O aşureden istiyorummmmerhaba kızlar herkese iyi hafta sonları....
ben yorgun bi vaziyette geçtim bilgisayarın başına... (hamile bacılarımın canı çekmez inşallah) aşure yaptım. öğleden sonra da misafirlerim vardı..şimdi de kocişimle ev keyfi yapcazo mutfakta şimdi. maalesef sigara içiyo. hamişliğe karar verdiğimizden beri evin her yerinde içmek yasak. eğer allah izin verirse hamiş olursam tekrar valla balkona atcam :86: belki bu vesileyle bırakır
bu arada kanamam bitti. ohh çok rahatladım
tuğram rüya yorumunda başarılıymışsın sen de... cuma günü müjdeli haberimi aldım. aynı kurum içinde farklı bir kuruluşa görevlendirildim. bi kaç zamandır istediğim bişeydi. önümüzdeki günlerde yeni yerime geçicem...
ama diğer bacılarımın da yorumlarını beğendimmminşallah rüyam düze çıkar da bebişimi sağlıkla kucağıma alırımm...
şimdilik bu kadar.. öpüyorum hepiniziiii...
merhaba kızlar herkese iyi hafta sonları....
ben yorgun bi vaziyette geçtim bilgisayarın başına... (hamile bacılarımın canı çekmez inşallah) aşure yaptım. öğleden sonra da misafirlerim vardı..şimdi de kocişimle ev keyfi yapcazo mutfakta şimdi. maalesef sigara içiyo. hamişliğe karar verdiğimizden beri evin her yerinde içmek yasak. eğer allah izin verirse hamiş olursam tekrar valla balkona atcam :86: belki bu vesileyle bırakır
tuğram rüya yorumunda başarılıymışsın sen de... cuma günü müjdeli haberimi aldım. aynı kurum içinde farklı bir kuruluşa görevlendirildim. bi kaç zamandır istediğim bişeydi. önümüzdeki günlerde yeni yerime geçicem...
ama diğer bacılarımın da yorumlarını beğendimmminşallah rüyam düze çıkar da bebişimi sağlıkla kucağıma alırımm...
merhaba canım :) hadi hayırlısı olsun bakalım geçmiş olsun aynı zamanda. prenses annesi olcan yani :)
bizim cinsiyet işi bir garip :) ikili test için gittiğim dr. kızı ima etti ama kesin şekilde söylemedi, dün kendi dr. uma gittim o da erkeğe benzetti. hobaaaa ne olacak bakalım bilmiyom :) en önemlisi ikili test temiz çıktı Rabbime hamdolsun...[/QUOT
Hakkında hayırlısı olsun canım şurada 2 hafta kaldı o zaman öğreniriz kesin cinsiyetlerini onlar sağlıklı olsun da önemli olan bu.
merhaba kızlar herkese iyi hafta sonları....
Sen zayıftın zaten kilo alsan bile ne kadar şişman olabilirsin ki. Biraz daha dikkatli yiyip doğumu zorlaştıracak kilodan kaçınırsın olur biter. Paşa anasıselamın hello kızlar ne yapıyorsunuz bakayım görüşmeyeli ben cuma günü dr gittim.dr bana baya bir kızdı kg fazla almışımdiyetisyene gönderdi beni artık istediğim herşeyi yiyemiyorum.ama bebeğim sağlıklıymış kilosu 379gr.herşeyi güzel anlıyacağınızzz
merhaba herkeslere .. aranıza yeni katılıyorum.. öncelikle allahım bütün anne olmak isteyenlere nasip etsin bu duyguyu .. 22.11.2012 de 45 günlük hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum içim içime sığmıyo .. doktorrum nelere dikkat etmemi söyledi fakat ben onunla yetinmek istemiyorum sizlerden de bilgi almak istiyorum .. bi köpeğim var doktorum uzak durmamı söyledi bu yüzden üzgünüm .. doğrumudur acaba sizce de yani bi sakıncası var mıdır ?..
selamın hello kızlar ne yapıyorsunuz bakayım görüşmeyeli ben cuma günü dr gittim.dr bana baya bir kızdı kg fazla almışımdiyetisyene gönderdi beni artık istediğim herşeyi yiyemiyorum.ama bebeğim sağlıklıymış kilosu 379gr.herşeyi güzel anlıyacağınızzz
Oyy maşallah kuzucuğaselamın hello kızlar ne yapıyorsunuz bakayım görüşmeyeli ben cuma günü dr gittim.dr bana baya bir kızdı kg fazla almışımdiyetisyene gönderdi beni artık istediğim herşeyi yiyemiyorum.ama bebeğim sağlıklıymış kilosu 379gr.herşeyi güzel anlıyacağınızzz
Sen zayıftın zaten kilo alsan bile ne kadar şişman olabilirsin ki. Biraz daha dikkatli yiyip doğumu zorlaştıracak kilodan kaçınırsın olur biter. Paşa anası
maşallah canım, iyice tombik oldun desene :) şaka bi yana artık yemeye içmeye dikkat son zamanlarda sıkıntı olmaması için.
Oyy maşallah kuzucuğayeter ki onlar iyi olsun birkaç aycıkk sabredip yemiyceksin (Diyene de bak yalnız ) Bol bol yürüyüşş...Hatta kalk gel beraber yürüyelim (çok yakınız ya ) ben de yalnız yürümekten kurtulurum. Bu arada seastire noldu ya doğurdu mu yoksa kaç gündür göremedim??
Aaa dedikodusuz yürüyüş mü olur canımevet canım yaaa benim yürüyüş yapmam gerekiyorrr.beraber yürüyelim hem dedikodu yaparız
kız tutamadın şeyini demi doğurdun çocuğu kaç gündür sesin soluğun çıkmıyorr.
hem ne tombikl 5,5 ayda 10kg aldım oyüzden zaten diyete girdim dr kızdı 9 ayda alman gerekn kg almışsın falan diyeama sürekli canım birşey istiyor
merhaba herkeslere .. aranıza yeni katılıyorum.. öncelikle allahım bütün anne olmak isteyenlere nasip etsin bu duyguyu .. 22.11.2012 de 45 günlük hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum içim içime sığmıyo .. doktorrum nelere dikkat etmemi söyledi fakat ben onunla yetinmek istemiyorum sizlerden de bilgi almak istiyorum .. bi köpeğim var doktorum uzak durmamı söyledi bu yüzden üzgünüm .. doğrumudur acaba sizce de yani bi sakıncası var mıdır ?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?