kızlarrr napıyosunuz.
yoğun bi gündü benim için. çalıştığım yere veda ettim. yarın yeni yerimdeyim...
tuğram, brc, deryaf teşekkürler kızlar. inşallah sağlıklı bebiş haberlerini sizlerle paylaşırım burdan.
ayşeeemmmnaptın yavrum sen. gerçi son göbiş fotolarında o kadar kilolu değildin.
evettt kızlar benim zaman yaklaşıyo artıkındoktorun verdiği süreyi doldurmamın son 1 ayı :18: ama bi o kadar da korkuyorum. morale ve cesarete ihtiyacım var.
canım hoşgeldin. allah sağlıkla hamileleiğini tamamına erdirsinbenim doktorumun dediğini sölim sana. toksoplazma denen bi enfeksiyon bu. çoğunlukla kedi ve köpek dışkısından geçiyo. aynı zamanda çiğ ete de elle dokunma. doktorum hamileyken bana ete eldivenle dokun dedi. bence dikkat et. hamilelik ilerledikçe anneden bebeğe bu enfeksiyonun geçme olasılığı da artıyo.
hepiciğinizi öpüyorum ayrı ayrı...
Aaa dedikodusuz yürüyüş mü olur canımAma bak gelmezsen "Tülayyy nolur dönn..." diye bağıran Muhsin'e bağlarım haberin olsun
Moral senin köpeğin olsun be :) Korkucak ne var yeter ki stres yapma ve herşeyin yolunda gideceğine yürekten inan gerisi gelir ztnkızlarrr napıyosunuz.
yoğun bi gündü benim için. çalıştığım yere veda ettim. yarın yeni yerimdeyim...
tuğram, brc, deryaf teşekkürler kızlar. inşallah sağlıklı bebiş haberlerini sizlerle paylaşırım burdan.
ayşeeemmmnaptın yavrum sen. gerçi son göbiş fotolarında o kadar kilolu değildin.
evettt kızlar benim zaman yaklaşıyo artıkındoktorun verdiği süreyi doldurmamın son 1 ayı :18: ama bi o kadar da korkuyorum. morale ve cesarete ihtiyacım var.
canım hoşgeldin. allah sağlıkla hamileleiğini tamamına erdirsinbenim doktorumun dediğini sölim sana. toksoplazma denen bi enfeksiyon bu. çoğunlukla kedi ve köpek dışkısından geçiyo. aynı zamanda çiğ ete de elle dokunma. doktorum hamileyken bana ete eldivenle dokun dedi. bence dikkat et. hamilelik ilerledikçe anneden bebeğe bu enfeksiyonun geçme olasılığı da artıyo.
hepiciğinizi öpüyorum ayrı ayrı...
Aynen kopp kopptülayyyy haa kopuyorum ona ama ben remixini daha çok seviyorum o videonun.tamam kız yürüyelim.ben varım hadi kop kop kooopp
ne zayıfı anacım bildiğin bi sumo güreşçisi oldum çıktımmm
Fotoğraflarında hiç sumo güreşçisi gibi değildin gülüm. Allah sağlık sıhhat versin. Dikkati elden bırakmamak lazım, doğumunda sıkıntı yapar, doktor da o yüzden uyarmış zaten. Yediklerin yarasın paşayahem ne tombikl 5,5 ayda 10kg aldım oyüzden zaten diyete girdim dr kızdı 9 ayda alman gerekn kg almışsın falan diyeama sürekli canım birşey istiyor
bak daha şimdiden strese başladın canım benim no stres.bende akseki katırı oldum çıktım.ayyy çok rezil durumdayım kaç gündür diyet ypıyorum ama memelerim küçüldüü sadece
bu arada seastre doğurmamışaralık annelerine takılıyooo.. bize bakmıyooo.
pekiii zuzu nerdeee. o hiç aktif deilll.
Dördüncü hatta beşinci aya kadar hissetmiyormuşsun zaten. Ben de hissedemiyorumben daha bebeğimi hissetmedim hiç normal midir?
Çok çok normal canım daha küçücük oben daha bebeğimi hissetmedim hiç normal midir?
Dördüncü hatta beşinci aya kadar hissetmiyormuşsun zaten. Ben de hissedemiyorum
Çok çok normal canım daha küçücük oBen de 19.-20. haftalarda hissetmiştim o da pıt pıt diye bişeylerdi :)
:) İnsan ister istemez sabırsızlanıyor,biran önce hissetmek istiyor ben de öyleydim. Erkek olucaksa daha geç hissedersin diyorlardı bana. Senin bebiş kız mı erkek mi?bizim zamanımızda hissedenler varmış ama ya ondan merak ettim zaten. haziran anneleri çok yoğun yazıyor takip edemiyorum çoğu zaman. sen naptın ikili test yaptırdın mı? cinsiyeti belli mi?
telaş yapıyorum sanırım :) artık hissetmek istiyorum minik bebişimi :)
İkili testi yaptırdım ama henüz doktora göstermedim. Cinsiyeti de söylemedi doktor. Emin olmak lazım, net bir şey söylemek için çok erken dedi. 1 ay daha bekleyeceğim. HEp kızım olacak gibi hissediyordum ama sanırım oğlum olacakbizim zamanımızda hissedenler varmış ama ya ondan merak ettim zaten. haziran anneleri çok yoğun yazıyor takip edemiyorum çoğu zaman. sen naptın ikili test yaptırdın mı? cinsiyeti belli mi?
Günaydın canım üzme kendini önemli olan oğluşun ve senin iyi olman hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al da varsın sezeryan olsun. Bak beklemeye karar vermiş bebişin ne güzel.slm kızlar eşim evde olunca giremiyorum nete dün kontrolüm vardı herşey yolunda hatta erken doğum riskide yok artık doktor zamanında gelir dedi 2500 olmuş oğluşum teyzeleri
çatım darmış doktor normal yapamazsın sezeryan olucak dedi morelim çok bozuldu 13 aralıkta yeniden kontrolum var bi kere daha çatı muayenesi yapıcak ve durumu göre kesinleşicek bi mucize olmsada normal yapabilsem çok isterim kızlar dünden beri ağlayıp duruyorum( 14: benden bu kadar
Günaydın canım üzme kendini önemli olan oğluşun ve senin iyi olman hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al da varsın sezeryan olsun. Bak beklemeye karar vermiş bebişin ne güzel.
Prenses maşallah iyi teyzesi yalnız benim dün tansionum düşmüş sabahtan akşama kadar başımı kaldıramadım masadan başım dönüyordu akşam aklıma geldi tansiyonuma baktırmak 8-5 olmuş çok düşük dedi doktor tuzlu bişeyler ye dedi, tuzlu ayran içtim,erkenden yattım. sabah yine ölçtürdüm çok şükür normale dönmüş. Bugün iyiyim çok şükür.saol canım evet teyzesi beklemeye karar verdi oğluşum annesini korkutmak istedi sanırım :) senin nasıl gidiyo prensesin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?