Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

bak daha şimdiden strese başladın canım benim no stres.bende akseki katırı oldum çıktım.ayyy çok rezil durumdayım kaç gündür diyet ypıyorum ama memelerim küçüldüü sadece

Aaa dedikodusuz yürüyüş mü olur canım Ama bak gelmezsen "Tülayyy nolur dönn..." diye bağıran Muhsin'e bağlarım haberin olsun

tülayyyy haa kopuyorum ona ama ben remixini daha çok seviyorum o videonun.tamam kız yürüyelim.ben varım hadi kop kop kooopp

Moral senin köpeğin olsun be :) Korkucak ne var yeter ki stres yapma ve herşeyin yolunda gideceğine yürekten inan gerisi gelir ztn

tülayyyy haa kopuyorum ona ama ben remixini daha çok seviyorum o videonun.tamam kız yürüyelim.ben varım hadi kop kop kooopp
Aynen kopp kopp Şaka maka bende bu ara iyice boşladım yürüyüşü tek başına tadı olmuyor valla. Kocam önceden aşkım,minik kuşum diye severdi şimdi direkt danam diyor yaPerşembe günü doktora gidicez bakalım kaç kilo daha almışım.

ne zayıfı anacım bildiğin bi sumo güreşçisi oldum çıktımmm

hem ne tombikl 5,5 ayda 10kg aldım oyüzden zaten diyete girdim dr kızdı 9 ayda alman gerekn kg almışsın falan diyeama sürekli canım birşey istiyor
Fotoğraflarında hiç sumo güreşçisi gibi değildin gülüm. Allah sağlık sıhhat versin. Dikkati elden bırakmamak lazım, doğumunda sıkıntı yapar, doktor da o yüzden uyarmış zaten. Yediklerin yarasın paşaya

Seastire online hala, doğum yapmamış demek ki

merhabalar herkeslere iyi akşamlarrr...
nasıl bakalım keyifler. ben huzurlu bir gün geçirdim. artık yeni yerimdeyim allaha şükür.

bak daha şimdiden strese başladın canım benim no stres.bende akseki katırı oldum çıktım.ayyy çok rezil durumdayım kaç gündür diyet ypıyorum ama memelerim küçüldüü sadece

ayyy ayşemmm. sayfayı açar açmaz senin AKSEKİ KATIRI tabirini gördüm yuvarlandım koltukta gükmekten. eşim de bakıyo bu kız o forumda ne gördükiii die:) dedim bakamazsın bu kızlarla aramızda

slogan neydiii. NO STRES YES BEBEK di mi stres yokkk

bu arada seastre doğurmamış aralık annelerine takılıyooo.. bize bakmıyooo.

pekiii zuzu nerdeee. o hiç aktif deilll.

Dördüncü hatta beşinci aya kadar hissetmiyormuşsun zaten. Ben de hissedemiyorum

bizim zamanımızda hissedenler varmış ama ya ondan merak ettim zaten. haziran anneleri çok yoğun yazıyor takip edemiyorum çoğu zaman. sen naptın ikili test yaptırdın mı? cinsiyeti belli mi?

Çok çok normal canım daha küçücük o Ben de 19.-20. haftalarda hissetmiştim o da pıt pıt diye bişeylerdi :)

telaş yapıyorum sanırım :) artık hissetmek istiyorum minik bebişimi :)

:) İnsan ister istemez sabırsızlanıyor,biran önce hissetmek istiyor ben de öyleydim. Erkek olucaksa daha geç hissedersin diyorlardı bana. Senin bebiş kız mı erkek mi?

bizim zamanımızda hissedenler varmış ama ya ondan merak ettim zaten. haziran anneleri çok yoğun yazıyor takip edemiyorum çoğu zaman. sen naptın ikili test yaptırdın mı? cinsiyeti belli mi?
İkili testi yaptırdım ama henüz doktora göstermedim. Cinsiyeti de söylemedi doktor. Emin olmak lazım, net bir şey söylemek için çok erken dedi. 1 ay daha bekleyeceğim. HEp kızım olacak gibi hissediyordum ama sanırım oğlum olacak

slm kızlar eşim evde olunca giremiyorum nete dün kontrolüm vardı herşey yolunda hatta erken doğum riskide yok artık doktor zamanında gelir dedi 2500 olmuş oğluşum teyzeleri
çatım darmış doktor normal yapamazsın sezeryan olucak dedi morelim çok bozuldu 13 aralıkta yeniden kontrolum var bi kere daha çatı muayenesi yapıcak ve durumu göre kesinleşicek bi mucize olmsada normal yapabilsem çok isterim kızlar dünden beri ağlayıp duruyorum (14: benden bu kadar

Günaydın canım üzme kendini önemli olan oğluşun ve senin iyi olman hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al da varsın sezeryan olsun. Bak beklemeye karar vermiş bebişin ne güzel.

Günaydın canım üzme kendini önemli olan oğluşun ve senin iyi olman hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al da varsın sezeryan olsun. Bak beklemeye karar vermiş bebişin ne güzel.

saol canım evet teyzesi beklemeye karar verdi oğluşum annesini korkutmak istedi sanırım :) senin nasıl gidiyo prensesin nasıl

Deryaf daha ben de hissedemiyorum bebişimin hareketlerini, ara ara içimde kıpırdanma oluyor gibi :26:ama daha tam anlamıyla hissedemiyorum. Oğlumu 5. ayda hissetmeye başladım 2. gebelikte daha erken hissedilir deniyor ama bakalım ne zaman ben burdayım deyip sallayacak tekmeyi kızım. Sağlıklı olsunlar da geç hissedelim hereketleri önemli değil.

saol canım evet teyzesi beklemeye karar verdi oğluşum annesini korkutmak istedi sanırım :) senin nasıl gidiyo prensesin nasıl
Prenses maşallah iyi teyzesi yalnız benim dün tansionum düşmüş sabahtan akşama kadar başımı kaldıramadım masadan başım dönüyordu akşam aklıma geldi tansiyonuma baktırmak 8-5 olmuş çok düşük dedi doktor tuzlu bişeyler ye dedi, tuzlu ayran içtim,erkenden yattım. sabah yine ölçtürdüm çok şükür normale dönmüş. Bugün iyiyim çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…