Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Benim de son tarih 2 haziran ama doktor duruma bakilirsa hazirana gormeyecek gibi dedi. Eger gorurse ve gunu gecerse mecbur suni sanci ya da sezeryan olacak. Ben de bu kadar zaman dayanmisken sezeryan olmak istemiyorum sirf gunu gecti diye.

Aslinda kizlar aceleci olurmus senin kiz tembel cikti baksana sonuna kadar anneciginin karninda durmaya kararli

Hurma da yiyorum, is de yapiyorum, evde kicimi yere koymuyorum nerdeyse ama yok

Sen erken dogum riskini karsi nidilat kullanmistin degil mi. O ignenin bebegin dogumunu 40-41.haftaya geciktirdigini okudum birkac yerde. Kullananlar oyle diyordu. Sakin senin bebek de bunca sanciya ragmen bu yuzden gecikiyor olmasin?

Aslinda gecikme de yok gununu dolduruyor yavrucaklar ama biz sabirsiz anneler yerimizde duramiyoruz. Ne kadar cok icerde durursa onlar icin o kadar iyi. Ben bebegin irilesmesinden de korkuyorum. 3500 grami gecince sezeryan yapiyorlar. Benimki gecen hafta pazartesi 3080 gramdi ve haftada 250-300 gram almaya baslamis. Yani daha da gecikirse kilodan dolayi sikinti olur diye korkuyorum. Normal dogurmak istiyorum ben ya Garip bir sekilde dogum korkusu falan olusmadi ben de. Aci cekecegimi biliyorum, sancinin nasil olacagini kafamda daha iyi anladim ama korkmuyorum

Oglusumu bir ihtimal yarin genclik bayrminda bekliyorum Daha baskin olan his ise 20-25 mayis arasi gelecegi.

Aynen canim benim ama ilk hamilelikte haftayi gecer diye yaziyo nete ben de 20 ler arasi bekliyorum kizimi nete sey yaziyordu her bebegin gelicegi sure bellidir o dis ortama hazir olunca cikar yaziyo hadi hayirlisi sanci korkusu hak getire gecsin saglikla kavusalim da sanciyi bos verelim :)

REÇELİİİİİİİİİİİİİMM hamile kalmışsınn aman yarabbım ne guzel bır haber boylee MAŞALLAH canımcım RABBİM kucagına almayı nasıp etsın ayy cok sevındırık oldum yaaaMEVLAM tum ısteyenlere yasatsın İNŞALLAHURAHMAN....

Canlar nasılsınız ben ve bebişim cok ıyıyız 3. aşımızı olduk kılomuz 6.750 boyumuz 61 santım olmus MAŞALLAH cok ıyı gıdıyor ve hala emmıyorgunde 2 kere falan zorla emzırmeye calısıyorum bagıra cagıra 2 yudum ıcıyor napımm ck uzuluyorum ama yapacak bısıde yok yanı..butun vaktımı oglum çalıyor benden valla heralde bu gıdısle kesın adım pis karıya cıkacakşöyle bır huyu var karnı tok olsun gazını cıkar altı temız olsun hiiiç ağlamıyor ama illa yanında bırını ıstıyor konuşacan ılgılenecen bırakıp ,ş yapmak ıstesen kendını hatırlatıyor kerata vallah eşimle kardeş olduk dıyebılırımzavallım oda bışı dıyemıyor bız gezıyoruz dun ananedeydık bugun babanedeyız yarın doktora gıdecez burnu tıkandı nefes alması zorlaıyor hırıltsı var sanırım bogazında balgam olustu bakalım ne dıyecek doktorumuz yarında burda kalırsan konusuruz öpuyorum sızlerı bıdakka resım yuklemeye calısacam

canlar bu bebegımın ılk dogdugu gunler son hallerını yuklıyemedım evde fotoraf makınesı hadı maşallah deyın lutfeeennn

Eki Görüntüle 715810 Eki Görüntüle 715811

canlar bu bebegımın ılk dogdugu gunler son hallerını yuklıyemedım evde fotoraf makınesı hadı maşallah deyın lutfeeennn

Ben bu pasayi yerim yerim Oy masallah annesi nasil guzel bir sey bu, seker yedin de mi dogurdun sen bunu Minik adam ilgi de istermis, annesine is de yaptirmazmis

Allahim benim oglum da gelsin de soyle gul cemalini goruversem

Kizlar deryaff bu sabah itibariyle 2870 kg51 cm boyunda bir pasa dunyaya getirdi. Detaylari bilgi verirse aktaracagim. Sewgilerr

Kizlar deryaff bu sabah itibariyle 2870 kg51 cm boyunda bir pasa dunyaya getirdi. Detaylari bilgi verirse aktaracagim. Sewgilerr
Gelmiyor derken en once deryafin pasa geldi. Masallah ona Sezeryan mi normal mi dogumu nasil gecmis gelir de yazar insallah

Ben heyecan yapip eksik yazmsm normal dogm yapmis deryafcim en kisa zamanda hikayesini bekliyorum eski dr umda dogurmus biri olarak....

Gelmiyor derken en once deryafin pasa geldi. Masallah ona Sezeryan mi normal mi dogumu nasil gecmis gelir de yazar insallah

acemiperii:) hisslerinden haber ver ben haftaya bisiler olucakmis gibi hissediyorum 25 ine adim adim ama sanki haftaya kesin gibi hadi hayirlisi:) bel kasik agrisi ayak sismesi arti eller zaten hic olmadigi kadar sisko insAllah Rabbim normal kolay dogumu nasip eder bizlere de gecikme olmaz ne suni ne de sezeryana gerek kalmaz Aminnn sende ki belirtiler neler canim ? ne zaman doguruyoruz deryaf yirtmis ne guzel bize de karinimizdaki minikleri koklamayi nasip etsin Allah Amin ve butun isteyenlere Amin

Canim bende su an en bariz olan akintinin sari ve sumuksu bir hal almasi. Doktor akinti koyulasmasi bu, son haftalarda olabilyor dedi. Dun yurudum, belimde kalcamda agri var. Ufaktan sancim var sanki ama emin degilim. Bebek biraz daha asagida gibi, tabi benim husnu kuruntum da olabilir bu. Karin cevrem ve kasiklarim da agriyor. Onun disinda sislik falan yok bende. Ben de bu hafta gelir diye dusunuyorum.

Deryaf kurtardi hem de normal olmus ne guzel. Benim suyum azalmaya baslamis. Persembe bakack tekrar doktor. Ona gore bekle ya da dogur moduna girebilirim. Ogluma surekli telkin veriyorum 'kafayi kanala yerlestir, asagi in oglum, bu hafta gel tamam mi buyudun artik...' Dinler mi bilmem

Senin son gunler artik canim ya, her an olabilir

aynen canim ben de annemle ciktim fatura odedim belim agiriyo ama yuruyelim hem ayakta olalim gelsinler artik hayirlisiyla insAllah bebeisler benim gece yatarken agiriyo kasiklarim saga sola donerken gece uyaniyorum sabaha hafifliyor sonra ben de gelecek haftadan umitliyim bana da karnim toplanmis ve asagi inmis gibi geliyor artik son demlerimizdeyiz canim merak etme ben de kafama takiyordum ama eninde sononda cikicak bebisler Allah hayirli zamani bizden ii biliyo deryaf hanimmm artik yazsin hikayesiniii :)

kızlar tesellisi yok bu bebeksizliğin...
her ay umut her ay çaresizlik...
adet günü eşinden kaçış...
yüzüne bile bakamıyorsun...
o anlıyor sizi...ama siz anlıyamıyorsunuz...
bebek bekleyenleri o bakışları içlerinde sizinde olsun diye haykırışları...
tesellisi yok kızlarrr
ağlıyorummm
ağlıyorummmmm
ağlıyorummmmmmm

doktora gittiniz mi sadece senin muhayne olman yetmez esine nie bakamiyorsun o da bi muhayne olsun belki kucuk bir sorun giderilirse hersey duzelir bu sayfadaki bir cok kadin hemen hemen 1 yila askindir bebek istedi simdi Allaha sukur kavusmamiza az kaldi Allah senin de yuzunu guldursun tez zamanda insAllah ari sutu polen ye esine mesir macunu keci boynuzu pekmezi yedir her gun 1 corba kasigi kilon varsa kolondan kurtul meyrem suresini 40 gun oku ve ruku et Allah sana da nasip etsin canim emin ol seni anliyoruz hepimiz yasadik o hissleri Allah yardimcin olsun sakin umudunu kaybetme ve tafsiyem esinle beraber doktora gorunun ve kisa zamanda olumlu sonuclar alin insAllah Amin

Sen once esinle beraber duzenli olarak kontrollerine git, tibbi olarak elinden geleni yap, gerisi Mevlama kalmis. Bu sikintilari ceken bir tek sen degilsin, bu bir eksiklik gostergesi de degil bunu unutma. Ne kadar zamandir bekliyorsun, tedavi oluyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…