E esi ailesiyle küs de olsa barışık da olsa 'denge kurabilen' biri degilse, guven vermez ki zaten.. Yani ailesiyle küsken iyiyiz okey, ama insan esine guvenebilir mi bu durumda?eşi ailesiyle küsken, araları iyiymiş. eşi aileyle barışınca, hanımını oğlunu unutup aileci olmuş.
zaten en büyük hata ailelerin olduğu şehre tayin istemek. ne kadar uzak, o kadar iyi.
Konu sahibi de bundan dertli zaten kanımca. Goremedim bu yanını , hiç göstermemişti diyor. Maalesef insanları tanıttıkları kadar tanıyoruz ya neyseE esi ailesiyle küs de olsa barışık da olsa 'denge kurabilen' biri degilse, guven vermez ki zaten.. Yani ailesiyle küsken iyiyiz okey, ama insan esine guvenebilir mi bu durumda?
Önemli olan her durumda karisina, cocuguna onem vermesi..
Eski esime dava actigimda, beni barismaya ikna etmek icin 'ailesini silmek'ten bahsetmisti.. Aci aci gulerek bakmistim yüzüne, benim istegim bu degildi ki.. Denge kursun, hatayi yanlisi ve kimim yaptigini bilsin istedim sadece.. Hakliyken yanimda dursun.. Ama yapmadi, yapmadigi gibi hep ben sucluyum gibi davrandi ve guvenimi saygimi sevgimi komple bitirdi..Konu sahibi de bundan dertli zaten kanımca. Goremedim bu yanını , hiç göstermemişti diyor. Maalesef insanları tanıttıkları kadar tanıyoruz ya neyse
işte kafaları çalışmıyor ki.E esi ailesiyle küs de olsa barışık da olsa 'denge kurabilen' biri degilse, guven vermez ki zaten.. Yani ailesiyle küsken iyiyiz okey, ama insan esine guvenebilir mi bu durumda?
Ona korku düştü benim ciddi oldugumu anladi. Gidip cikolata alayim mi yok gel gidip dondurms yiyelim falan diyor. Bu kadar çalışıyor beyni. Sanki ufacık bi hata yapmış gibi,Ohooooo yap et bi özür dile. Oldu cnm oldu. Affetme bacım. Bu ne ya.... altınları verip seni boşarım derken düşünseymiş.
Rabbim adaletini gösteriyor bneden aldıkları para kat ve kat çıkacak ben buna inaniyorumBeddua etmeyi sevmem ama mezarları olsun o tarla.. madem paranız yok kime güvendiniz. Üstüne lohusa bir kadının yuvasını yıktınız.. Allah sorsun inş..
Ben 5bin degerinde altin verdim ama eminim fazlasiyla cikacak o para ondan,Tebrik ederimmm sizi gercektenn Allah (cc) yedirmez o tarlayi onlara sizin ahınızı aldilar bu mubarek gunlerde Allah yardimcin olsunn
Anlamadığım şey şu millet ekmeğe para bulamıyor kocanızın babası borç harç içinde iken tarla alıyor...
Kocanıza yuh diyorum çocuğunuza takılan altınlar sizin için onun babasının rahat rahat tarlasında takılması için değil evi de vermeyin altınların karşlığı ve sizi bu hale koyduğu için haketmiyor ...
Sirasi gelenin almasi gerek ki madem almıyor senin eşin gitsin demeli ne bu boyle ya,Nalet olasi pislikler.ne dir bunlardan cektigimiz magduriyetler
Keske hic evlenmesler hep analarinin bacilarinin dizleri dibinde otursalardi beyinsizler
bu sabah esimle tartistik
Benimkonumda uzun tabi
ama ozet kayincaludeme bakim siram bittigim halde gondermiyo beni magdur ediyo
Ayni seyleri yasadim
Sana bisry diyemiyicem zira bende suan esime giciiiiiik oluyorum malin teki
Daha cooook ugrasmasi gerek bu kadar kolay değil hic bise, olay ailelere kadar gitti çünküönce ailesine senin rızan olmadan verdiği paraları sana iade etsin, kırılan kalbini ve gururunu onarsın.
her haltı yesin, bir ton laf saysın. sonra da yalandan bir kuru özür dilesin. oh ne ala.
Biz 6aylik evliyken esimin memleketine tayin istedik o zaman ailesiyle herhangi bi problemimiz yoktu. Kayinvalide denen seytan kadın benden tarla bahce işi yapmamı bekledi ki çok bekler. O zaman ailesine.karsi çıktı ev aldik kredi odemeye başladık kayinpeder benim kredi cekmemi istedi kendi.borcu icin benden.önce eşim karşı çıktı bu sekilde denge kurarken kayinvalide.açık açık beni istemedigini söyledi sonra da.esim küstü hepsiyle, dogum sebebiyle barıştı 40gun yine iyiydi. Annesi.10gün kaldı bizde ben ne konuda sikayet ettiysem o konud uyardı annesini. O 40 gun bitti ben ailesine gitmedim, kendi tek başına gitmeye basladi ve o gündür aramız acilmaya basladiOncesinde her sey mukemmeldi gibi bi sey soylemissin.. Emin misin?
"Mukemmel" denilen evlilik nasil birden bu hale gelebiliyor? Anlamaya calisiyorum yanlis anlasilmasin..
Mükemmellik anlayisimiz mi farkli acaba?
O kadar pismanim ki, benim en büyük hatam o zaten.eşi ailesiyle küsken, araları iyiymiş. eşi aileyle barışınca, hanımını oğlunu unutup aileci olmuş.
zaten en büyük hata ailelerin olduğu şehre tayin istemek. ne kadar uzak, o kadar iyi.
Ben cocugu için bise diyemem.ama bana değer vermedigi o kadar belli ki,E esi ailesiyle küs de olsa barışık da olsa 'denge kurabilen' biri degilse, guven vermez ki zaten.. Yani ailesiyle küsken iyiyiz okey, ama insan esine guvenebilir mi bu durumda?
Aynen oyle katiliyorum sana,Çocuğumun rızkını hakkını dağıtan kocayi ben, öyle babayı çocuğum neylesin..
Fevri davranmiyorum. 2aydir benim.hayatimin en guzel gunlerini.mahveden insan bu. Eminim bundan sonrası oglum icin.daha huzurlu gunler olacakEski esime dava actigimda, beni barismaya ikna etmek icin 'ailesini silmek'ten bahsetmisti.. Aci aci gulerek bakmistim yüzüne, benim istegim bu degildi ki.. Denge kursun, hatayi yanlisi ve kimim yaptigini bilsin istedim sadece.. Hakliyken yanimda dursun.. Ama yapmadi, yapmadigi gibi hep ben sucluyum gibi davrandi ve guvenimi saygimi sevgimi komple bitirdi..
Ve ailesini de silse guvememezdim artik, bi defa gordum sonucta ne oldugunu..
Konu sahibinin durumu benle aynidir demiyorum elbet, kendimi anlattim oyle..
Ama sakin olup iyice analiz etmeye çalışmalı.. Fevrilik hata olur..
işte kafaları çalışmıyor ki.
Amin insallah rabbim size de hayirlisini versin.Hep erkeklerin yanına kalıyor herşey kadındır yuvasını bozmak istemez Vs bende kendime cok kızıyorum k.cina tekmeyi basmak çok istiyorum ama daha cesaret bulamıyorum hakedene yapmak gerek inş sizin hakkınızda ki hayırlısı ne ise o olsun umarım karariniz hayırlara vesile olur
Cocugum böyle ortamda buyumesindense huzur icinde buyusun diye dusunuyorum. O pisman ama ben o şansı vermek istemiyorumdüzeltebilirsiniz, en azından çocuk için bir şans verin birbirinize
Devam edebilecegimi düşünmüyorum maalesefÇok çok üzüldüm. Bebiş yazık böyle bir babaya sahip. Allahım yardım etsin. O laflardan sonra evliliğe devam edebilecek misin?
Şöyle ki yaptığı evet çok ayıp birşey afedilmesi zor ama affedilmeyecekte bir hata değil.. At gibi gidem it gibi döner demiştim dönmüş.Devam edebilecegimi düşünmüyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?