Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

merhabalar, ben 1.5 yıllık evliyim. 1 yıldır hap ile korunuyordum. nisandan beri kullanmıyorum. ergenliğimden beri düzensiz regl olduğum için yine mi düzensiz yoksa bu sefer tuttu mu onu da bilmiyorum. en son 28 nisanda regl oldum. hafta başı test yaptım negatif çıktı biraz daha bekleyip bi test daha yapıcam olmazsa yine doktor yolları göründü bana... Artık bi bebiş istiyoruz galiba artık eşim de hazır buna, hapı bırak diyen oydu çünkü bana kalsa daha kullanırdım :) inşallah en kısa zamanda mutlu haberi sizlere yazarım..

kızlar akşam beta yaptırmaya gideceğim.. dua edin allahım her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

kızlar test negatif yok bebişim çok üzgünüm anlatamam ama sevindiğim taraf kistlerim temizlenmiş.... ama bebiş yuk

ooo ee bak tatlım kislerin temizlenmiş inşallah önümüzdeki ayda bebiş gelicek.. dualarımız seninle..

bu arada herkese günaydınnnnnnn:

inşallah hayırlı ve güzel haberi paylaşırsın bizimle..
allah gönlünün göre versin..

kızlar test negatif yok bebişim çok üzgünüm anlatamam ama sevindiğim taraf kistlerim temizlenmiş.... ama bebiş yuk

tatlım üzme kendini lütfen.

bu ay olmamışsa, öbür ay olur nasipse... o da olmazsa, sonraki ay olur... her regl dönemi, bir sonraki ay için hazırlık ve motivasyon kaynağı bizim için.. unutma tamam mı canımcım? hem o kırmızılar olmasaydı, biz nasıl hamiş olabilirdik? di mi? kırmızıları seviyoruuuzzzz :))) iyiki var kırmızılarrrr... :)))

sıkma canını, yeni denemelere hazır olmaya çalış... kendini iyi hisset...
meleğin, sen sıkkınken ve bıkkınken gelmez şekercim... sen ne zaman rahatsan, o zaman gelir :)

inşallah güzel haberlerini bekliyoruz şekercim..

inşallah cumaya kadar sizlere güzel haberi veririm şu an çatlıyorum bi test alıp tekrar denemek için ama yine negatif çıkarsa evde bağırıcam artık bide bıktım teste verdiğim paradan.. en temizi yarın gidip kan testi yaptırmak.. :18:

haklısın canım ama o negatifi görünce çalışma yapasım bile gelmiyor. soğuyorum valla moralim çöküyor resmen hep olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum. aklımdan atmaya çalışıom ama olmuyooo nasıl rahatlarım bilmiyorum

selamm kıslarr nasılsın bakayım güzel anne adayları bacişlerimmm

herkese günaydın canlarrr umarım hepiniz iyisinizdir , işlerim yoğun malesef ki havaların ısınmasıyla yoğunluk arttı...herkes kendine iyi baksın...

canım, senin kadar tecrübeli değilim elbette ama bir kadın olarak bildiğim şey şu, eğer kendini hazır hissetmiyorsan buna kalkışmamalısın. sonra çocuk olduğunda dönüşü yok çünkü :) ve senin sağlığın herşeyden önemli, çocuğun ve eşin senin sorumluluğunda. ve tabii güzel kızını da kardeşsiz bırakmaaa :))
hobaaa her türlü karar omuzlarında yani :)) şaka bi yana, eğer yaşın müsaitse hazır olmadan olmaz canım. nacizane fikrim :)
biz bayanlara derler ya, ne kadar ince hesap yapıyorsunuz işte ne biliyim planlama konusunda biraz oluruna bırakın falan, ama düşününce her şey bizim yönetimimizde, sonra işler olumsuz olmaya gidince noluyo? yuvayı dişi kuş yapardı noldu?, oluyo :)) hakkımızda hayırlısı olsun canım.

boşver, o kadar sık evde test yapıyorsan, bi süre yapma bence de :)
dediğin gibi, en temizi gidip bi kan testi yaptırıvermek...
allah yardımcın olsun, umuyorum meleğin göbüşündedir.

nasıl rahatlarsın?
atarsın kendini dışarılara, azıcık yürüyüş yaparsın.. akşamları süper yemekler yapmak için araştırmalar yaparsın... kendine bakım günleri ayarlarsın.. (bugün cilt bakım günüm, bugün saç bakım günüm, bugün tırnak bakım günüm, bugün kaş-bıyık günüm.. gibi gibi).... eşinle veya arkadaşlarınla, günlük güncel saçmalıklardan bahsedersin sürekli.. bir iki dizi film bulursun kendine, internetten indirip hergün seyredersein... bi hobi edinirsin, bence en keyiflisi ahşap boyama mesela... ben öyle yapıyordum eskiden...
gibi gibi bisürü yöntemle, kafanı başka noktalara kanalize edersin. :))

selamm kıslarr nasılsın bakayım güzel anne adayları bacişlerimmm
günaydıınn.. naber hayalet?

herkese günaydın canlarrr umarım hepiniz iyisinizdir , işlerim yoğun malesef ki havaların ısınmasıyla yoğunluk arttı...herkes kendine iyi baksın...
merhaba tülincim, nasılsın şekercim? bebiş nasıl? keyfi yerindedir şimdi göbüşte.. ohhh yayıl bakalım sıpa seni :) az daha büyüyünce bakalım ne türküler söyleyeceksin annene :)) ''oooo yerim çok dar.. oooo canım çok sıkıldı... oooo'' :)) nasıldı bu rober hatemo şarkısı yahu :) begüm'ün şarkısıydı bu... 6. aydan sonra gibiydi galiba, her duyduğunda oynuyordu içerde, hala daha seviyor sıpam :)

aynen öyle... bin çeşit düşünce dolanıyor valla kafamda.
hem diyorum kızıma bi kardeş lazım. şansımı sonuna kadar zorlamam lazım... elimden geleni yapıp, onu yalnız bırakmamaya çalışmam lazım...
hem diyorum, ben benden gidersem, minik kuzum ne olur? sağlığım bozulursa, yavruma da eşime de kim bakar? bana kim bakar?
hem diyorum, artık vaktidir.. taşındım tamam, yerleştim tamam, her şey yolunda tamam... artık bi bahanem kalmadı..
hem diyorum, ya yeniden zorluklar olursa (olacak tabiki), ben o zorluklarla mücadele edemezsem, eniden düşürürsem.... hiç şansım kalmayacak ondan sonra bi daha.. acaba daha mı beklesem de, iyice bi oturtsam bünyemi..
of valla deryaf, bildiğin gibi değil. çok zor işler bu işler.
ilk kez hamiş kalmaya çalışan arkadaşların işleri çok daha kolay, ama bunun farkında değiller :)) 'hazırım, yapıcam' dediler, hayırlısıyla bekliyorlar doğru zamanın gelmesini.
ben bir de, acaba hazır mıyım? acaba ev halkı olarak olası sonuçlara hazır mıyız? vücudum kaldırabilecek mi acaba yeniden? daha nereye kadar böyle üzülmek var acaba kaderde? falan falan diye beynimi yiyorum... bi taraftan da, 'ya olmazsa, ya başaramazsam, y begüme bi kardeş veremezsem..' diye diye.. içim içimi bitiriyor. anlatamıyorum da... kimse de anlayamaz zaten bu kadar sorunlu bi tipin sorunlarını :)

ikinci çocuk olayını ben ablamda birebir yaşadım, sanki ilk çocuk dışta kalcakmış gibi vicdan yapıyor insan, hele doğduğunda büyüğü resmen bunalıma girdi, hiç yapmayacağı huysuzlukları ve sinirlilikleri yaptı, şimdi küçüğü 2 yaşında ve kardeşine çok güzel abilik yapıyor, hatta küçüğü buna vuruyor o yine de vurmuyor. kardeşi doğduktan 1 hafta sonra falandı, bu bir delirdi bir delirdi, hepimizin ağzı açık kaldı, o zaman babası dedi ki, iyi ki bu küçüğü yapmışız, yoksa bu çocuk egosu yüksek, bencil biri olacakmış... gerçekten iyi tespit etmiş, zaman geçtikçe her şey yolunda girdi hamdolsun.
canım, eşinin desteği çok önemli, onun düşüncesi nedir bilmiyorum ama o da 2. çocuğa sıcak bakıyorsa, dr.lardan da olur alırsan, çok geçmeden yap bence. düşündükçe içinden çıkamazsın yoksa. yapmazsan da hep aklında yapsamıydım sorusu kalacak, bu da var. zaman aleyhimize işliyor bebek yapma konusunda malum :)

kızlarrr kürtajdan 39 gün sonra gittim bhcg yaptırdım.2.06 çıktı hamile değilim yani.en azından bunu öğrenmiş oldum.1-2 hafta daha bekleyip doktora öyle gidicem.tecrübeli anneler kürtajda bir lohusalıktır demişti.bakalım inşallah en kısa zamanda adet olurumda bende tahlillerimi yaptırırımm.

Son düzenleme:

zaman çok hızlı geçiyor evet.... yaşım 30'u geçti.. 31 oldum artık.
zaten biyolojik yaşım da, bisürü operasyon,vb.. sebebi ile oldukça büyüdü heralde :)
dediğin gibi çok zaman kaybetmemek lazım.
begüm de çok alıştı, her ortamda tek kişi olmaya.
anneannede tek torun, babaannede en küçük torun, hep bir numara konumunda... her gittiği ortamda, el üstünde.. en küçük bireyimiz O olduğu için, iyice aldı ipleri eline son dönemde özellikle.
ablanın örneği iyi olmuş benim için. eniştenin dediği gibi, begüm de iyice ego sahibi olmaya, ''ben merkezci'' yaşamaya doğru ilerliyor gibi. bi kardeş şart heralde :))

hayaletçim, ben demişimdir muhtemelen bunu. bana da doktorum hep hatırlatırdı... 'doğurmadım ben diye kendini salıverme. kürtaj da bir lohusalık dönemi getirir, kendine dikkat et, yorulma'' derdi. hep dinlemeye çalıştım sözlerini.
sen de kendine dikkat et. 40'ın çıksın bi... :)
lohusa gibisin sen şimdi, regl olana kadar öylesin. ilk regl dönemin, biraz yoğun ve şiddetli olabilir, ağrılı ve sancılı olabilir, uzun sürebilir... sonrasında da yine ilk 2-3 ay düzensizlikler olabilir.. yumurtlama düzenin yeniden oluşacak malum (direk düzenli de başlayabilirsin regl döngüne tabi)..
allah tekrarını göstermez umarım, çok çok geçmiş olsun canım tekrar..

canım yalelcim teşekkür ederim.evet sanırım sendin lohusalıkla ilgili bilgi veren ..bende bekliycem bakalım haftaya kadar ne olacak.ona göre giderim doktora..canım bu arada benimde yaşım 34 ekimde 35 e giricem kısmet olursa

kızlar merhaba hepinize mutlu günler diliyorum kötü baslayan günüm iyi çok iyi gidiyo doktara gittik bugün doktarda sasırdı duruma sağ yumurtalıgım tembeldi 2 ay içinde kendi kendine düzeldi ve çok güzel gelişmiş ikiside klomen verdi yarın baslicam kısmetse inşallah bu sefer tutar doktor inşallah artık ultrasona geliceksiniz artık diye valla agzından bal damlıyodu resmen yaaaa

ah canım çok sevindim.inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız.Allah yardımcın olsun canım.bol bol ceviz ve fındık ye.bide kuru siyah erik kurusu ye canım.yumurtaları hareketleniyor.

ah canım çok sevindim.inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız.Allah yardımcın olsun canım.bol bol ceviz ve fındık ye.bide kuru siyah erik kurusu ye canım.yumurtaları hareketleniyor.

canım benim çok tesekkür ederim inşallah tez zamanda hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız

genciz biz genç :) yaşlanmıyoruz, yaş alıyoruz.. üstüste koyuyoruz yaşlarımızı, hepsi bu bacım :))))

allah isteyen ve bekleyen herkese, tüm kadınlara yaşatsın inşallah... gebelik de çok güzel bişey, doğurmak da çok güzel bişey, lohusalık da çok özel bişey...
ne şekilde olursa olsun, allahım hiçbir kadını yavrusuz bırakmasın inşallah...
sen de zamanı geldiğinde yavrunu alacaksın kucağına.. emin ol, inan sadece hayalet. hepsi bu. rahat bırak kendini... çok kafanı takma. takvimleri, yumurtlama günlerini, vb.. herşeyi bırak kenara.
doktorlar, kürtajdan hemen sonra hamile kalmakta sakınca görmüyorlar, böyle de yönlendiriyorlar. şahsi tavsiyem, kürtajdan sonra, muhakkak ilk adet geçsin, ilk yumurtlama gerçekleşsin ve geçsin.. sonra, 2. adetten sonra hamile kalma çalışmalarına başlanmalı. vücut da psikoloji de azıcık kendine gelmeli. motor değiliz biz, kadınız. bizim de zamana ihtiyacımız var. acele etmekte fayda yok. azıcık sabırlı olmak ve tevekkül etmek lazım diye düşünüyorum.

bir de benim malum prensiplerim vardır, şiddetle hepinize tavsiye ederim. kendinizi sıcak tutun, özellikle malum muhtemel yumurtlama günlerinizde sıcak tutun elinizi ayağınızı kızlar.

çok sevindim canım, inşallah allah meleğini gönderir bu ay göbüşüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…