Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

kizlar bugun klomende 4.gunum yarin son 4te randevum var doktorum bakacak.insallh yumurtam vardir yaa kolmeni kullanip ta ilk aydan hamile kalanlar var mi?yoksa bir kac ay kullaniyormuyuz.
birde doktor simdi bana igne yapacak mi yoksa yapmayacak mi?:26:

Merhaba kızlar hayirli olsun yeni topigimiz yeni topik bize saglikli evlatlar nasip eder inşallah(amin) size kotu haberim var bugün geldi kırmızılar bu ay da olmadi kızlar iyice ümidimi yitirmeye başladım

zamanını bekliyor canım ... zamanı geldimi kimse durduramaz ... Allah hayırlısı ne zamansa o zaman vericek...

Merhaba kızlar hayirli olsun yeni topigimiz yeni topik bize saglikli evlatlar nasip eder inşallah(amin) size kotu haberim var bugün geldi kırmızılar bu ay da olmadi kızlar iyice ümidimi yitirmeye başladım

ümidini kaybetmek yok.dur daha yasın 17 senın daha kaaaaaç tane bebişin olur.vardır bır hayır ılk bebekelrımde 2 bucuk sene bekledım.bosver guzeldır gelecekse beklenen.beklenen guzelse geleceketır amannn bole bıseydı bu soz :))))9

canim oncelikle iyi olmana sevindim yeni okudum...
2.5sene bekledim diyosunya normal yolla mi kaldin hamile ilkinde yoksa tedavi falan mi uygulandi?

tatlım klomen kullandım bende biliyorsundur 2, yada 3, ayında hamile kaldım...

canim oncelikle iyi olmana sevindim yeni okudum...
2.5sene bekledim diyosunya normal yolla mi kaldin hamile ilkinde yoksa tedavi falan mi uygulandi?

canım ben ıkı gebelıgımdede klomen ve catlatma ıgnesı ıle hamıle kaldım.drlarda klomenle gebe kalınmasına dogal dıyorlar hanı dısardan mudale olmuyorya tup bebek enjeksıyon gıbı bak sende klomen kullanıyorsun hayırlısıyla sende kalırsın gebe ınss.ılk bebekelrım 2 sene kendılıgınden bekledık olmadı sonra 5 ay kadar arastırma ypıldı cocuk yapmak yasaktık.sonra hıc bı sorun yok dendı tabı yumurtlama tembellıgım dısında sonra klomene baslandı ılk ay fıyasko ıkıncı ayda sadece klomen ıctım ıgne olmadım rafa kaldıralım dedık.hatta yumurta takıbıne bıle gıtmemıstım kısmet oldu.buda ılk klomen ayında geldı cok sukur

ben bu cumleyı bı yerden hatırlıyorum.eskıde olan bır tartısmadan sebeple bu topık acılmıs sanırım.sımdı gordum msjı gecmıse bakarken.son derece yanlıs anlasılmısız ve devam edıyor bu yanlıs anlasılma.saydıgın ısımelrın dıger topıge gelmeme sebebıde belkı budur.ben kendı adıma o tartısmanın unutuldugunu buyuemdıgını dusunmustum.kı sızlerle vakıt gecırmek gercekten cok hos.ama ortak karara saygı duyarak ve bu tartyısmanın devamlı gundeme gelmesını ıstemeyerek artık topıkte yer almıcam.hamılelere hayırlı dogumlar dılıyorum.hamıle kalmak ısteyenelrede ıns tez vakıtte hayırlı gebelıkelr dılıyorum.herkezı ayrı ayrı opuyorum.hersey gonlunuzce olması dılegıyleeeee.

bi hafta sonra doktora gideceğim bakalım ne olacak korkum gün geçtikçe artıyor
bu heyecanını yaşına veriyorum o zaman gerçekten çok küçüksün ve bu kadar heyecan yapman çok normal ama seni temin ederim bu kadar stres yapmanı gerektirecek birsey olmadığını doktordan çıktığında buraya yazacaksın..
yazcam yazcam yazamadım gıttı.canım bebıs 9 bucuk haftalık olmus ınss hayırlısıyla kucagına almak nasıp olur.

çok tesekkür ederim, allah sanada nasip etsin , küçük bir aksilik yaşamışsınız, geçmiş olsun..

tatlım klomen kullandım bende biliyorsundur 2, yada 3, ayında hamile kaldım...
evet canim.demekki ben bu ay cok umitlenmeyim onumuzdeki aylara da sarka bilir offf artik bir an once olsun istiyorum 2yildir ugrasiyorum bebek icin ben

canim ne guzel ikincisi ilk ayda olmus insallh saglikla kucagina da alirsin.bakalim yarin ogrenirim artik bundan sonra doktor ne diyecek.insallh kalirim en kisa zamanda hamile

A aaa dalin neden boyle dedi ve gitti simdi ben bir olay mi kacirdim ne olduki simdi:26:

(Aşkolsun dalincim bu nasıl karar?bıze sormadan boyle bır karar veremezsın tamammııı ıyı sok kafana bunu:)))bız bu yola hep beraber basladık kımımız eskı kımımız yenı dostluklar edındık sonucta kımse kımseden cıkar gozetmemeksızın yazısıyoruz.burda fıkır ve dusuncelerımızı paylasıyoruz senı sevıyorum senın olman benı mutlu edıyor ama burda bazı arkadaslar varkı sadece okuyorum yazılarını benı sıkanlarda var haa nolur yorum yapmam sonucta herkesın bır paylasımı var saygı duymak gerek lutfen canım daha bebısının buyumesını okuyacaz senın tez canlılıgını duyarlılıgını dınlıyecez nasıl bızı heyecanlandırdıgını ödümüzü ağzımıza getırmenı okuyacaz daha senın canına okuyacaz oyle kaçmak yok tatlım rıca edıyorum gerı gelıyorsun emın ol banu bu dusuncene cok uzulecek haa bu arada bazı gozlemlerın dogru olbılır sen dıkkatlı bır arkadasımızsın ben mesela hıc aklıma bıle gelmesı bazı ınsanlar neden mayıs topıgıne gelmedıler dıye gelmesınler çokta tııııııın bosversene kım kımden eletrık alıyorsa onunla yazıssın ama ben sende 100000000000 WAT aldım hahahahahahah yerım senı :)))

Onu allahtan başka kimse bilmez tülinçim yaşım küçük belki ama yaşadığım şeyler bana olgun olmayi öğretti sanagöre bu yaşta çocuk yapmak saçma olabilir ama ben erken yaşta anne olmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum herşeyin üstesinden geldiğim gibi anneligi de başaracağım allahin izniyle benim buraya girme amacım arkadaşlarin biraz bana destek olup birbirimize moral vermek istemem

ben berbat birgün geçiriyorum yarın adet tarihim keşke hamile olsam ama hiç umudum kalmadı karnım inanılmaz şiş

ben berbat birgün geçiriyorum yarın adet tarihim keşke hamile olsam ama hiç umudum kalmadı karnım inanılmaz şiş

Canım mevla kımseye berbat bırgun vermez onu bızler berbat hale getırmısızdır..sıkma canını ınsan oglunun basına neler gelıyor emın ol bu dunyada en berbat saydıgımız sey bır dakka sonra nefes almıyor olmamızdır ki aslında oda bızler ıcın yenıden dogustur..kafana bısı takma konu herne olursa olsun tamam...

ben kimseyle herhangi bir konudan ötürü münakaşa etmedim arkadaşım,kavgaları ve gereksiz münakaşaları hiç sevmem , saydığım isimlerle özel hayatımızdada her zaman görüşüyoruz ve çok fazla özel mesaj alıyorduk sağolsun arkadaşlar merak ediyorlardı ve iletişim kurmak istiyorlardı , nisan ve mayıs topiğindede aynı topikte devam etmekle ilgili konu çok dile geldiği için banucum böyle bir topik açma ihtiyacı hissetti ve bizde bunu destekledik...aranızda geçen tartışmadan ötürü çocuk gibi küsüp başka topik açma durumu söz konusu olmayacak kadar olgun insanlarız ve özellikle banu çok aklı başında bir kadın olarak bunu yapacak en son insan..yazdığım şeylerin herhangi bir kasıt veya taraf içerdiğini düşünmüyorum , sanırım biraz alınganlık yaptın hamilesin ya böyle düşünmende çok normal seni anlıyorum ama benim hiçbir şahsı rencide edecek yada saf dışı bırakacak bir açıklama yok yazdıklarımın içinde , bu topikte sohbet etmek isteyen herkes gelebilir , ne kal demek ne de gitmek bana ve hiç kimseye düşmez dalincim..sevgiler...

doğru diyorsun önce müdürümden fırça yedim haksız yere tamamen bu çok koydu bana sonrada evde bazı ailevi sorunlar çıktı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi birde adet olacam diye üzülüyorum işte böylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…