- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.661
- 698
Çocuklar ister istemez merak edip bakıyorlarMerhaba hanımlar.evet benimde bir derdim var. Belki burada ki konular kadar dikkat cekici gelmeye bilir. Ama bu bizim yani benim gibi engelli annelerinin can yakan derdi. Evet benim bir melegim var bazıları onlara engelli bazısı özürlü bazısı hasta diye adlandırdıkları benimse özel ve guzel melegim. Derdim evladımın ozel olması diil. Derdim bizi toplum içinde yaratıkmısız gibi bakısların verdigi yaralarbiz ler insanız birer birey ama o bakıslar yokmu onlar bize hancer olup saplanıyor. Emin olun bu birtek benim sorunum diil. Rehabilitasyondaki arkadaslarımında sorunu. Cocuklar cok acımasız yasları itibariyle onlara cocuk diyosun dusunemiyor diyorsun ya yetişkinler ? Bizim cocuklarımız cok hassas ve algıları acık negatif ve pozitif dusunceleri cabuk algılarlar. Sizlerden ricam anneler anne adayları ve ileride anne olucak kızlarımız lutfen cocuklarınızı bu ozel kardeslerine karsı sevgiyle yaklasmayı ogretin. Ve onlara acıyarakta olsa bakmak yerine sevgiyle bakın. Onların bu toplumdan istedigi tek sey bu. Allah hic bir anneye bunu yasatmasın ama hayat bu imtehan bu bu dunyada seytanların yeri varsa meleklerinde olmalı...
O kisi kendi aklindaki engeli gormemis sanirim. Yemesin kalksin gitsin o halde. Kendisi simdi iyi yarin oburgun ne olacagi belli sanki. Sakin uzulmeyin ozel cocuklar benim icin bambaska Allah ozel bir cocuk vermis sizlere. Ondan insanlar utaniyorsa, en buyuk engelli onlar bence.Ma
lese
ozaman size arkadasımın basına geleni anlatayım cocuguyla bir yere gidiyor ve onun kızı yurumekte konusmakta kaslarını yani kontrol edemiyor. Ve orada otururken bir bayan aynen sunu diyor kızınızı karsımdan alırmısınız yemek yiyemiyorum. Bu okadar can yakan bir durum ki. Emin olun biz alınganlılmı yapıyoruz diye dusunmemize bile gerek kalmaz durumlar. Kendim adıma diil bu yavrular için dir yurek yangınım
Yok artık o ne demektir öyle. İnsanlarda saygı vicdan da kalmamış artıkMa
lese
ozaman size arkadasımın basına geleni anlatayım cocuguyla bir yere gidiyor ve onun kızı yurumekte konusmakta kaslarını yani kontrol edemiyor. Ve orada otururken bir bayan aynen sunu diyor kızınızı karsımdan alırmısınız yemek yiyemiyorum. Bu okadar can yakan bir durum ki. Emin olun biz alınganlılmı yapıyoruz diye dusunmemize bile gerek kalmaz durumlar. Kendim adıma diil bu yavrular için dir yurek yangınım
Ma
lese
Ya söyleyecek laf bulamadım. Allah cezasını versin.Ma
lese
Merhaba hanımlar.evet benimde bir derdim var. Belki burada ki konular kadar dikkat cekici gelmeye bilir. Ama bu bizim yani benim gibi engelli annelerinin can yakan derdi. Evet benim bir melegim var bazıları onlara engelli bazısı özürlü bazısı hasta diye adlandırdıkları benimse özel ve guzel melegim. Derdim evladımın ozel olması diil. Derdim bizi toplum içinde yaratıkmısız gibi bakısların verdigi yaralarbiz ler insanız birer birey ama o bakıslar yokmu onlar bize hancer olup saplanıyor. Emin olun bu birtek benim sorunum diil. Rehabilitasyondaki arkadaslarımında sorunu. Cocuklar cok acımasız yasları itibariyle onlara cocuk diyosun dusunemiyor diyorsun ya yetişkinler ? Bizim cocuklarımız cok hassas ve algıları acık negatif ve pozitif dusunceleri cabuk algılarlar. Sizlerden ricam anneler anne adayları ve ileride anne olucak kızlarımız lutfen cocuklarınızı bu ozel kardeslerine karsı sevgiyle yaklasmayı ogretin. Ve onlara acıyarakta olsa bakmak yerine sevgiyle bakın. Onların bu toplumdan istedigi tek sey bu. Allah hic bir anneye bunu yasatmasın ama hayat bu imtehan bu bu dunyada seytanların yeri varsa meleklerinde olmalı...
Ma
lese
Bir insan bu kadar kötü ve gaddar nasıl olabilir. İnanamıyorum.Ma
lese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?