Benim de son tarih 2 haziran ama doktor duruma bakilirsa hazirana gormeyecek gibi dedi. Eger gorurse ve gunu gecerse mecbur suni sanci ya da sezeryan olacak. Ben de bu kadar zaman dayanmisken sezeryan olmak istemiyorum sirf gunu gecti diye.aynen canim benim artik ii ce moralim bozuluyo nedensehalbuki doktor 25 inden 02 sine kadar sol beklemeler demisti ve bu gun itibariyle 39 olduk Allaha sukur ki bu haftaya kadar geldik bebegimiz daha dis ortama dayanikli olucak sicaklar da basladi haklisin huysuzluk yapicak bizim yaramazlar bende de alta kasilma sanci gibi bisiler var artik bilemiyoree bazen bacaklarim yururuken tutukluyo ve belim agiriyor yanliz kizlar son milat 02 haziran doktor o zamana kadar olmasa 03 te gel dedi ne yani suni sanci sezeryan mi ne olucak ki o gun anlamadim :)
Hurma da yiyorum, is de yapiyorum, evde kicimi yere koymuyorum nerdeyse ama yokbeni görenler ooo sen bugün yarın doğurursun diyolar ama haftalardır aynı şey :) sancı olayı sanırım bizde genetik. ablam da hiç hissedemiyordu sancıyı hem de suni sancıyı bile hissetmedi, son yarım saatte hissedip doğurdu zaten :) bilmiyorum canım ne yapsak, kendimizi yollara mı vursak çılgınlar gibi gezsek mi, hurmayı kiloyla mı yesek napsak :)) bir de benim 34. haftada yaşadığım erken doğum riski yüzünden sabırsızlığım arttı, haftalardır 3-5 gün içinde doğurucam herhalde diyorum ama baksana boğa burcunu kaçırıyoruz bilep.tesi tekrar kontrol var, dr. son seferinde zorladı biraz farkettim, sanki zorla açmaya çalışıyor gibi geldi bana, zaten bundan sonra hep aç gel, uygun olursan hemen doğuma alırız, dedi. hayırlısı Rabbimden. bu arada şekerlerinde, odan da süper olmuş :) odan çok güzel hem sade hem şirin. mavinin dibine vurmamakla iyi etmişsin :)
canım büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşamışsın, geçmiş olsun ben de aynı şeyi yaşadım doktora gidip değerlerine tekrar baktır
Benim de son tarih 2 haziran ama doktor duruma bakilirsa hazirana gormeyecek gibi dedi. Eger gorurse ve gunu gecerse mecbur suni sanci ya da sezeryan olacak. Ben de bu kadar zaman dayanmisken sezeryan olmak istemiyorum sirf gunu gecti diye.
Aslinda kizlar aceleci olurmus senin kiz tembel cikti baksana sonuna kadar anneciginin karninda durmaya kararli
Hurma da yiyorum, is de yapiyorum, evde kicimi yere koymuyorum nerdeyse ama yok
Sen erken dogum riskini karsi nidilat kullanmistin degil mi. O ignenin bebegin dogumunu 40-41.haftaya geciktirdigini okudum birkac yerde. Kullananlar oyle diyordu. Sakin senin bebek de bunca sanciya ragmen bu yuzden gecikiyor olmasin?
Aslinda gecikme de yok gununu dolduruyor yavrucaklar ama biz sabirsiz anneler yerimizde duramiyoruz. Ne kadar cok icerde durursa onlar icin o kadar iyi. Ben bebegin irilesmesinden de korkuyorum. 3500 grami gecince sezeryan yapiyorlar. Benimki gecen hafta pazartesi 3080 gramdi ve haftada 250-300 gram almaya baslamis. Yani daha da gecikirse kilodan dolayi sikinti olur diye korkuyorum. Normal dogurmak istiyorum ben yaGarip bir sekilde dogum korkusu falan olusmadi ben de. Aci cekecegimi biliyorum, sancinin nasil olacagini kafamda daha iyi anladim ama korkmuyorum
Oglusumu bir ihtimal yarin genclik bayrminda bekliyorumDaha baskin olan his ise 20-25 mayis arasi gelecegi.
masalcım benim dr. da en çok 41.haftaya kadar bekleriz, önce suni sancı verip olmazsa sezaryene alırız, dedi. muhtemelen sana da onu demiştir.
merhaba kızlar
içinizde beni hatırlıyanlarınız vardır mutlaka, ki deryaf hatırlıyo, ki beni o dürttü neden uğramıyosun diye. haklıydı tabi.
çok uzun zaman geçti aradan aylar hatta. ama elim bi türlü varmadı bu topiğe. ilk yaşadığım acının izlerini gördüm hep burda.
ama allahıma hamdolsun yeni müjdemi aldım, eski acımı unuttum.
evet hamileyim, 9+5 olduk hatta büyüdükkk... allahım bu bebeğime uzun sağlıklı ömürler nasip etsin. bugün kontrolümüz vardı bebeişimizi gördük, kolları, bacakları, mükemmel bi duygu tarifi yokallahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.
şöle bi baktım topiğe; eceli,ayşe, zuzu, felsefem, seastre... ve hatırlayamadığım arkadaşlar varsa kusuruma bakmasınlar, allah evlatlarınıza uzun ömürler versin, bebişlerinizi kucağınıza almışsınız, gözünüz aydın
acemiperi, deryaf, pembemasal... sizde yolun sonuna gelmişiniz artık, kara görünmüşallahım hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alın. inşallah bi avazda normal doğumla pıtlatın bebişlerinizi
işte böleeee...
tekrar görüşmek üzere
Eki Görüntüle 715810 Eki Görüntüle 715811
canlar bu bebegımın ılk dogdugu gunler son hallerını yuklıyemedım evde fotoraf makınesı hadı maşallah deyın lutfeeennn
Gelmiyor derken en once deryafin pasa geldi. Masallah onaKizlar deryaff bu sabah itibariyle 2870 kg51 cm boyunda bir pasa dunyaya getirdi. Detaylari bilgi verirse aktaracagim. Sewgilerr
Kizlar deryaff bu sabah itibariyle 2870 kg51 cm boyunda bir pasa dunyaya getirdi. Detaylari bilgi verirse aktaracagim. Sewgilerr
Gelmiyor derken en once deryafin pasa geldi. Masallah onaSezeryan mi normal mi dogumu nasil gecmis gelir de yazar insallah
Canim bende su an en bariz olan akintinin sari ve sumuksu bir hal almasi. Doktor akinti koyulasmasi bu, son haftalarda olabilyor dedi. Dun yurudum, belimde kalcamda agri var. Ufaktan sancim var sanki ama emin degilim. Bebek biraz daha asagida gibi, tabi benim husnu kuruntum da olabilir bu. Karin cevrem ve kasiklarim da agriyor. Onun disinda sislik falan yok bende. Ben de bu hafta gelir diye dusunuyorum.acemiperii:) hisslerinden haber verben haftaya bisiler olucakmis gibi hissediyorum 25 ine adim adim ama sanki haftaya kesin gibi hadi hayirlisi:) bel kasik agrisi ayak sismesi arti eller zaten hic olmadigi kadar sisko insAllah Rabbim normal kolay dogumu nasip eder bizlere de gecikme olmaz ne suni ne de sezeryana gerek kalmaz Aminnn sende ki belirtiler neler canim ? ne zaman doguruyoruz deryaf yirtmis ne guzel bize de karinimizdaki minikleri koklamayi nasip etsin Allah Amin ve butun isteyenlere Amin
Canim bende su an en bariz olan akintinin sari ve sumuksu bir hal almasi. Doktor akinti koyulasmasi bu, son haftalarda olabilyor dedi. Dun yurudum, belimde kalcamda agri var. Ufaktan sancim var sanki ama emin degilim. Bebek biraz daha asagida gibi, tabi benim husnu kuruntum da olabilir bu. Karin cevrem ve kasiklarim da agriyor. Onun disinda sislik falan yok bende. Ben de bu hafta gelir diye dusunuyorum.
Deryaf kurtardi hem de normal olmus ne guzel. Benim suyum azalmaya baslamis. Persembe bakack tekrar doktor. Ona gore bekle ya da dogur moduna girebilirim. Ogluma surekli telkin veriyorum 'kafayi kanala yerlestir, asagi in oglum, bu hafta gel tamam mi buyudun artik...' Dinler mi bilmem
Senin son gunler artik canim ya, her an olabilir
kızlar tesellisi yok bu bebeksizliğin...
her ay umut her ay çaresizlik...
adet günü eşinden kaçış...
yüzüne bile bakamıyorsun...
o anlıyor sizi...ama siz anlıyamıyorsunuz...
bebek bekleyenleri o bakışları içlerinde sizinde olsun diye haykırışları...
tesellisi yok kızlarrr
ağlıyorummm
ağlıyorummmmm
ağlıyorummmmmmm
Sen once esinle beraber duzenli olarak kontrollerine git, tibbi olarak elinden geleni yap, gerisi Mevlama kalmis. Bu sikintilari ceken bir tek sen degilsin, bu bir eksiklik gostergesi de degil bunu unutma. Ne kadar zamandir bekliyorsun, tedavi oluyor musun?kızlar tesellisi yok bu bebeksizliğin...
her ay umut her ay çaresizlik...
adet günü eşinden kaçış...
yüzüne bile bakamıyorsun...
o anlıyor sizi...ama siz anlıyamıyorsunuz...
bebek bekleyenleri o bakışları içlerinde sizinde olsun diye haykırışları...
tesellisi yok kızlarrr
ağlıyorummm
ağlıyorummmmm
ağlıyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?