canım ya demi dün gece çok dua ettim Allahım kabul etsin...
inşaallah okuduğum meryem surelerinin duaların yüzü suyu hürmetine hepiniz içindesiniz Allahım hepimiz tez zamanda hamile kalcaz topiğimiz bebiş müjdeleriyle coşcak....[/QUO
Kız ressam bu meryem suresının detayını yazarmısın sekerim nasıl kackere okuyacaz merak ettım daha once duymustum ama ıcerıgını bılmıyorum..
canım ya demi dün gece çok dua ettim Allahım kabul etsin...
inşaallah okuduğum meryem surelerinin duaların yüzü suyu hürmetine hepiniz içindesiniz Allahım hepimiz tez zamanda hamile kalcaz topiğimiz bebiş müjdeleriyle coşcak....[/QUO
Kız ressam bu meryem suresının detayını yazarmısın sekerim nasıl kackere okuyacaz merak ettım daha once duymustum ama ıcerıgını bılmıyorum..
canımcım meryem suresi 41 gün boyunca her gün okunuyo... işte ben adet oldum dün okuyamadım ne yapıyım Allahım kabul etsin. bugün kocişi yakalayıp dünün acısını çıkartıp 2 kez okutcam hihihihi....
hepinize selam millet. eni topic hayırlı olsun. inşallah guzel haberlerle dolar burası.
Hasta hasta adim atmak istemedim topike ama napalim unutulmiyim dedim:) saka maka kizlar. Acaip hasta oldum harfleri cift goruyorum. Bide klomene balamistim dun baska ilaclarla birlesirse bisey olur die ilacta kullanmadim beterimm... Birazea hassasim bebek isi beni bunaltti iyicee dunde pek hos haberler almayinca iyice gozum korktu,hamile mujdesini alan arkadasim bugun kurtaj olacakmis bebek gelismemis. Bu bir yeni cag hastaligi sanirim ustune dalinin endiseli msjinida okuyunca ykildm resmen. Bu aydan sonra ne dr. Ne takip ne israrla bebek die tutturmicam akisina birakccam bi kez daha dayanamam boyle aci bir tecrubeye... Insan cok cabuk alisiyor,asla dedigin hersey anlamini yitiriyor bu sebepten yalnizca gerekeni yapicam. Yipranmak yok!
selam kızlar nasılsınız
iyiyiz canımm,hoşgeldin sen nasılsın :))
sağol canım çok iyiyim
biraz ara verdim ve geldim siz nereye ben oraya
yazdığın bilgiler çok faydalı olmuş
günaydın kızlar bende 2. bebeyı dusunmeye başladım dünde ilk siftahımızı yaptık:) 3.5 yaşında oğlum var sürekli kardeş istiyorum diyo bizde karar verdik hayırlısı olsun artık bakalım ne olup bitcek bu ay:)
bende geldimmmm.cok guzel olmus topık banucum elelrıne saglık kesene bereket :)))
hayaletcööösperım dun bır ara gırdım ama agrım oldugu ıcın yazamadım.dun dınlendım azcık.dr kucuk bı kanama alanı gordu onemlı olmadıgını ama genede dıkkat etmemız tedbırlı olmamız gerektıgını soledı.bı ıgne verdı acılde hemen onu oldum dusuk olmaması ıcın.bebıse gelınce masallah 10 haftalık olmus boyu 5 cm e az kalmıs 4 bucuk falan ultrason resmını cekemıcek kadar kıpır kıpırdı cok tatlıydııı.o mınnacık ayakalr bı dkk yerınde durmuyooo cok guzeldıı.10 gun boyunca progestan verdı onu kullanıp ıstırahate
edıcem ayın 23 unde tekrar gıdıcem hem kanama alanı ıcın hemde 2li tarama ıcınn.ay cok uzattım ısın ozu bebek gayet ıyı gelısımı mukemmel pıt pıtlar var duydum gene
Hasta hasta adim atmak istemedim topike ama napalim unutulmiyim dedim:) saka maka kizlar. Acaip hasta oldum harfleri cift goruyorum. Bide klomene balamistim dun baska ilaclarla birlesirse bisey olur die ilacta kullanmadim beterimm... Birazea hassasim bebek isi beni bunaltti iyicee dunde pek hos haberler almayinca iyice gozum korktu,hamile mujdesini alan arkadasim bugun kurtaj olacakmis bebek gelismemis. Bu bir yeni cag hastaligi sanirim ustune dalinin endiseli msjinida okuyunca ykildm resmen. Bu aydan sonra ne dr. Ne takip ne israrla bebek die tutturmicam akisina birakccam bi kez daha dayanamam boyle aci bir tecrubeye... Insan cok cabuk alisiyor,asla dedigin hersey anlamini yitiriyor bu sebepten yalnizca gerekeni yapicam. Yipranmak yok!
selam kızlar nasılsınız
slm kızlarr bende geldim. banucum yeni topik hayırlı olsun tatlım. hoşgeldin bu arada . dalincim kendine çok dikkat et tatlım korkuttun bizleri
canım araştırdın mı hapı?
internette var bide eczaneye sorayım diyorum.hamilelikte doktor ne der acaba?
günün geçince bırak, dedi bana.
günün geçince bırak, dedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?