Ben dikis yapmadim hic. Silikon tabanca kullanip yapistirdim herseyi. Kenarlari yapistirip icini elyafla doldurdum sonra hepsini yapistirip kapattim. Biraz fazla ugrastiriyor o yuzden. Elle de dikebilirsin sanirim kenarlarini
Malzemeler:
Renk renk kece
Silikon tabanca ve silikon
Elyaf
Harfler (bu da bebek magazalarinda var ben netten almistim)
Kenar yapmak icin harc (mavi zikzakli olan)
Sunger bobu bebek sekeri yaptirdigim yer hediye etmisti
maşallah
ısır onu bizim yerimize :))
ne kadarlık oldunuz bakim şimdi?
Yokkiz emzik emmiyor ugrasiyorum ama almiyor gicik ayni olay bizdede var adam beni kullaniyor.Merhabalar bayanlar takip ediyorum ama yazamiyorum ama birkac onerim olacak hamislere yaklasmis iyice dogum masallah zor gunler insallah sonunda beklediginiz buyuk gun gelecek bu muydu diyecesiniz. Bir lohusa olarak dualarim sizzinle bebein ve kendinizin kilosuna hicc takilmYin bakin oniki kilo verdim bile vee minicik kizim lokum oldu gidisii varr. Masallah cok iyi geldi sutum. Ama bunun icin birsey yapmami solemislerdi uyguladim. Bebegi emzirmem icin getirdiklerinde damagina medineden gelen hurma ve zemzem damlattim cok sukur diyim detay vermiyim deneyin emi pisman olmazsinizz:-* bu arada bwn hurmayi hamilelegimde iki adet yiyordum son ay 5e cikardim gercekten acilmam cook kolaydi ve o sanci aninda ben merywm suresi okumaya calisiyordum kizimin fotosunu eklicem ama telden girdigimden yapamadim farki sizede gosteermk isterdim. Bu arada aysem cok kiskandim oglun emİk tutmus benimli almiyor ve beni emzik olarak kullaniyor bos olmadigindanda sisti yavrumneyse ara ara donecegim sevgiler
kızlar hepinizin mübarek Regaip gecesi hayırlara vesile olsun, allahım gönlümüzdekini en kısa sürede bize nasip etsin
vayyy acemiperim sende ne cevherler varmış ben yeni öğrendim, ellerine sağlık çok güzel olmuş. oğluşun çok şanslı valla. okuldaki performans ödevlerinde felan yaşadı valla
hayırlı haberlerle gel canım inşallah, benim tahminime göre acemiperi ilk doğum yapan olacak aranızda. sonra sen en son pembemasal gibime geliyor
Betahcg mi 558 cikti?kızlar iyi kandiller ben yeni üye oldum nasıl yapacağımıda bilmiyorum zaten,benim adetim tam 6 gün gecikti,idrar tahlilinde çıkmayınca kan tahlili yaptırdım 558 çıktı değerlerim,sonra adet oldum ama ilk defa sancılı bir adetti neden acaba böyle oldu,birde adetim düzenlidir 8 aydır deniyoruz ama olmuyor,eşimdede bendede bir problem olmadığını söyledi doktor
kızlar iyi kandiller ben yeni üye oldum nasıl yapacağımıda bilmiyorum zaten,benim adetim tam 6 gün gecikti,idrar tahlilinde çıkmayınca kan tahlili yaptırdım 558 çıktı değerlerim,sonra adet oldum ama ilk defa sancılı bir adetti neden acaba böyle oldu,birde adetim düzenlidir 8 aydır deniyoruz ama olmuyor,eşimdede bendede bir problem olmadığını söyledi doktor
teşekkür ederim ayşem, ye canım kendimi senden mi sakıncam afiyet olsunnnSelamin hello kizlar.dogumu yaklasan bacilar her anin tadinj cikarin.allah bu duyguyu herkese yasatsin.sizleri seviyom ya ben gezmelerden vakit bulamiyom.eceli senide cok seviyom.allahim bebegine hayirli saglikli omurler nasip etsin.hayirli evlat olur insallah.kizlar sizin icinde gecerli.ayva receli kiz yerim seni ekmegimi bana bana yerim.cok sevindim cok guzel mujdeli bi haber verdin.eeee daha dqha nasilsiniz
Sagol canim senin de kandilin kutlu olsun. Performans odevi deme bana gicigim o odevlere
Kiz sen siralamayi ters yaptin. Tarihe gore tam tersi olmasi lazimSaka bir yana cok pis dogurasim var. Gelsin artik melegim, aylardir gostermiyordu yuzunu zaten cok ozledim oglumu
Dusuk yasiyorsun ya da kimyasal gebelik. DOktor takibinda fayda varevet 558 çıktı canım
Ben de seni merak ediyordum dogum mu yapti diye. Sanciyi nasil hissetmiyorsun hayret.merhaba kızlar ben hala doğurmadım :)
geçmiş kandiliniz mübarek olsun öncelikle...
şiştik şiştik kütük olduk ama gelen giden yok. dün yine sancılar tavan ama sadece makinede bende tık yok :) dr. baktı senin şu anda bağıra çağıra doğuma girmen lazım ama sen bişey hissetmiyosun diyor. rahim yapım biraz değişikmiş... alttan muayene de oldum tekrar. bebeğin kafası inmiş daha tam oturmamış ama önceki muayeneye göre inmiş başı, dedi. 1 cmden az da olsa açılma ve rahimde yumuşama da başlamış. herşey ok ama gelen giden yok ne iş anlamadım ben :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. elimden geldiğince dua etmeye çalışıyorum, daha hareketli olmaya çalışıyorum. şu çocuğu boğa burcuna yetiştireydim iyiydi :)))
ayşecim sen artık gezmelere vermişsin kendini ohhh ne ala memleket, biz daha doğurcaz daaa kırk çıkarcaz daaa gezcez hayırlısı bakalım :)
zuzum taze anneliği bile atıyorsun maşallah zaman ne de çabuk geçiyor değil mi?
masalım, pericim artık doğuralım yaaaaa iyice sıcak oldu havalar zaten gelsin bizim sıpalar artık... :)
Her an her sey olabilir canim dogru diyorsunayol tarih sırasına göre herkes söler ben içime doğanı sölüyom
ama okuduğuma göre deryaf atakta bulunmuş, her an yer değiştirebilirsiniz
merhaba kızlar ben hala doğurmadım :)
geçmiş kandiliniz mübarek olsun öncelikle...
şiştik şiştik kütük olduk ama gelen giden yok. dün yine sancılar tavan ama sadece makinede bende tık yok :) dr. baktı senin şu anda bağıra çağıra doğuma girmen lazım ama sen bişey hissetmiyosun diyor. rahim yapım biraz değişikmiş... alttan muayene de oldum tekrar. bebeğin kafası inmiş daha tam oturmamış ama önceki muayeneye göre inmiş başı, dedi. 1 cmden az da olsa açılma ve rahimde yumuşama da başlamış. herşey ok ama gelen giden yok ne iş anlamadım ben :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. elimden geldiğince dua etmeye çalışıyorum, daha hareketli olmaya çalışıyorum. şu çocuğu boğa burcuna yetiştireydim iyiydi :)))
ayşecim sen artık gezmelere vermişsin kendini ohhh ne ala memleket, biz daha doğurcaz daaa kırk çıkarcaz daaa gezcez hayırlısı bakalım :)
zuzum taze anneliği bile atıyorsun maşallah zaman ne de çabuk geçiyor değil mi?
masalım, pericim artık doğuralım yaaaaa iyice sıcak oldu havalar zaten gelsin bizim sıpalar artık... :)
Ben de seni merak ediyordum dogum mu yapti diye. Sanciyi nasil hissetmiyorsun hayret.
Senle ayni kafadayiz ben de boga burcu olsun diye sikiyorum ama bebis gelmiyor inatla. Benim gobegim iyice asagi indi ve ucu da sivrilmeye basladi. Sanirim 4-5 gun var doguma ya da daha az. Gelsin artik ya
ayol tarih sırasına göre herkes söler ben içime doğanı sölüyom
ama okuduğuma göre deryaf atakta bulunmuş, her an yer değiştirebilirsiniz
aynen canim benim artik ii ce moralim bozuluyo nedensehalbuki doktor 25 inden 02 sine kadar sol beklemeler demisti ve bu gun itibariyle 39 olduk Allaha sukur ki bu haftaya kadar geldik bebegimiz daha dis ortama dayanikli olucak sicaklar da basladi haklisin huysuzluk yapicak bizim yaramazlar bende de alta kasilma sanci gibi bisiler var artik bilemiyoree bazen bacaklarim yururuken tutukluyo ve belim agiriyor yanliz kizlar son milat 02 haziran doktor o zamana kadar olmasa 03 te gel dedi ne yani suni sanci sezeryan mi ne olucak ki o gun anlamadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?