Çok haklısınız yazdiklaeinizda ama bana 2aydır uyguladığı psikolojik siddet var burda. Anneligimi bile sorgulayan bi insan bu, ben bundan önce konuşup kapatmaya çalıştım aklımın 1köşesinden bile bosanmaaya dair bise gecmedi, cok anlattim vermeyelim diye, ama en son beni.çiğneyip geçmesi hadi geçti diyelim. Seni bosarim sen ortada kalirsin laflari benim herseyimi bitirdi. Guvenim yok artık ve bu laflar bundan sonra en.ufak bi problemde bile karsima cikacak. O olaylar büyüyecek nasıl guvenebilirim bu durumda. Şimdi bile etkilenen oğlum nasil etkilenmeden buyuyecek bu huzursuz ortamda?
Arkadaş demiş kv ye ama kadın çok pişkin ne var yani demiş.. ödemesek ne var demiş utanmadan. Ne insanlar var.
Geldi kizlar eve. Özür diledi,bende artik onu istemedigimi soyledim ona.guvenmedigimi ona da ailesine de ihtiyacim olmadığını bundan sonra nereye kime ne yapmak istiyosa yapabileceğini söyledim
Hakkınızda hayırlısı olsun.. boşanmak ne ilk çözüm ne de kolay. . Bir daha ağzına bu lafı alırsa geri dönüşü olmayacağını iyice anlaması lazım.. bir daha da değmeyecek insanlar için yuvasını tehlikeye atmamasının da..Kizlar Teşekkür ederim yorumlariniz icin. Bugün dedimki önce altinlarimi getir sonra bana olan tutumunu davranışlarını değiştir bende o tavirlara göre devam edip etmicegime karar vereyim dedum, kayinvalidemlere gitmicem bayramda. Oda 4saat içinde gidip gelecek. Baska sehirde 2yıl daha burda calismaliyiz. Sonra tayin isticez
Kabul etti mi bu dediklerinizi.Kizlar Teşekkür ederim yorumlariniz icin. Bugün dedimki önce altinlarimi getir sonra bana olan tutumunu davranışlarını değiştir bende o tavirlara göre devam edip etmicegime karar vereyim dedum, kayinvalidemlere gitmicem bayramda. Oda 4saat içinde gidip gelecek. Baska sehirde 2yıl daha burda calismaliyiz. Sonra tayin isticez
ali turan oldu. Eşimin istedigi isim. Bende alıştım ve seviyorumda, onun isteğini kabul etme sebebimde bi cok anne olmak isteyen insan varken ben bunu tadabildim. O.aralar bide düşük tehlikesi atlattim. Sağlıklı olsunda ismini babası koysun dedimBu arada konuyu değiştirmek gibi olmasında oğlunuzun adı ne oldu?
Bunu görmem icin benimde.zamana ihtiyacım var, ama bu evlilige inancimi yitirmişsem ayrilirimHakkınızda hayırlısı olsun.. boşanmak ne ilk çözüm ne de kolay. . Bir daha ağzına bu lafı alırsa geri dönüşü olmayacağını iyice anlaması lazım.. bir daha da değmeyecek insanlar için yuvasını tehlikeye atmamasının da..
Kabul etti. Hatta altinlari da istedi yanimda bakalilm.ne kadar uygulayacak,Kabul etti mi bu dediklerinizi.
İstedi altınları bayram günü getirecek, tek umudum o,hadi bakalım inşallah getirir altınları ve bir daha aynı hataları yapmaz.
Beklemeye aldım onu inceliyorum simdiAile olmayı beceremeyen, bunu idrak edemeyen bi hödük daha...
Ulan alınan tarla bi de kardeşinin üstüne yapılmış, nasıl bir mallıktır bu? Evladının parası o, iyi kötü az çok biraz bi para. İnsanın vicdanı kabul etmez ona dokunmayı. Nasıl bir zihniyet bu, nasıl evleniyor böyleleri? Allah yardımcın olsun, en doğru kararı verirsin inşallah.
Son günlerde bu tür konularda avukat kesildim yakında slogan atmaya da başlayacağım.3 kuruş için yuva dağıtıyorsanız zaten dağılsın. evlendiğimde ağabeyimin borcu vardı 9.000 lira kadar eşime söyledim, verme dedi.. biz yeni evliyiz ihtiyaç olur dedi. hak verdim ama güzelce konuştuk, icra vs.. çok zor durumda kalacaktı abim. çıkardım verdim parayı eşim de her ne kadar hazmedemese de ses çıkarmadı, çünkü beni seviyordu! kaybetmek istemiyordu. bir kere "ne zaman geri ödeyecek o parayı" demedi. kendimiz biraz içeri girdik borçlandık 1 kere dönüp "sen abine para vermeseydin bu duruma düşmezdik" demedi.
8 ay sonra da abim durumunu düzeltip en yüksek bankanın faiz oranını hesaplayıp bir de içinden gelerek bize 14.000 lira para verdi. özetle borcunu faizi ile ödedi. ve aynı durum; fazla sürmeden kayınvalidemler bir ev alacaklarmış antalya ya geldiklerinde oturmak için 10.000 lira eksikleri vardı. eşim istedi, 2letmedim bile. çünkü para pul bulunur, kimsenin rıskı da kimsede kalmaz. sevgi-saygı başka şeylerdir 3-5 bin liralık altın için birbirinizi kırıyorsanız, siz altınları elletmem moduna girmişseniz, eşiniz de boşarım seni param param demişse zaten en başta evlenerek yazık etmişsiniz.. malım da mülkümde çocuğuma takılan 3 kuruşluk altında eşimin bir sıcak gülüşüne feda olsun. nasılsa o çalışır çabalar evladının rıskını yerine koyar... ben burda yanlışı tek taraflı görmüyorum.
Arkadaş daha anlayamamış. Sorun sadece altınlar sanıyor. Eşinin davranışlarını tutumunu okumamış sanırım. Yazdığınız yoruma kesinlikle katılıyorum.Son günlerde bu tür konularda avukat kesildim yakında slogan atmaya da başlayacağım.
Arkadaşım işin aslının sizin deyiminizle 3-5 bin liralık altın olmadığını nasıl göremiyorsunuz anlamıyorum ya. Konu sahibi altınları kıskandığı gözünü para bürüdüğü ve tüm parasını eşinin sıcacık gülüşüne feda etmediği için yuvasını yıkıyor yani, oradan öyle görünüyor öyle mi?
Mesela olgunluktan zerre nasibini almamış, aile olduğunu kavrayamamış, başkasının aklıyla hareket eden, boşanmayla korkutarak sindirmeye çalışan, psikolojik şiddet uygulayan, saygı duymayan bir adam değil de sıcacık gülüşü solan bir adam mı görüyorsunuz ciddi ciddi?
Tabi böyle adama elinde avucunda ne varsa versin, nasılsa kimsenin rızkı kimsede kalmaz, belki gökten geri yağar.
Keşke sizinki gibi imrenilesi (alt metinde verdiniz ya bu mesajı) evliliği olsa konu sahibinin o da çoluğunun çocuğunun rızkını herkese verse. Nasılsa eşi çalışıp çabalayıp yerine koyacak.
Valla ben erkeklerde de suç bulmuyorum böyle mesajlar görünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?