Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Mecbur cikacak oyle ya da boyle. 8 gun daha sursun bakalim keyfini

Bugun sancim var biraz. Sanci ve kasilma oldukca seviniyorum ya Bebegimi de daha asagida hissediyorum, yururken beni asagi cekiyor gibi. Kafamda kuruyor muyum yoksa bebisim anne sozunu dinleyip kafayi indirdi mi bilemedim :44: Bugun yeni bir tur sancim var: kasiklara igne-bicak batmasi. Hayirlara vesile olsun

Kizkar okuyorum.ki iyice gun saymaya baslanimis zor zamanlar en kuruntulu we sabirsiz gunler... Rabbim o guzel jubuleyi guzel kilsin hep guzel anin ins. Bende kizimin kirkini ucurduk addalara gittik ben hamama gittim kirklandin eski halime dondum karnimdaki cizgim haricc) kizim serpildi kafasini tutuo kollari elleri harekwt halinde. Uykusu gelince we acikinca aglio onun haricinde iyi bi kizim var edepsiz diil en kisa zamanda hikayelerinizi bekliyorum. Bu arada ecelinin ogluna masallah diyemeden gecemicem cok guzel tombull analik emek istio neler cekilio ama bakin hep guzel bahsediyoruz hep bu yuzden. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin vee hak eden herkese versin ins. Opptum sizleeri...

Ana kiz kirklandiniz mi ne guzel ozendim valla. Kiz bebekler biraz daha uslu oluyor canim, sanslisin. Onu susleyip gezdirmek ne guzeldir kimbilir.

Biz de gun sayiyoruz. Oglum hala beni tepmekle mesgul.Cocuk disari cikican artik baska yolu yok...

aynen canim sanci sevince yol aciyor dogum korkusu yoktu o da olsa kalmazdi zaten bu zamana kadar resmen kaderimiz kucuk miniklere bagli gelsinler de mutlu olalim esimin bir kac gunluk izni de nazli kizina bagli :) bakalim hayirli zamanda bekliyoruz insAllah:)
kiz senin oglun olucakti biz gecikme cezasi olarak bunlari evlendirelim

Amin canim benim ne guzel siz atlatmisiniz alisma surecini biz de sanci istiyoruz boyle agrilar su gelsin her an dogurma modundayiz acemi periyle her an dogurabilirz hayirlisi bakalim bizler icin dua et sen simdi tac toka cic bici giydirirsin de cadiyi benim de kizim hayirlisiyla gelsin de annesi de onu giydirsin insAllah ya Rabbim Amin

Besik kertmesi olsunlar

Pembe, ben bugun bir enerjik uyandim ki sorma. Sanki hic hamile degilim. Icerden ufak kipirtilar olmasa hic bir sey yok. Akintim da acayip artti ve koyulasti. Dun bebisi kanala soktum galiba, bugun gobegim asagida geliyor gozume. Yarin doktor ne diyecek bakalim

ben aksi canim akinti durumu arti aynen ve yorgun arginim bacaklarim kollarim basim agiriyo kanala girer kacari yok onemli olan artik gelsinler butun dogum yontemlerini onayliyorum sahsen belim agiriyo beklemedeyizzzzzzzzzzzzz :)

K
Canim ins. Cok az kaldi bu istek ve azimle catir catir dogurrursunuz her yontem ve pozisyonda) kiz annesi olmak dogamizda olan suslebme durtusunu ole bi tatmin ediyoki cokk keyiflu barbi gibi bu arada kizimi kendim yikadim dun kaynanam hep aglatiyodu soguk sampuani vucuduna direk dokup ben hic usutmedim yikadim yagla masajini yaptim cokk zewkliydi. Hadi artik bende okumak isriyorum yasanmislik... Bu arada seastrenin cok slmi var herkese uyeligini yine iptal etmisler iletmemi istedi. Oglusu yoruyomus huysuzluk yapiomus yaraamaz ama memnun halinden...

bende sabırla bekliyorum ben,de yazın ben,deeee....kızlar sizi çok öpüyorumm...

Her ay topikler arası gezmenin ne kadar zor olduğunu bildiğimden burada toplanalım istedim.. Hem birbirimizi takip ederiz hem de tecrübelerimizi paylaşırız.. Hamilelerimize sağlıklı bir gebelik, benim gibi uğraşanlara bol şans dilerim... İnşallah uğurlu, keyifli, bol hamişli , bol bebişli bir topik olur..

Bu da listemiz, İlk saydan yayınlamak iyi olur dedi arkadaşlar sağolsun deryaf da nasıl yapacağımı söyledi :)

Uğurlu olsun hepimizeeeeeeeee....

MURADINA ERENLER

ayseozzz = HAMİLEEEE
berrak = HAMİLEEEE
canommmm = HAMİLEEEE
dalin = HAMİLEEEE
deryaf = HAMİLEEEE
emos_musti = HAMİLEEEE
egzantrikressam = HAMİLEEEE
eceli54 = HAMİLEEEE
fgak = HAMİLEEEE
fatos0835 = HAMİLEEEE
gulden59 = HAMİLEEEE
gul_sen = HAMİLEEEE
haydan = HAMİLEEEE
havvam87 = HAMİLEEEE
ilkbhr = HAMİLEEEE
lalinada = HAMİLEEEE
lata = HAMİLEEEE
manolyax = HAMİLEEEE
mavibattaniye = HAMİLEEEE
ofpufya = HAMİLEEEE
pearlshine = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
seastire = HAMİLEEEE
santakarna = HAMİLEEEE
saadetozgur = HAMİLEEEE
sfsfs = HAMİLEEEE
sfcelik = HAMİLEEEE
tulins = HAMİLEEEE
tuze = HAMİLEEEE
yaramazpisi = HAMİLEEEE
zytin = HAMİLEEEE
ZUZUMM = HAMİLEEEE
zuzu19 = HAMİLEEEE

SABIRLA VE UMUTLA BEKLEYENLER..

9ay
38OZLEM38
19asos03
AYSE035
Aeroplain
adaeylem
alanurnaz
Banu_K
bdamlagozbebegım
bay = 31 mayıs
berceste_ = 5 haziran
berrak
belinaysude
balsema
dfa_17
ErGiNSeNa = 30 mayıs
elabebek
_Emosh_
fairy9
felicita_e = 1 haziran
gulceonur
hayaletcasper
hati2
haver87
hattah
idil_can
mukut31
melzanur
Mutlu_
nilme
nurran
nehirasi = 28 mayıs
naneli_limon
nagishe
ozler86
Özlem2334
ozgezeren
pembemasal
reyyan87
siyahkugu
step03
subyan
sevil61
superisi_21
serpil_melis
troubletone
tusemim
tsnelf
yalel
yasamim
yurdakul_muge[/QUOTE]

BENİDE EKLEYİN SABIRLA HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN ARASINA :)))

Her ay topikler arası gezmenin ne kadar zor olduğunu bildiğimden burada toplanalım istedim.. Hem birbirimizi takip ederiz hem de tecrübelerimizi paylaşırız.. Hamilelerimize sağlıklı bir gebelik, benim gibi uğraşanlara bol şans dilerim... İnşallah uğurlu, keyifli, bol hamişli , bol bebişli bir topik olur..

Bu da listemiz, İlk saydan yayınlamak iyi olur dedi arkadaşlar sağolsun deryaf da nasıl yapacağımı söyledi :)

Uğurlu olsun hepimizeeeeeeeee....

MURADINA ERENLER

ayseozzz = HAMİLEEEE
berrak = HAMİLEEEE
canommmm = HAMİLEEEE
dalin = HAMİLEEEE
deryaf = HAMİLEEEE
emos_musti = HAMİLEEEE
egzantrikressam = HAMİLEEEE
eceli54 = HAMİLEEEE
fgak = HAMİLEEEE
fatos0835 = HAMİLEEEE
gulden59 = HAMİLEEEE
gul_sen = HAMİLEEEE
haydan = HAMİLEEEE
havvam87 = HAMİLEEEE
ilkbhr = HAMİLEEEE
lalinada = HAMİLEEEE
lata = HAMİLEEEE
manolyax = HAMİLEEEE
mavibattaniye = HAMİLEEEE
ofpufya = HAMİLEEEE
pearlshine = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
seastire = HAMİLEEEE
santakarna = HAMİLEEEE
saadetozgur = HAMİLEEEE
sfsfs = HAMİLEEEE
sfcelik = HAMİLEEEE
tulins = HAMİLEEEE
tuze = HAMİLEEEE
yaramazpisi = HAMİLEEEE
zytin = HAMİLEEEE
ZUZUMM = HAMİLEEEE
zuzu19 = HAMİLEEEE

SABIRLA VE UMUTLA BEKLEYENLER..

9ay
38OZLEM38
19asos03
AYSE035
Aeroplain
adaeylem
alanurnaz
Banu_K
bdamlagozbebegım
bay = 31 mayıs
berceste_ = 5 haziran
berrak
belinaysude
balsema
dfa_17
ErGiNSeNa = 30 mayıs
elabebek
_Emosh_
fairy9
felicita_e = 1 haziran
gulceonur
hayaletcasper
hati2
haver87
hattah
idil_can
mukut31
melzanur
Mutlu_
nilme
nurran
nehirasi = 28 mayıs
naneli_limon
nagishe
ozler86
Özlem2334
ozgezeren
pembemasal
reyyan87
siyahkugu
step03
subyan
sevil61
superisi_21
serpil_melis
troubletone
tusemim
tsnelf
yalel
yasamim
yurdakul_muge[/QUOTE][/QUOTE]

E.G.E

merhaba kızlar :)
canım oğlum mustafam ve ben sonunda geldik :)
hemen hikayeme geçiyorum bebişim uyanmadım yazayım...
pazar günü bol bol yürüdük eşimle, fotoğraflar çektik, gezdik, gerçekten dedikleri gibi insanın üzerine enerji geliyormuş doğum öncesi. ne sancı ne ağrı ne yorgunluk hiç biri kalmamıştı, dedim herhalde bizim bebek hazirana kalacak gerçekten. Allah tan gelen bu enerji ile güzel güzel yürüdük, artık gelsin istiyorduk, büyürse normal olması sıkıntı olacaktı çatım nedeniyle... pazar günü gezdik gezdik, eve geldik sıcağa yakın bir duş aldım, evde de durmadım işimi gücümü yaptım, çantalarımızı arabaya koyduk ne olur ne olmaz diye. son zamanlarda namazımı tam kılamıyordum, yatsıyı güzelce tam kıldım, oturdum yasin okudum, Rabbimden kolay ve sağlıklı doğum diledim, dualarımı da okudum. evde biraz babasıyla yaramazlık yaptık ki iyiki de yapmışız, duşumu aldım tekrar yattım, gece 4,30 da yatarken suyum geldi bir anda ama öyle yatağa geçecek kadar değil, baktım hafif hafif pembeleşmiş bir su... üstümü değiştim enerji toplamak için tekrar yatağa yattım eşimle uyanık olarak bekledik. 10 dk sonra sancılarım başladı, kalktım banyoya gittim tekrar suyum geldi, bu kez daha kanlı bir su. hemen dr.u aradım, h.haneye git açılman azdır zaten ben de geliyorum, dedi. önce kendim sakin olmaya çalıştım elimden geldiğince, ben sakin olunca herkes sakin oldu çünkü... annemi aradım, k.validemi çağırdık üst kattan, sancılarım öyle 20 dk falan değil direk 5 dk aralıklarla başladı benim. 5 dk aralıklarla ama hafif hafif... hiç acele etmedim, girdim belden aşağımı sıcak su ile yıkadım, sakin sakin evimde dolaştım unutmayalım bişey diye bakındım, bu arada sancıların şiddeti arttı, arabaya bindiğimizde artık nereye tutanacağımı şaşırmış durumdaydım sancıdan. h.haneye vardık saat 5,30ta. hemşireler uyuyordu haliyle kimse yoktu çünkü. hemşire muayene etti, şokkk 7 cm açık :) kızın tansiyonu falan düştü, neredesin niye bekledin dedi, dedim beklemedim direk 5 dk ara ile başladı sancım. dr.u aradı, o da şok olmuş bu kadar çabuk açılma beklemiyordum senden yataktan düşecektim açıklığı duyunca diyo :) hemen geldi evi yakınmış zaten. beni görür görmez, şanslı hatun seni bu ne böyle, dedi :)) o da baktı tekrar tamam artık durmak yok, hadi bakalım gez şimdi, dedi. kolumda serum şişesi ve takılı olduğu askısı ile gezdim, bir kolumda annem, diğer kolumda k.validem, eşim fotoğraflarımı çekiyor derken sancıların şiddeti arta arta geldi. hemşirenin dediklerini yaptım, sancı sırasında asla ıkınmak yok, gül koklar gibi çorba üfler gibi nefes alarak sancılarımı çektim, 7,30 da da doğurdum çok şükür :)
şimdi bebeğim ağlıyor emzirmeliyim, görüşürüz yine :)

bende sabırsızlıkla bebişim olsun istiyorum 7 aylık veliyim ve 3 aydır deniyoruz bu ay çok üzüldüm günüm geçince ister istemez umutlandım sanırm ama bugün olmadığını gördüm eşime belli etmek istemedim üzüldüğümü ama duygusal bir yapım olunca ister istemez anlaşılıyor herkes benim stresten uzak durmamı söylüyor ama yapamıyorum sanırım

canım bende senn durumundayım. 7 aylık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz. çokda duygusal bir yapım var benmde çok kafaya takıorum üzülüyorum bir yandanda kendimi telkin etmeye çalışıorum insanlar yıllarca bebek beklio rabbim böle bişeyle imtihan etmesin kimseyi ve gönlümüze göre versin inş:)

ben aksi canim akinti durumu arti aynen ve yorgun arginim bacaklarim kollarim basim agiriyo kanala girer kacari yok onemli olan artik gelsinler butun dogum yontemlerini onayliyorum sahsen belim agiriyo beklemedeyizzzzzzzzzzzzz :)
Belinin agrimasi iyi bisi. Ben bugun gun boyu is yapip gezip tozdum haliyle belim kopuyor, kasilmalarim o bicim. Oglum sabahtan aksama kadar fazla hareket etmedi, edince de nazli nazli agir agir hareket etti. Yururken kafasinin daha asagi indigini hissettim mutlu oldum Babasi geldi cocuk costu resmen. Dun gece de hic durmadan tepinmisti. gece kusu mu olacak bu cocuk ne

Catladim burda, kizlariniz var diye hava atin bakiim, ben de oglusumu giydirir suslerim

Seastire yi ozledik yeni uyelik alsin gelsin, bizden de selam soyle.

Deryaf dogum hikayen cok ama cok guzel. Diger topikte yazdim duygularimi. Allah bagislasin yavrunu

Pempeyle ben de doguralim da gelip bebislerimizi anlatalim burda

Y
Wayy beee kiskanilacak kadar kisa pesssss.... Massallah sana yaa bide dr un bana cok sanslisin dioduu... Sansliyim! Siz etkilenmeyin die yazamamistin son saaatlee iskence odasi oldu sanci odasi bana15 saat sanci cektim ben bi gece oncesini saymiyorum bile. İse yaradi tum taktikler kizlar... Meryem suresi sukur duasi hurma yuruyus yaramaLikk) sahsen bende son gune kdr esimi zor durumda birakmadim rabbimde beni mukafatlandirdi:-D detaylari bekliyorum deryaf doyamadim ben...

insAllah canim benim dua et bizler icin sen de cok selam sole seastrene beklemekteyiz havalardan vucudum eklemleri agirdi dun simdi iyim cok sukur ama artik sabirsizlaniyorum:)

oyy Allah bagislasin Allah uzun saglikli anali babali guzel bir omur nasip etsin bizler icin de dua et canim benim sabirsizlik hat saffada bizde bebisler gecikmesin insAllah ne yazacagimi bulamiyorum cok sevindim sasirdim mutlu oldum herseyin kolay olmasina Allahin dualarin imanin gucu canim benim simdi sira bizde insAllah Allah bizlere de en kisa zamanda yasatir evlat kokusunu duymayi saglikli hayirli bir sekilde bu yontemi tutum bu arada gul koklar corba ufler gibi:) opuldunuz

deryafımmmm, tebrik ederim canım allahım hepimize böle kolay doğumlar nasip etsin.
allahım sana bebişine, babasına kısacası çekirdek ailene uzun sağlıklı mutlu ömürler versin, hikayeni okurken tüylerim diken diken oldu.
seni ve bebişini çok çok öpüyorum

seastireye ne oldu :44::44::44::44::44: üyeliği aktif görünmüyor.

eceeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teşekkür ederim canım...
senin de bebişin hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün, sağlıkla...

Eki Görüntüle 715810 Eki Görüntüle 715811

canlar bu bebegımın ılk dogdugu gunler son hallerını yuklıyemedım evde fotoraf makınesı hadı maşallah deyın lutfeeennn

oy oyyy maşallahhh ecelimmmmmmm. çok tatlı oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…