Bizde yolun sonuna geldik sanirim

parayi zaten aile almış tarla alıp esin kardeşinin üstüne yapmışlar
kv arayıp demiş ki biz aileyiz istersek o parayi size geri ödemeyiz bile
ayrıca çocuğu da senden alırız

dik dur. affetmeye kalkma. ha olurda ikinci şans denemek istersen
1) 5000 tlni geri iste
2) başka ile git
asla kalma orda 1 dk bile sat ev eşyalarını gemileri yakmak istiyorsan

parayi zaten aile almış tarla alıp esin kardeşinin üstüne yapmışlar
kv arayıp demiş ki biz aileyiz istersek o parayi size geri ödemeyiz bile
ayrıca çocuğu da senden alırız
Okudum konuyu merak etmeyin. Ama çok yakından bir kaç örneğini gördüğüm için tedavi görmesi gereken erkek annesi sözleri bunlar, eşin şuandan itibaren tutumu, sözleri, davranışları önemli olan.Sakinleştikten sonra hatasının farkındaysa etraflıca oturup düşünüp öyle karar vermeye değer ama , o ailenin onlar gibi oğluysa ayrılıp kendi yoluna bakmak en doğrusu

Allah böyle ailelerin belasını versin sürekli evladından para altın koparmaya çalışanları bildiği gibi yapsın... Alsın tarlayı münasip bi yerine şeyetsin artık.. Bi tarla için bi yuva yıkılmış.

demek istediklerim yazılmış zaten.

Allah yardımcınız olsun cnm. En büyük sınav eşle oluyo bence çünkü ucu çocuklara değiyor. Öfkeyle kalkma eşini en iyi sen tanirsin başta böyle değilmiş doldurusa gelmiştir belki. Alttan almani tavsiye ederim cingar cikarrisan daha çok dusersin gözünden kendine yakışanı yap o hatasını anlayacaktir inşallah

Evliliğiniz boyunca eşinizin yaptığı iyilikler bu yaptığını sıfırlayacak kadar az mıydı peki? Yani yaptığı bir yanlış davranış diğer tüm güzellikleri silecek kadar öfkeli olmanızı da konuşmak gerek. Henüz bebeğini küçük ve onarılabilecek şeyler için anne ve babasından ayrı büyümeyi hak etmiyor bence. Bir de lohusalıktaki duygusal savrulmaları da hesaba katıp öyle karar verin.

Eşinizin yaptığına çok kızmış olabilirsiniz. Ama kıZgınlıkta bir duygu ve o da bitecek. Bittiğinde geriye kalan ne olacak onu düşünmeniz gerek.

Ben ani bir karar vermek üzere olduğunuza inanıyorum.

O zaman anında verilecekmis.bizim paramiz. Baska bi yerden borc alinarak,
O.sekilde.de düşünüyorum ama bu adam bu kadar kolay boşanmayı konusabiliyorsa ben geri adım atmam asla, evet geldi ama ne farkeder benim ona guvenim bitti, sirtimi yasladigim dag olarak gorurdum. Ama o dag eridi gitti bende,

Barismayi düşünmüyorum ama her sekildw onu alacam kesinlikle yanlarina birakmam,
Evet destek oldu çünkü bundan once verecek paramiz yoktu, cocugumun geleceğini dusunupte ayirdigim parayi ailesine yediripte sonra da bosarim seni demesi yenilir yutulur seyler degil benim açımdan

ne kadar kolay boşanırsa boşansın diyorsunuz.3 aylık bebek var ortada.kocanızı onaylamıyorum yalnız.daha 3 aylık bebek var ortada.
Evet oğlum küçük ama huzur olan ortamda buyumesi gerekmez mi? Ben bunu yutamam unutamam icime atamam, her şeyde bu karsimiza cikar nasil devam edecez biz bu sekilde,
Asla birakmam. Sorun evet 5000den başladı ama bu sekilde konusmasaydi.buralara kadar gelmezdi canimi yakan para degil zaten, soyledikleri,

kaçan kovalanir lafini degistirip dik duran kovalanir demek istiyorum. Süpersiniz. bu evlilik bitmez ama eşin guzel bir ders almıştır.
Oyle görünüyor ama kurtarilacak yani da kalmadi gibi,
5 bin liraya karşılık gel bir dondurma mi yiyelim dedi
alem adammis
bence vazgeçmeyin
Ufacık bir hata zannediyor çünkü daha önce ufak hatalarinda boyle affetmistim.

@match27 şu anda son durum ne? Eşiniz eve mi döndü?
Eve geldi özür diliyor benden ayrilamazmis. Dedim erkek ol o soyledigin.laflarin arkasinda dur dedim.
Çok haklısınız yazdiklaeinizda ama bana 2aydır uyguladığı psikolojik siddet var burda. Anneligimi bile sorgulayan bi insan bu, ben bundan önce konuşup kapatmaya çalıştım aklımın 1köşesinden bile bosanmaaya dair bise gecmedi, cok anlattim vermeyelim diye, ama en son beni.çiğneyip geçmesi hadi geçti diyelim. Seni bosarim sen ortada kalirsin laflari benim herseyimi bitirdi. Guvenim yok artık ve bu laflar bundan sonra en.ufak bi problemde bile karsima cikacak. O olaylar büyüyecek nasıl guvenebilirim bu durumda. Şimdi bile etkilenen oğlum nasil etkilenmeden buyuyecek bu huzursuz ortamda?

3 aylık bebeğiniz varmış bence boşanmayın ama bu sıkıntılı süreci lehinize çevirin, eşinize bu işin dönüşü olmadığını vs anlatın, önce verdiği parayı geri isteyin sonra da başka şehire yerleşme şartı koyun.
Belli ki eşiniz kaynananızın dolduruşuna geliyor, hem yeni ev almış hem yeni çocuk sahibi olmuşsunuz ailesi yardım edeceğine bebeğin parasına göz dikmiş!
Evliliğinize devam kararı alırsanız ne yapın edin o insanlardan uzaklaşın...

dik dur. affetmeye kalkma. ha olurda ikinci şans denemek istersen
1) 5000 tlni geri iste
2) başka ile git
asla kalma orda 1 dk bile sat ev eşyalarını gemileri yakmak istiyorsan
Eger barisirsam bu sartlarim olacak zaten. 1dk bile durmam bu şehirde ama onda o ana oldukca bize dünyanın öbür ucunda bile rahat vermez.
Artık çocukların birikimine destek olacağına yaptığı seye bak ama ben o gerizekali kocami suçlu buluyorum. Daha once siz kredi çekin ödeyin sonra ben size toplu para veririm dicek kadar düşüncesiz bi babası var, bi kredimiz var 2.sini de odersek resmen ac kalacaz bunu bilmeyen bi adam

Tepkisizim su an ki alttan almam. Bana soylediklere kavga aninda konusulms basit seylsr değildi ki ben alttan alayim?
Bu erkekler saf mi salak mi hala anlayamadim
Benimki salakmis onu anladim,

Çok düşünüyorum herseyi ben ne kadar güçlü bi kadın olsamda toplumun boşanmış kadina yaptığı muameleye kadar. Ama benim guvenim bitti bu adama karşı geri duzeltilemez yaralar acti bu cumleleri. Geri nasıl affedebilirim ki? Bu ortamda nasıl çocuk buyutebilirim?

Bu sehirde zaten yaşamak istemiyorum, geri duzelir mi bilmiyorum ama herseyi midemi bulandırıyor artik

daha önceki konunuzu bilmiyorum ama üzücü bir durum gerçekten. eşiniz aile olma bilincini oturtamamış henüz. ben olsam kayınvalide ya da eşinizin babasıyla konuşurdum. eşinizin tavırlrını da söylerdim babasına. evliliği bitirmek bu kadar kolay mı ya? helal kılınmışsınız birbirinize. nasıl bir kalemde silebiliyorlar insanlar, anlamıyorum.

cocugun hakkini yedirmis, bide zeytinyagi gibi uste mi cikiyor? bosarsa bosasin kendi ailesinin oldugunu anlayamamis.. bu cocuk hasta olsa ne bileyim baska bi durum ciksa ne yapmayi planliyor. kayinpederinizi arayip benim rizam yok cocugumun parasini harcamaya deseydiniz ben oyle yapardim

Arkadaş demiş kv ye ama kadın çok pişkin ne var yani demiş.. ödemesek ne var demiş utanmadan. Ne insanlar var.

madem ha deyince borç para bulunuyormuş, niye seni boşama pahasına oğlunun altınlarına el koymuş kocan? kaynın ya da kp birinden borç alsalarmış 5 bin tl yi. sırf göz boyama, zaman kazanma. başka bir şey değil.
5 bin tl için sana söyledikleri de yutulur şeyler değil hakikaten. dediğin gibi erkek olsun da lafının arkasında dursun.

Yazıklar olsun !
Yemesin sözünü bence de arkasında dursun madem!
Elime verseler parçalarım gibi hissettim eşinizi
Bu arada kp biliyor mu yaşananları?

Tecrübe ile sabittir evlilik bu sebeple bitmez sebeplerden biri olabilir ama
Önceliğim bebeğim olurdu ben olsam konu sahibi Bebeğinize kendinize eşinize bir şans daha tanıyın bir yuva rahat kurulmuyor
Eğer konu buysa aşılamayacak kadar büyük bir problem değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…