. Tekrar bunları yaşamak korkusu vardı. Daha kötüsünü yaşadım. Tam herşey yolunda derken.

merhaba
ben de yeniyim.sanırım böyle kötü şeyler yaşayınca birileriyle paylaşmak istiyor insan.başkalarının da başına gelmişmidir bu kadar üst üste derken bu forumu buldum.
sibelemre neredeyse aynı şeyleri yaşamışız.aralıkta düşük yaptım 15haftalıktı ertesi günü cinsiyetini öğrenecektik.5ay geçti tekrar denedik şimdi 7hafta 5günlük ama görünmemekte ısrar ediyo yarın kürtaj olucam.bir senedir bıraktığım sigaraya başlıcam bu gidişle.daha zamanı var demek ki..allah bizimde yüzümüzü güldürür inşallah.

sabır diliyorum büşracım.acını o kadar iyi anlıyorum ki bende iki kez yaşadım bu kötü tecrübeyi.allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda.

artık süt içmeme gerek yok ya da ceviz yememe bebeğim gelişemedi oysa ne hayaller kurduk senin için içim acıyor yanıyor alacaklar seni benden sen ilk bebeğimdin 1 yıl sonra gelmiştin hiç beklemezken ümitsizken ama şimdi gidiyorsun engel olamıyorum elimi karnıma koyamıyorum bebeklere bakamıyorum hep aklımda yüreğimdesin seni çok sevdim meleğim hem de çok allahım bu acıyı taşıyacak güç ver biz senle tanışmayı böyle hayal etmemiştik meleğim

mafoldumben mafoldumben mafoldumben Bu durumda ne denilirkii kaldım böyle:çok üzgünüm:

İnanki çok üzüldüm:gitme:
Allahım inşallah tez zamanda sana sağlıklı bi bebek nasip eder:Saruboceq:
Allahım böyle acıları hiç kimseye yaşatmasın:Saruboceq::Saruboceq:

çok saol güzelim en kısa zamanda hayırlısyla ALLAH sanada nasip etsin..

Kuz<um benim benim ya şimdi ne desem sana boş biliyorum ama ne olur bu süreci kendini çok yıpratmadan atlatmaya bak demekki hayırlısı böyleymiş doğsa sakat olsa asıl ozaman ömür boyu çekecektin bitanem yinede allaha şükret canım benim inan yazını görünce ağladım hala ağlıyorum daha fazla yazamıycammafoldumben

büşracım senin yazdığını görünce gözlerim doldu boğazım acıdı kader kısmet hakkımızda böyleymiş bugün 4 boyutlu ultrasona girdim değişen pek bişey yok bekleyelim dedi bebek var ama kalbi atmıyor 5+4 görünüyor kese bozulmuş hafif bekleyelim dedi burdaki dr pazartesi kendi dr gideceğim elim hala karnıma gitmiyor sanki hamile değilmişim gibi davranmaya çalışıyprum çünkü onu düşündükçe kalbim kanıyor ama sonradan bunlar olacağına şimdi olsun ne diyelim hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun

Canım ya hakkında hayırlısı ne ise o olsun
Benimde bebeğim geriden geliyordu kese bozuktu ama düzeldi
8.haftaya kadar bekledi doktor 8.hafta gittiğimde kalp atışları vardı ve kesem düzelmişti
Allahtan umut kesilmez belki herşey yoluna girecek bol bol dua et bitanem
Allaha sığın o ne eylerse güzel eyler de o en iyisini bilir canım benim

sen varya bitanesin büşra rabbim sana tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeklerin olsun senin gibi temiz yürekli iyi huylu kandilde dua ettim hepimize inşallah tutar

sen varya bitanesin büşra rabbim sana tez zamanda sağlıklı hayırlı bebeklerin olsun senin gibi temiz yürekli iyi huylu kandilde dua ettim hepimize inşallah tutar

Saol canım benim o senin iyliğin
Allahım hiç birimizin canını yakmasın inşallah kuzum benim
Hepimizi hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…