kızlar napıyosunuz.
anamm benim migren krizim tuttu, 2 gün raporlu yattım evde. kapı pendcere kapalı karanklıkta vurdum kendimi ordan oraya.
valla allah düşmanımın başına vermesin, gözümü açamadım. bugün daha iyyim ama sarhoş gibiyim. el vücut koordinasyonum yok gibi. geldiğimden beri iş yerinde bir sürü sakarlık yaptım...
ve maalesef hala adet düzenim oturmadı. bugün 7. gün hala kanıyorum. bu güdişle doktor yolu gözükecek bana tekrar.
oy oy topik arkadaşlarım toplanmış hah şöle özledim valla. kaynaşın geneee..
deryafım maşallah sıpanaaa:)) valla bence erkek gibi. bayağı her yeri belli olmuş açık açık...
Bazen hamile kalmayı beklemek beni yoruyor, keske bisey olsa diyorum, bebecigim boyle pit diye icime yerlesiverse, ben farkında olmadan. Hersey kolaycacik olsa...bir baksam hamile kalmış olsam..
geçmiş olsun kuzum napıcaz biz bu migrenle bilmiyorumhamileyken ilaç da içemiyorum fena oluyor tuttu mu... aynen benim de geçse bile ertesi gün yorgunluğu kalıyor üstümde seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.
ayyy bilmiyorum canım kız mı erkek mi bakalım bugün kendi dr.um da bakacak, akşam üstü kontrol var :)
Tepki süper ya :)) Benim de bebiş hala aşağıda ama doktor herşey normal diyor. Hiç endişelenme her hamilelik farklı oluyor işte.
canım benim yaaa senin durum daha zor, hamişken. aman allah korusun. bana hamileyken doktorum minoset vermişti olur da ağrım tutarsa diye... o dönemde kullanmadım ben, istersen bi doktoruna sor, elinin altında acil durum için bulunsun..
sıkıştır doktoru he he... haberdar et bizi de canım...
merhaba arkadaşlar
aramıza yeni katılanlar olmuş. bakın bizim topikte çok hamiş var uğurlu bura yaniiitakılın bizee..
siyahkugu inşallah o günler de gelecek... geçmişe baktığımızda her şey yaşanmış bitmiş geçmiş olcak... sadece biraz sabır.
Teşekkürler, hosbulduk tekrar. Adaya önce gelirdim buralara, hatırlayan cikar belki
iyi dilekleriniz icin teşekkürler. Ben de yazmak istiyorum buraya bir gün hamileyim diye. Bir gün inşallah benim de mesajlarımın altında bebek beklediğim görülecek. inşallah yakındır o günler.
Kuzum hoşgeldin:) sana mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş, bir temizle bakayım o kutuyu:)
İnşallah da yakında istediğin güzel haberleri alacaksın tatlım, umudunu yitirme sakın..
Umudumu yitirdiğim filan yok da, sabirsizlaniyorum iste. Artık oluversin istiyorum. Bu konuyu dusunmekten, başka seyler düşünemiyorum
neyse, boşalttım mesaj kutumu. Dolu olduğunun farkında bile değildim valla
İyi yapıyorsun valla. Ben de meşgale bulsam iyi olur. Ama nasıl tembelim bir bilsen spora ya da yogaya gitmek icingönderdim şimdi msj kuzum, detayları yazdım sana:)
Sabırsızlanmanı anlıyorum çok da normal ama fazla takıntı haline getirmemeye çalış.. ben dansa başladım tekrar mesela, zaten dil okuluna da devam ediyorum, böyle böyle bu bekleme günlerinde kendimi oyalamaya çalışıyorum..:)
İyi yapıyorsun valla. Ben de meşgale bulsam iyi olur. Ama nasıl tembelim bir bilsen spora ya da yogaya gitmek icin
Rüyan hayırlara çıksın inşallah canım. Bildiğim kadarıyla yorumluyayım kız çocuğu müjde demek bugünlerde bir müjde alacaksın.kızlar nasılsınız....
ben iş yerindeyim stresli günlerdeyim bu aralar. zaten migrenim de bu yüzden tutmuştu. beklediğim bi cevap var müdürlerimden, istediğim bi şey umarım hakkımda hayırlısı olur.
ayy gece bi rüya gördüm o kadar etkilendim kiii. eceli olsa da yorumlasa rüyamırüyamda bebeğim olmuş kız bebek, aynı eşime benziyo. onu emziriyorum, altını değiştiriyorum. emzirirken inanılmaz bi keyif alıyorum, içim huzur doluyor. allahım inşallah gerçek hayatta da hayırlısıyla o huzuru bana yaşatır. sadece altını açarken birden parmak çocuk oluyo, ama altını kapatıp kucağıma alınca yine normal bebek oluyo. yavrum çok tatlıydı. kayınvalidemlerdebize gelmiş. ama biz acıktık bize yemek yap diye beni çok sıkıştırıp zorluyolardı.
zannedersem bilinçaltım bana rüyalarımda oyunlar ediyo
spor salonuna gitmeyi bende sevmiyorum, sıkıcı geliyor ama dansı deneyebilirsin bence.. çok keyifli.. türkiyedeyken latin amerikan danslarına başlamıştım buraya gelince bırakmıştım.. şimdi zumbaya başladım , çok da hoşuma gitti:) hem dans hem spor bir arada oluyor..:)
kızlar nasılsınız....
ben iş yerindeyim stresli günlerdeyim bu aralar. zaten migrenim de bu yüzden tutmuştu. beklediğim bi cevap var müdürlerimden, istediğim bi şey umarım hakkımda hayırlısı olur.
ayy gece bi rüya gördüm o kadar etkilendim kiii. eceli olsa da yorumlasa rüyamırüyamda bebeğim olmuş kız bebek, aynı eşime benziyo. onu emziriyorum, altını değiştiriyorum. emzirirken inanılmaz bi keyif alıyorum, içim huzur doluyor. allahım inşallah gerçek hayatta da hayırlısıyla o huzuru bana yaşatır. sadece altını açarken birden parmak çocuk oluyo, ama altını kapatıp kucağıma alınca yine normal bebek oluyo. yavrum çok tatlıydı. kayınvalidemlerdebize gelmiş. ama biz acıktık bize yemek yap diye beni çok sıkıştırıp zorluyolardı.
Merhaba arkadaşlar, yeni gelenler hoşgeldiniz. Allah size de bu mutluluğu yaşatsın.
Ben dün doktordaydım kızım büyümüş teyzeleri 195 gr. ağırlığında kıpır kıpırdı. Bütün ölçümleri normal, 2 hafta sonra 3 lü taramamız var. Hayırlısı bakalım. Cinsiyeti yine kız dedi ama 2 hafta sonra kesin söylermiş. Derya sen naptın öğrendin mi canım cinsiyetini?
kızlar nasılsınız....
spor salonuna gitmeyi bende sevmiyorum, sıkıcı geliyor ama dansı deneyebilirsin bence.. çok keyifli.. türkiyedeyken latin amerikan danslarına başlamıştım buraya gelince bırakmıştım.. şimdi zumbaya başladım , çok da hoşuma gitti:) hem dans hem spor bir arada oluyor..:)
Merhaba arkadaşlar, yeni gelenler hoşgeldiniz. Allah size de bu mutluluğu yaşatsın.
Ben dün doktordaydım kızım büyümüş teyzeleri 195 gr. ağırlığında kıpır kıpırdı. Bütün ölçümleri normal, 2 hafta sonra 3 lü taramamız var. Hayırlısı bakalım. Cinsiyeti yine kız dedi ama 2 hafta sonra kesin söylermiş. Derya sen naptın öğrendin mi canım cinsiyetini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?