Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

O aşureden istiyorummm
Bizde de başından beri içeride sigara içmek yasak.Kar kış dinlemiyorum balkona atıyorum kocişi valla (acı yokk rocky) böylece daha az içmiş oluyor

En kısa zamanda da bebiş haberini bekliyoruz

aşure sevmediğimden benim açımdan sorun yok :)
yeni görevinde başarılarım dilerim canım, sevdiğin bölümde çalışmak çok güzel bilirim :) inşallah daha mutlu çalışırsın ve bu mutluluk ile rahatlayan bedenin bebeğini kucağına verir :)

Günaydın arkadaşlar, sayfa boş kalmış nerelerdeyiz hafta sonu herkesin yoğun geçti herhelde ben de çok yoruldum kayınvalidemle aşure yaptık biz de, musafir ağırlaması, oğlumla parka gittik top oynadık derken hayli yorulmuşum. Bu arada kızlar benim vajinal ağrım oluyor böyle otururken çok ağrıyor yerimden kalkarken zorlanıyorum,sizde de oluyor mu böyle ? Güzel bir hafta geçirmek dileğiyle.

Yeni işin hayırlı olsun canım , inşallah en yakın zamanda bebişini de kucağına alırsın.

merhaba herkeslere .. aranıza yeni katılıyorum.. öncelikle allahım bütün anne olmak isteyenlere nasip etsin bu duyguyu .. 22.11.2012 de 45 günlük hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum içim içime sığmıyo .. doktorrum nelere dikkat etmemi söyledi fakat ben onunla yetinmek istemiyorum sizlerden de bilgi almak istiyorum .. bi köpeğim var doktorum uzak durmamı söyledi bu yüzden üzgünüm .. doğrumudur acaba sizce de yani bi sakıncası var mıdır ?..

selamın hello kızlar ne yapıyorsunuz bakayım görüşmeyeli ben cuma günü dr gittim.dr bana baya bir kızdı kg fazla almışım diyetisyene gönderdi beni artık istediğim herşeyi yiyemiyorum.ama bebeğim sağlıklıymış kilosu 379gr.herşeyi güzel anlıyacağınızzz

Sen zayıftın zaten kilo alsan bile ne kadar şişman olabilirsin ki. Biraz daha dikkatli yiyip doğumu zorlaştıracak kilodan kaçınırsın olur biter. Paşa anası

merhaba hoşgeldin arkadaşım.
bir hastalık var kedi köpek dışkısından bulaşıyor adını net hatırlamıyorum ondan korumak için söylemiştir. Allah korusun direk bebeğe etki ediyor diye biliyorum.

maşallah canım, iyice tombik oldun desene :) şaka bi yana artık yemeye içmeye dikkat son zamanlarda sıkıntı olmaması için.

Oyy maşallah kuzucuğa yeter ki onlar iyi olsun birkaç aycıkk sabredip yemiyceksin (Diyene de bak yalnız ) Bol bol yürüyüşş...Hatta kalk gel beraber yürüyelim (çok yakınız ya ) ben de yalnız yürümekten kurtulurum. Bu arada seastire noldu ya doğurdu mu yoksa kaç gündür göremedim??

maşallah canım, iyice tombik oldun desene :) şaka bi yana artık yemeye içmeye dikkat son zamanlarda sıkıntı olmaması için.

hem ne tombikl 5,5 ayda 10kg aldım oyüzden zaten diyete girdim dr kızdı 9 ayda alman gerekn kg almışsın falan diyeama sürekli canım birşey istiyor

evet canım yaaa benim yürüyüş yapmam gerekiyorrr.beraber yürüyelim hem dedikodu yaparız

slm kızlar size bişey söyleyeyim mi ben oğlumu çok seviyorum hemde çok hayatta anlamlı olan tek şey yaradanı hatırlatan sevgiyi,şevkati hatırlatan mucizevi bişey işte.aaayyy yavrum annen seni çok seviyor.

kızlarrr napıyosunuz.
yoğun bi gündü benim için. çalıştığım yere veda ettim. yarın yeni yerimdeyim...
tuğram, brc, deryaf teşekkürler kızlar. inşallah sağlıklı bebiş haberlerini sizlerle paylaşırım burdan.
ayşeeemmm naptın yavrum sen. gerçi son göbiş fotolarında o kadar kilolu değildin.
evettt kızlar benim zaman yaklaşıyo artıkın doktorun verdiği süreyi doldurmamın son 1 ayı :18: ama bi o kadar da korkuyorum. morale ve cesarete ihtiyacım var.

canım hoşgeldin. allah sağlıkla hamileleiğini tamamına erdirsin benim doktorumun dediğini sölim sana. toksoplazma denen bi enfeksiyon bu. çoğunlukla kedi ve köpek dışkısından geçiyo. aynı zamanda çiğ ete de elle dokunma. doktorum hamileyken bana ete eldivenle dokun dedi. bence dikkat et. hamilelik ilerledikçe anneden bebeğe bu enfeksiyonun geçme olasılığı da artıyo.

hepiciğinizi öpüyorum ayrı ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…