Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

geçmiş olsun kuzum napıcaz biz bu migrenle bilmiyorum hamileyken ilaç da içemiyorum fena oluyor tuttu mu... aynen benim de geçse bile ertesi gün yorgunluğu kalıyor üstümde seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.
ayyy bilmiyorum canım kız mı erkek mi bakalım bugün kendi dr.um da bakacak, akşam üstü kontrol var :)

Bazen hamile kalmayı beklemek beni yoruyor, keske bisey olsa diyorum, bebecigim boyle pit diye icime yerlesiverse, ben farkında olmadan. Hersey kolaycacik olsa...bir baksam hamile kalmış olsam..

ah tatlım zaten ne zaman farkında olmazsan bedeninden o zaman geliyor o bebiş. hayırlısıyla kalınca göreceksin, aklımda çıkmıştı aaaa diyeceksin ve inşallah bizimle müjdeni paylaşacaksın :)

canım benim yaaa senin durum daha zor, hamişken. aman allah korusun. bana hamileyken doktorum minoset vermişti olur da ağrım tutarsa diye... o dönemde kullanmadım ben, istersen bi doktoruna sor, elinin altında acil durum için bulunsun..

sıkıştır doktoru he he... haberdar et bizi de canım...

parol içiyorum canım ben de. o da anca hafifletiyor :)

Teşekkürler, hosbulduk tekrar. Adaya önce gelirdim buralara, hatırlayan cikar belki
iyi dilekleriniz icin teşekkürler. Ben de yazmak istiyorum buraya bir gün hamileyim diye. Bir gün inşallah benim de mesajlarımın altında bebek beklediğim görülecek. inşallah yakındır o günler.

Kuzum hoşgeldin:) sana mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş, bir temizle bakayım o kutuyu:)

İnşallah da yakında istediğin güzel haberleri alacaksın tatlım, umudunu yitirme sakın..

Kuzum hoşgeldin:) sana mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş, bir temizle bakayım o kutuyu:)

İnşallah da yakında istediğin güzel haberleri alacaksın tatlım, umudunu yitirme sakın..

Umudumu yitirdiğim filan yok da, sabirsizlaniyorum iste. Artık oluversin istiyorum. Bu konuyu dusunmekten, başka seyler düşünemiyorum
neyse, boşalttım mesaj kutumu. Dolu olduğunun farkında bile değildim valla

Umudumu yitirdiğim filan yok da, sabirsizlaniyorum iste. Artık oluversin istiyorum. Bu konuyu dusunmekten, başka seyler düşünemiyorum
neyse, boşalttım mesaj kutumu. Dolu olduğunun farkında bile değildim valla

gönderdim şimdi msj kuzum, detayları yazdım sana:)

Sabırsızlanmanı anlıyorum çok da normal ama fazla takıntı haline getirmemeye çalış.. ben dansa başladım tekrar mesela, zaten dil okuluna da devam ediyorum, böyle böyle bu bekleme günlerinde kendimi oyalamaya çalışıyorum..:)

İyi yapıyorsun valla. Ben de meşgale bulsam iyi olur. Ama nasıl tembelim bir bilsen spora ya da yogaya gitmek icin

İyi yapıyorsun valla. Ben de meşgale bulsam iyi olur. Ama nasıl tembelim bir bilsen spora ya da yogaya gitmek icin

spor salonuna gitmeyi bende sevmiyorum, sıkıcı geliyor ama dansı deneyebilirsin bence.. çok keyifli.. türkiyedeyken latin amerikan danslarına başlamıştım buraya gelince bırakmıştım.. şimdi zumbaya başladım , çok da hoşuma gitti:) hem dans hem spor bir arada oluyor..:)

Merhaba arkadaşlar, yeni gelenler hoşgeldiniz. Allah size de bu mutluluğu yaşatsın.
Ben dün doktordaydım kızım büyümüş teyzeleri 195 gr. ağırlığında kıpır kıpırdı. Bütün ölçümleri normal, 2 hafta sonra 3 lü taramamız var. Hayırlısı bakalım. Cinsiyeti yine kız dedi ama 2 hafta sonra kesin söylermiş. Derya sen naptın öğrendin mi canım cinsiyetini?

kızlar nasılsınız....
ben iş yerindeyim stresli günlerdeyim bu aralar. zaten migrenim de bu yüzden tutmuştu. beklediğim bi cevap var müdürlerimden, istediğim bi şey umarım hakkımda hayırlısı olur.

ayy gece bi rüya gördüm o kadar etkilendim kiii. eceli olsa da yorumlasa rüyamı rüyamda bebeğim olmuş kız bebek, aynı eşime benziyo. onu emziriyorum, altını değiştiriyorum. emzirirken inanılmaz bi keyif alıyorum, içim huzur doluyor. allahım inşallah gerçek hayatta da hayırlısıyla o huzuru bana yaşatır. sadece altını açarken birden parmak çocuk oluyo, ama altını kapatıp kucağıma alınca yine normal bebek oluyo. yavrum çok tatlıydı. kayınvalidemlerdebize gelmiş. ama biz acıktık bize yemek yap diye beni çok sıkıştırıp zorluyolardı.
zannedersem bilinçaltım bana rüyalarımda oyunlar ediyo

Rüyan hayırlara çıksın inşallah canım. Bildiğim kadarıyla yorumluyayım kız çocuğu müjde demek bugünlerde bir müjde alacaksın.

Hayra yor, hayır olsun canım.inşallah Cuma vakti hürmetine Rabbim hepimizin dualarını Kabul eder. Güzel bebeklerimiz olur.

maşallah prensesine annesi

rüyan hayırlara çıksın canım inş en kısa zamanda hamiş kalır bebişini alırsın kucağına

oohhh dök kurtlarını rahatla canım :) keyfinin yerinde olduğuna sevindim :)

merhaba canım :) hadi hayırlısı olsun bakalım geçmiş olsun aynı zamanda. prenses annesi olcan yani :)
bizim cinsiyet işi bir garip :) ikili test için gittiğim dr. kızı ima etti ama kesin şekilde söylemedi, dün kendi dr. uma gittim o da erkeğe benzetti. hobaaaa ne olacak bakalım bilmiyom :) en önemlisi ikili test temiz çıktı Rabbime hamdolsun...

merhaba kızlar herkese iyi hafta sonları....
ben yorgun bi vaziyette geçtim bilgisayarın başına... (hamile bacılarımın canı çekmez inşallah) aşure yaptım. öğleden sonra da misafirlerim vardı..şimdi de kocişimle ev keyfi yapcaz o mutfakta şimdi. maalesef sigara içiyo. hamişliğe karar verdiğimizden beri evin her yerinde içmek yasak. eğer allah izin verirse hamiş olursam tekrar valla balkona atcam :86: belki bu vesileyle bırakır

bu arada kanamam bitti. ohh çok rahatladım

tuğram rüya yorumunda başarılıymışsın sen de... cuma günü müjdeli haberimi aldım. aynı kurum içinde farklı bir kuruluşa görevlendirildim. bi kaç zamandır istediğim bişeydi. önümüzdeki günlerde yeni yerime geçicem...
ama diğer bacılarımın da yorumlarını beğendimmm inşallah rüyam düze çıkar da bebişimi sağlıkla kucağıma alırımm...

şimdilik bu kadar.. öpüyorum hepiniziiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…