Merhaba kızlar hayirli olsun yeni topigimiz yeni topik bize saglikli evlatlar nasip eder inşallah(amin) size kotu haberim var bugün geldi kırmızılar bu ay da olmadi kızlar iyice ümidimi yitirmeye başladım
Merhaba kızlar hayirli olsun yeni topigimiz yeni topik bize saglikli evlatlar nasip eder inşallah(amin) size kotu haberim var bugün geldi kırmızılar bu ay da olmadi kızlar iyice ümidimi yitirmeye başladım
ümidini kaybetmek yok.dur daha yasın 17 senın daha kaaaaaç tane bebişin olur.vardır bır hayır ılk bebekelrımde 2 bucuk sene bekledım.bosver guzeldır gelecekse beklenen.beklenen guzelse geleceketır amannn bole bıseydı bu soz :))))9
kizlar bugun klomende 4.gunum yarin son 4te randevum var doktorum bakacak.insallh yumurtam vardir yaa kolmeni kullanip ta ilk aydan hamile kalanlar var mi?yoksa bir kac ay kullaniyormuyuz.
Birde doktor simdi bana igne yapacak mi yoksa yapmayacak mi?:26:
canim oncelikle iyi olmana sevindim yeni okudum...
2.5sene bekledim diyosunya normal yolla mi kaldin hamile ilkinde yoksa tedavi falan mi uygulandi?
tatlım klomen kullandım bende biliyorsundur 2, yada 3, ayında hamile kaldım...
hoşgeldin hayatım , gülden ,ben , özlem ve belluşumun ortak kararıyla ve tabi banunun önderliğiyle bizimle vakit geçirmek isteyen bizi merak eden arkadaşlarımızla burada eski sohbet ortamızızı tekrar yaratabilmek ve topik topik gezmeye gerek kalmadan herseyimizi paylaşabileceğimiz ortak bir alan yaratmak istedik , bizde birçok arkadaşımızı merak ediyorduk ve ulaşamıyorduk , kızlarrrr , eski topiklerimizdeki canlarrr sizleride buraya bekliyoruz duyanlar duymayanlara söylesin....
bu heyecanını yaşına veriyorum o zaman gerçekten çok küçüksün ve bu kadar heyecan yapman çok normal ama seni temin ederim bu kadar stres yapmanı gerektirecek birsey olmadığını doktordan çıktığında buraya yazacaksın..bi hafta sonra doktora gideceğim bakalım ne olacak korkum gün geçtikçe artıyor
yazcam yazcam yazamadım gıttı.canım bebıs 9 bucuk haftalık olmus ınss hayırlısıyla kucagına almak nasıp olur.
evet canim.demekki ben bu ay cok umitlenmeyim onumuzdeki aylara da sarka bilir offf artik bir an once olsun istiyorum 2yildir ugrasiyorum bebek icin bentatlım klomen kullandım bende biliyorsundur 2, yada 3, ayında hamile kaldım...
canım ben ıkı gebelıgımdede klomen ve catlatma ıgnesı ıle hamıle kaldım.drlarda klomenle gebe kalınmasına dogal dıyorlar hanı dısardan mudale olmuyorya tup bebek enjeksıyon gıbı bak sende klomen kullanıyorsun hayırlısıyla sende kalırsın gebe ınss.ılk bebekelrım 2 sene kendılıgınden bekledık olmadı sonra 5 ay kadar arastırma ypıldı cocuk yapmak yasaktık.sonra hıc bı sorun yok dendı tabı yumurtlama tembellıgım dısında sonra klomene baslandı ılk ay fıyasko ıkıncı ayda sadece klomen ıctım ıgne olmadım rafa kaldıralım dedık.hatta yumurta takıbıne bıle gıtmemıstım kısmet oldu.buda ılk klomen ayında geldı cok sukur
ben bu cumleyı bı yerden hatırlıyorum.eskıde olan bır tartısmadan sebeple bu topık acılmıs sanırım.sımdı gordum msjı gecmıse bakarken.son derece yanlıs anlasılmısız ve devam edıyor bu yanlıs anlasılma.saydıgın ısımelrın dıger topıge gelmeme sebebıde belkı budur.ben kendı adıma o tartısmanın unutuldugunu buyuemdıgını dusunmustum.kı sızlerle vakıt gecırmek gercekten cok hos.ama ortak karara saygı duyarak ve bu tartyısmanın devamlı gundeme gelmesını ıstemeyerek artık topıkte yer almıcam.hamılelere hayırlı dogumlar dılıyorum.hamıle kalmak ısteyenelrede ıns tez vakıtte hayırlı gebelıkelr dılıyorum.herkezı ayrı ayrı opuyorum.hersey gonlunuzce olması dılegıyleeeee.
ben berbat birgün geçiriyorum yarın adet tarihim keşke hamile olsam ama hiç umudum kalmadı karnım inanılmaz şiş
ben bu cumleyı bı yerden hatırlıyorum.eskıde olan bır tartısmadan sebeple bu topık acılmıs sanırım.sımdı gordum msjı gecmıse bakarken.son derece yanlıs anlasılmısız ve devam edıyor bu yanlıs anlasılma.saydıgın ısımelrın dıger topıge gelmeme sebebıde belkı budur.ben kendı adıma o tartısmanın unutuldugunu buyuemdıgını dusunmustum.kı sızlerle vakıt gecırmek gercekten cok hos.ama ortak karara saygı duyarak ve bu tartyısmanın devamlı gundeme gelmesını ıstemeyerek artık topıkte yer almıcam.hamılelere hayırlı dogumlar dılıyorum.hamıle kalmak ısteyenelrede ıns tez vakıtte hayırlı gebelıkelr dılıyorum.herkezı ayrı ayrı opuyorum.hersey gonlunuzce olması dılegıyleeeee.
Canım mevla kımseye berbat bırgun vermez onu bızler berbat hale getırmısızdır..sıkma canını ınsan oglunun basına neler gelıyor emın ol bu dunyada en berbat saydıgımız sey bır dakka sonra nefes almıyor olmamızdır ki aslında oda bızler ıcın yenıden dogustur..kafana bısı takma konu herne olursa olsun tamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?