- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
çok hoş olmuş ferah ferah...emeğinize sağlık...değdi
Çok güzel olmuş değmiş yeni mobilya olmuşlar cidden daha ferah dahada güzel güle güle kullanın
canım benim çok güzel olmuş ellerinize sağlık iyigünlerde kullan işallah yeni yatak odasını yeni gibi olmuş vallahi ve çok kullanışlı çalışsan insan için gördün işte benim mobilyaları 15 gün silme hayatta tozunu belli etmiyor canım o bakımdan da çok rhata edersin
çok hafif zımpara yaptık evet canım. öncelikle 80 lik zımparayla hafif zımpara çektik. 2 kat beyaz boya yaptık ruloyla, sonra 240 zımparayla yeniden okşarÇok güzel olmuş :) mutlulukla oturun evinizde.
Zımpara yaptınız mı önceki boyaları çıkarmak için.
güle güle mutlulukla sağlıkla oturun canım içiniz ferahlamıştır eski renkleri çok koyuymuş...
bende çok beğendi süperrr olmuş
Selam kızlar eşimle bizde yatak odası mobilyamızı boyadık bitirdik şükürler olsun. meşhur boya, polisan luks anti aging ile boyadık bilginize.
Eki Görüntüle 977269 Eki Görüntüle 977268 Eki Görüntüle 977270
Eki Görüntüle 977276 Eki Görüntüle 977275 Eki Görüntüle 977274
Eki Görüntüle 977283 Eki Görüntüle 977284 Eki Görüntüle 977285
Yatak başı ve komidinleri boyamadna önce fotolamamıştım kızlar. Komidinin fotosunu çekmek çekmecelerini boyadıktan sonra aklımıza geldi.
Şimdi beyaz ferah bir yatak odam var tavsiye ederim, cesareti olmayanlar benden cesaret alabilirler
toplamda 10 gün falan sürdü 4 kat boyadık 12 saat bekledik aralarda. ama Çalıştığımız için bazı akşamlar dokunmadık bile :)
Ayrıca smyraaa arkadaşımıza teşekkür ederim. 12 saat beklememiz gerektiğini kendisinden öğrendim
Selam kızlar eşimle bizde yatak odası mobilyamızı boyadık bitirdik şükürler olsun. meşhur boya, polisan luks anti aging ile boyadık bilginize.
Eki Görüntüle 977269 Eki Görüntüle 977268 Eki Görüntüle 977270
Eki Görüntüle 977276 Eki Görüntüle 977275 Eki Görüntüle 977274
Eki Görüntüle 977283 Eki Görüntüle 977284 Eki Görüntüle 977285
Yatak başı ve komidinleri boyamadna önce fotolamamıştım kızlar. Komidinin fotosunu çekmek çekmecelerini boyadıktan sonra aklımıza geldi.
Şimdi beyaz ferah bir yatak odam var tavsiye ederim, cesareti olmayanlar benden cesaret alabilirler
toplamda 10 gün falan sürdü 4 kat boyadık 12 saat bekledik aralarda. ama Çalıştığımız için bazı akşamlar dokunmadık bile :)
Ayrıca smyraaa arkadaşımıza teşekkür ederim. 12 saat beklememiz gerektiğini kendisinden öğrendim
maharetli hatunsun sevcan :)) ellerinize sağlık :)
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
ayyy çok güzel olmuş canım ya ellerinize sağlık yatağınızın üzerine pudra pembe yatak örtüsü koysanız yada leylak rengi beyazlar daha da hoş gelir ........
Çok güzel olmuş..Süper
Ellerinize sağlık
çok güzel olmuş.... boyamadan önce zımpara vs yaptınızmı ..... boyaya başlamadan önce yaptığınız işlemleri anlatabilir misinz yazdan beri bende düşünüyorum ama cesaret edemedim zımpara falan gerektirir olmaz hiç ederim diye.... kaç kutu boya kullandınz ve ne kadara maloldu bilgi verirsenz sevinirim.... teşekür ederim.......
kuzum yaaa resmen mobilyaların yeni gibi olmuş :)
güle güle yeniden kullanın inşaallah :)
canım bnmde yatak odam koyu tozundan kurtulamıyorum... beyaza boyadığın zmaan lake gibi oldu yoksa matmı durdu yani elin kayıyormu yoksa mobilya tutuyormu?
kusursuz boyamışsınız..bravo cok güzel olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?