Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

sağol canım çok teşekkür ediyorum..inşallah bende becerebilirim çok heves ettim :) çok güzel olmuş eline sağlık

Selamin hello kizlar.dogumu yaklasan bacilar her anin tadinj cikarin.allah bu duyguyu herkese yasatsin.sizleri seviyom ya ben gezmelerden vakit bulamiyom.eceli senide cok seviyom.allahim bebegine hayirli saglikli omurler nasip etsin.hayirli evlat olur insallah.kizlar sizin icinde gecerli.ayva receli kiz yerim seni ekmegimi bana bana yerim.cok sevindim cok guzel mujdeli bi haber verdin.eeee daha dqha nasilsiniz

Yokkiz emzik emmiyor ugrasiyorum ama almiyor gicik ayni olay bizdede var adam beni kullaniyor.

Sagol canim senin de kandilin kutlu olsun. Performans odevi deme bana gicigim o odevlere

Kiz sen siralamayi ters yaptin. Tarihe gore tam tersi olmasi lazim Saka bir yana cok pis dogurasim var. Gelsin artik melegim, aylardir gostermiyordu yuzunu zaten cok ozledim oglumu

kızlar iyi kandiller ben yeni üye oldum nasıl yapacağımıda bilmiyorum zaten,benim adetim tam 6 gün gecikti,idrar tahlilinde çıkmayınca kan tahlili yaptırdım 558 çıktı değerlerim,sonra adet oldum ama ilk defa sancılı bir adetti neden acaba böyle oldu,birde adetim düzenlidir 8 aydır deniyoruz ama olmuyor,eşimdede bendede bir problem olmadığını söyledi doktor

Betahcg mi 558 cikti?

canım büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşamışsın, geçmiş olsun ben de aynı şeyi yaşadım doktora gidip değerlerine tekrar baktır

merhaba kızlar ben hala doğurmadım :)
geçmiş kandiliniz mübarek olsun öncelikle...
şiştik şiştik kütük olduk ama gelen giden yok. dün yine sancılar tavan ama sadece makinede bende tık yok :) dr. baktı senin şu anda bağıra çağıra doğuma girmen lazım ama sen bişey hissetmiyosun diyor. rahim yapım biraz değişikmiş... alttan muayene de oldum tekrar. bebeğin kafası inmiş daha tam oturmamış ama önceki muayeneye göre inmiş başı, dedi. 1 cmden az da olsa açılma ve rahimde yumuşama da başlamış. herşey ok ama gelen giden yok ne iş anlamadım ben :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. elimden geldiğince dua etmeye çalışıyorum, daha hareketli olmaya çalışıyorum. şu çocuğu boğa burcuna yetiştireydim iyiydi :)))

ayşecim sen artık gezmelere vermişsin kendini ohhh ne ala memleket, biz daha doğurcaz daaa kırk çıkarcaz daaa gezcez hayırlısı bakalım :)
zuzum taze anneliği bile atıyorsun maşallah zaman ne de çabuk geçiyor değil mi?
masalım, pericim artık doğuralım yaaaaa iyice sıcak oldu havalar zaten gelsin bizim sıpalar artık... :)

teşekkür ederim ayşem, ye canım kendimi senden mi sakıncam afiyet olsunnn
benim bulantılar ve kusmalarla sıkıntım var, özelikle 6-10 haftalar arası dağıldım diyebilirim. ama olsun bebişim sağlıklı olsun da. zaten yavaş yavaş toparlamaya başladım midemi hissediyom.
bu arada paşan tekrardan hayırlı olsun canım. sen hamişken de geziyodun habire, şimdi doğum izninde hiç oturmazsın gari

ayol tarih sırasına göre herkes söler ben içime doğanı sölüyom
ama okuduğuma göre deryaf atakta bulunmuş, her an yer değiştirebilirsiniz

evet 558 çıktı canım
Dusuk yasiyorsun ya da kimyasal gebelik. DOktor takibinda fayda var

Ben de seni merak ediyordum dogum mu yapti diye. Sanciyi nasil hissetmiyorsun hayret.
Senle ayni kafadayiz ben de boga burcu olsun diye sikiyorum ama bebis gelmiyor inatla. Benim gobegim iyice asagi indi ve ucu da sivrilmeye basladi. Sanirim 4-5 gun var doguma ya da daha az. Gelsin artik ya

Her an her sey olabilir canim dogru diyorsun

aynen canim benim artik ii ce moralim bozuluyo nedense halbuki doktor 25 inden 02 sine kadar sol beklemeler demisti ve bu gun itibariyle 39 olduk Allaha sukur ki bu haftaya kadar geldik bebegimiz daha dis ortama dayanikli olucak sicaklar da basladi haklisin huysuzluk yapicak bizim yaramazlar bende de alta kasilma sanci gibi bisiler var artik bilemiyoree bazen bacaklarim yururuken tutukluyo ve belim agiriyor yanliz kizlar son milat 02 haziran doktor o zamana kadar olmasa 03 te gel dedi ne yani suni sanci sezeryan mi ne olucak ki o gun anlamadim :)

beni görenler ooo sen bugün yarın doğurursun diyolar ama haftalardır aynı şey :) sancı olayı sanırım bizde genetik. ablam da hiç hissedemiyordu sancıyı hem de suni sancıyı bile hissetmedi, son yarım saatte hissedip doğurdu zaten :) bilmiyorum canım ne yapsak, kendimizi yollara mı vursak çılgınlar gibi gezsek mi, hurmayı kiloyla mı yesek napsak :)) bir de benim 34. haftada yaşadığım erken doğum riski yüzünden sabırsızlığım arttı, haftalardır 3-5 gün içinde doğurucam herhalde diyorum ama baksana boğa burcunu kaçırıyoruz bile p.tesi tekrar kontrol var, dr. son seferinde zorladı biraz farkettim, sanki zorla açmaya çalışıyor gibi geldi bana, zaten bundan sonra hep aç gel, uygun olursan hemen doğuma alırız, dedi. hayırlısı Rabbimden. bu arada şekerlerinde, odan da süper olmuş :) odan çok güzel hem sade hem şirin. mavinin dibine vurmamakla iyi etmişsin :)

canım ben 34.haftadan beri ataktayım güya ama yok gelen giden :)) periyle benim boğa burcu isteğimiz var 2 gün içinde doğurmamız lazımmmmm :))

masalcım benim dr. da en çok 41.haftaya kadar bekleriz, önce suni sancı verip olmazsa sezaryene alırız, dedi. muhtemelen sana da onu demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…