Biz yerine ben denilmesi

Tek tek dusundugumuzde cok da sorun yapilmamasi gereken seyler gibi geliyor fakat hepsini bir arada dusundugumuzde kendimizi kiymetsiz hissettiriyor.
Çok haklısınız, ancak kendinizi kesinlikle değersiz hissetmeyin, olaya şu gözle bakın; eşiniz evliliğin, artık ''biz'' olmak olduğunun bilincinde değil yani sorun sizde değil onda.

Kv esime sen alirsin dediginde en son biz soyle istiyoruz diye uzerine basarak soyledim biraz yuksek sesle sessiz kalmak yerine. Insallah etkisi olmustur. Art niyetli olduklarini dusunmek istemiyorum ama insan ister istemez kuruyor aklinda. Bir kadinin evlilikte hakki daha cok bence. El ustunde tutulmasi gereken kisi kadin. En iyi erkek bile bizim kadar ozverili degildir bence.
Aynen oyle tabi duzelir insallah sorununuz daha buyuk dderdiniz olmasn agiz aliskanligi eninde sonunda duzelir merak etme

zamanla biz demeye alışmalı, mesela ben arkadaşlarımla bir yere gittiğimde içlerinden biri telefonda konuştuğu birine ben gittim, ben şurdayım vs deyince bile tuhaf olurum değil ki eşim beni yok sayacak, deliririm
dediğim gibi zamanla alışmalı biz demeye biz olmaya..

Bana yapılsa,kırıcı bulurdum açıkçası .Siz de belirgin bi şekilde,ben yapıcam ,ben edicem deyin yanında.Belki jetonu düşer.

Buluşacagim cift ile telefonda gorusurken bana 'ben geldim siz nerdesiniz' dese..
tek basina gelmistir diye ďüşünürum..

Bazi durumlarda kullanabilir agiz aliskanliginiz vs.
Ama surekli bu durum varsa, bencede sorun..

Merhaba arkadaslar. Sizin fikirlerinize ihtiyacim var.

Benim sorunum esimin biz yerine ben demesi. Bunu kasitli olarak yapmiyor biliyorum ama cok cok rahatsiz oluyorum. Daha once konustum birkac kere ama konusmakla cozulmuyor ki tekrar ediyor.

Kendimi yok sayilmis hissediyorum. Bunun bir cozumu var midir. Yani esimle konusup cozmek care olmadigina gore farkli taktikler var midir. Bu benim icin cok ciddi bir sorun.

Beni eksik yetersiz mi goruyor acaba diye dusunuyorum. Aklima neler gelmiyor ki.

Bir cozumu varsa eger bana bir akil verir misiniz. Yardimleriniza ihtiyacim var.
Kendini seninle bütünleşmiş hissediyor, galiba.

Oo siz ayrı düşmüşsünüz su ve zeytinyağı gibi, size blendır bir kaynana yazıyorum,sabah akşam ortalığı birer kere karıştırsın,homojenleşirsiniz:rolleyes::rolleyes::KK70::KK70:

:olamaz: Aman aman :)
Bekarken alınca sanki bizim değil de eşim ve ailesinin ortak malı gibi geliyor ne yapayım.

Back
X