kıslarrr ne hapı bu merak ettim benn
bitkisel migren ilacı canım
hımmmm.geçmiş olsun canımm.inşallah tez zamanda kurtulursun migren illetinden.
Kizlar bi yardim lutfen:) klomene basladim yaa ee ondan oncede regl duzenim degisti 2 ay ust uste 33 gunde bir olmaya basladim malum hesaplayici duzenli degil diyor peki benim yumurtlama takibimi dr mu yapcak ne zaman yumurtlicam ben yaaa. Git git gidakk yumurtam sicakkk:)) ay kafayi siyirdim pardon!
banu'cuğum canım nasılsın?? Seni arıyordum en son buradasın demekki. Allah'ım tez vakitte bu güzel duyguyu sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :d benim de işte zaman geçiyor. Son iki gündür bebeğimi hissetmiyorum maalesefinternetten araştırınca bu erken dönemde hergün hissetmemenin normal olduğunu öğrendim. Ben zaten biraz erken hissetmeye başlamıştım ama aklıma takıldı yine de. Pazartesi büyük ihtimalle dr.a gideceğim. Bugün yarın gidemiyorum çünkü dr.um kongrede maalesef. şehir dışında. Bakalım inşallah iyidir bebeğim. Hep aklımda o var. Seni de düşünüyorum canım. Senin için dua ediyorum hala. Merak etme. Arkanda benim dualarım var.
kızlar herkez burdaymıs :)cok guzel oldu topık topık gezmeycegız cunku eskısı gıbı sık sık gıremıyorum ılerde kaybetcem kızları dıyordum:)ıyı olmus gecmısı okudum herkez gayet ıyı masallahhh
mavibattainiye sen beni unutmuşsundur belki ama şubat topiğinden hatırlıyorum seni heyecanla beklemiştik alacağın sonucu pozitifini bebeğin kocaman olmuş ne kadar güzel maşallah bende hamileyim hayatım nisan topiğinde hamile kaldım şuan 9+4 haftalığız , banucukla sürekli görüşüyoruz, biliyorsun ki finlandiyada yaşıyor ve dil kursuna başladı o yüzden gündüzleri aktif olamıyor ama kurstan dönünce muhakak cevap verir kendine çok ii bak tatlım , allaha emanet olun ikinizde
merhaba kızlar, yeni topiğimiz hayırlı olsunHep aynı topikte kalma fikri hoşuma gitti, böylece birbirimizi birdaha kaybetmeyiz
latacım hoşgeldin banucuk bu topiği bizi çok sorup merak eden arkadaşlar için açtı hepberaber eski sohbetlerimize devam edebilmek ve kopmamak için , seni burada aramızda görmek çok güzel ,
sağolasın hayatım , tecrübelerini aklıma yazdım bende , oğluşun oluyor demekki ne kadar güzel cinsiyeti belli artık , kilo aldın mı sen hiç ben kilo almak istemiyorum nedense bunu sıkıntı yaptım kendime , göbişin çıktımı çokyok arkadaşım unutmadım. Iyi ki cevap yamışsın. Eski dostumla karşılaşmış gibi oldum :d sana da hayırlı uğurlu olsun demek isterim. Allah kucağına almayı nasip etsin. Sana tavsiye benden.. Ileride yaptıracağın ikili testin sonucunda b-hcg değerine bakıyorlar ve diyor ki bazı arkadaşlar eğer tam 12. Hafta içinde yapıldıysa o b-hcg değeri 50nin altında ise erkek bebek üstünde ise kız bebek demek oluyor dediler. Benim 91 di ama oğlum oluyor. Ayrıca bebeğin ultrason fotolarında sağdaysa bilmem ne soldaysa bilmem ne bir ton şehir efsanesi var d: Hiç birine inanma. Benim hepsi kızı gösteriyordu. Ama erkek bebeğim. Sonra erkek diye duyunca şaşırdım çok. Zaten hayatım boyunca kız bebek istemiştim eşim de aynı şekilde... şaşırdık çok fena. Aman sen benim düştüğüm hataya düşme. Hiçbir yönteme inanma. Zaten iki olasılık var. Elbette bazıları tutacak bu yöntemlere göre. Hatta ben dr.uma sordum böyle şeyler var diye ama adam çok pis güldü bana :d bilgi kirliliği bunlar dediAllah sana güzel test sonuçları versin.
evet cok guzel olmus ıyı yapmıs ellerıne saglık senıde aramızda gormek cok guzelsen nasılsın tulınım bulantı falan yokmu benım ıcım ezılıyor cok halsızlık var az kaldı 3 ayımızı tamamlayabılsek benım yegencom nasıl duydunmu mınık kalp atsıalrını ben gectıgımız hafta duydum teyzesı mınık kalplerı ıns sonsuza denk atar allah hepımıze bebıslerımı kucagımıza almamızı nasıp etsın dıger bebıs bekleyen tum arkadaslrımızada en yakın zamanda gobuslerı dolar ınsallah....
merhaba kızlar hayirli olsun yeni topigimiz yeni topik bize saglikli evlatlar nasip eder inşallah(amin) size kotu haberim var bugün geldi kırmızılar bu ay da olmadi kızlar iyice ümidimi yitirmeye başladım
merhba arkadaslar bende geldim:))yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun banu arkadasimiz cok guzel dusunmus.herkes burada ne guzell.
kızlar hoşgeldinizzzhayırlı,uğurlu olsun kızlar yeni topiğimiz :))
sen hamileydin ve fasülyen büyüdümü o kadar maşallahh arkadaşım çok sevindim..banucum ellerine saglik yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun, insallah hepimize sans getirir
biz bugün 7 haftalik olduk, yarin doktor'da kontrolümüz var, insallah her sey iyidir,
biraz tedirginlik var ama normal galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?