Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

kızlar bişey sorucam size...
az önce biraz kurcalarken kk'yı, bişey gördüm.
pre-seed diye bir jelden bahsediyor bazı hanımlar.
bu konuda bilgisi olan var mı?

ayyy inşallah canım ya valla bugün herkesin agzında bal damlıyor inşallah rabbim banada bu mutluluğu yaşamayı nasib eder

inşallah canım inşallah...

yalel canım şimdi bkındım biraz bu pre seed ilacını bayagı memnun kalan var hatta birini 2 düşüğü 1 dış gebeliği olmuş sonrada tüp bebek denemiş ama olmamış ve pre seed kullanmış hemen o ay olmuş birinin de 2 sene bebişi olmamış spermler falan düşmüş demişler ama bunu kullandığı ilk ay olmuş bebişi galiba biraz pahalı bişeymiş ama sadece kayganlastırıcı gibi bişimiş

tusenim, şimdi baktım, evet çok pahalı olanı da varmış.

ama benim baktığım da aynı şey... az önce bi hanıma sordum burda, kullananlardan biri yanılmıyorsam..
çok memnunmuş, 2. ayında hamile kalmış. 2 yıldır denemelerdeymiş... kendi kendilerine 2 günde bir deniyorlarmış, herhangi bi yardımcı teknik kullanmamaışlar sanırım anladığım kadarıyla.
2 ay kulanmış, hamileymiş.

canım bişey söylicem sana, benim arkadaşım düşük yaptıktan sonra belirli aralıklara bhcg sine baktılar, sıfırlanana kadar takip ettiler, çapaya gitti. senin değerin sıfırlanmış mıydı?

cevabını kendin buldun işte, baksana pre seed i araştırır olmuşsun :) gönlünce olsun kuzum herşey... ben de 28 im bu arada... çikolata kisti olanlar için yaşa bakmayın yumurtalıklarınız sizden daha yaşlı diyorlar

yalel bende seni ve begümü öpüyorum.. yazdıklarını okudum bacım bence senin tatilin gelmiş, boşver şimdi bebişi falan siz şöyle ailecek tatil yapın bi at bütün stresini, sonra dönünce daha netleşir düşüncelerin, daha net karar verirsin bence.. yaz ayı tatil ayı:) ben de doktora gitme işini eylül ekime ertledim, yazı dil okuluyla keyfime göre geçireceğim. bişeye dikkate etmeden keyifle.. o zamana kadar bebiş olmazsa sonra doktora gidip artık ne gerekiyorsa yapacağım..

kizlar kizlar nasilsinizzzz ozledim valla sizleri:)
ramrod iyiyiz hayatım, benim okul koşturmacam var onun dışında keyfim yerinde:) sen nasılsın hayatım?

kızlar test negatif yok bebişim çok üzgünüm anlatamam ama sevindiğim taraf kistlerim temizlenmiş.... ama bebiş yuk

Kistler gitmiş işte bence çok iyi haber bu, bebişinde gelir inşallah en kısa zamanda..

Hapı bıraktın sonra ilk bir kaç ay hemen olmayabiliyor diye okumuştum , yani hamiş değilsen fazla sıkma canını , kısa zamanda bünyen dengesini bulur gelir bebiş.. ama inşallah beklemene gerek kalmaz ve zaten hamişsindir..

İnşallah casperim.. sen iyi ol sağlığın yerinde olsun gerisi olur zaten. hamile kalabildiğini biliyorsun hem artık, sadece doğru zamanı bekleyeceksin güzel arkadaşım hepsi o..

Aaaa çok sevindim, çok güzel haberler almışsın.. hadi bakalım inşallah bu döngünden hamiş çıkarsın tusemim..

bu arada listeyi güncelliyorum ara ara yeni gelen arkadaşları da ekliyorum haberiniz ola, ilk sayfada listemiz..

ama gözden kaçırdıklarım olursa söyleyin düzeltirim

Son düzenleme:

yaaaa yalel bende kullananların yazdıkları çok heyecanlandırdı ama asıama yaptırıcam ben bu ay acaba bende kullanabilirmiyim ki

Deryacım açıkçası kürtajdan sonra hiç bhcg ye baktırmadım.daha doğrusu bakıldığınıda yeni duydum.o yüzden sıfırlandımı yoksa yenimiş sıfırlanmay adoğru gidiyor yoksa hamile olmayamı doğru gidiyor bilmiyorum bacım.şu an için beklemedeyim.önümüzdeki haftaya kadar bekliycem.eğer yine adet olmaz isem tekrar bhcg ye baktırıcam ona göre doktora gidicem canım.ama dün acayip şekilde sol kasığım ağrıdı.adet olucam galiba bilemiyorum.amannnnnnn boşverdim gitti..Allah ım ne zaman kısmet ederse o zaman olur.kafama takamıycam.çünkü dahada zorlaşır herşey.yaz geldi içim kıpır kıpır sağlıklıyım çok şükür.geriside gelir elbet Allah ın izniyle

bence sana bunu kim demişse halt etmiş.doktor olsa bile.sen içini ferah tut canım.benim abimin eşindede çikolata kisti var.kuzenimin eşindede vardı.aşılama ile hemen hamile kaldı ve çok şükür 2 yaşında bi danası var :))

ben de kendimi eşimin tabiriyle nadasa bıraktım :) 1 yumurta takibi yapıldı olmadı, arkasından hsg çekildi, çok şükür temiz çıktı, o nedenle geçen ay ve bu ay ekstra bişey yapmıyorum. Hayırlısı artık :) sen bir dr.a git de ondan sonra saldım çayıra mevlam kayıra yap kuzum bence. gerçtekten biraz oluruna bırakmak lazım.
bu kist muhabbetini tv de izlemiştim canım. moralimi bozmuştu. dediğin gibi aslında kendiliğinden hamile kalanda çok var da işte yaş unsuru sıkıntı

amannn bebemm ya ne varmış yaşında yaa.kuzenimin eşide 30 yaşındaydı yani nolmuş.önemli olan psikolojik yaşımız.kendimizi daha dinç hissetmemize yol açarr.ben hiç 35 yaşındayım demem çünkü ruhum genç

ama biz eşimle 2-3 tane çocuk istiyoduk bu gidişle anca rüyamızda görürüz, 1 taneyi bulursak ne ala :)))

ama biz eşimle 2-3 tane çocuk istiyoduk bu gidişle anca rüyamızda görürüz, 1 taneyi bulursak ne ala :)))

ahh canım benimm.bende 2 çocuk hep dilemişimdir Allah tan.ama kısmet belli olmaz bu işler.benim en yakın kankamın yengesi normal yolla hamile kaldı ve ikiz doğurdu.ve sülalede de ikiz olan yok.o zaman ben sana bunda sonra sana ikizlere hamile kalasın deryaaaaaaaaaaaa diye dua edicemmmmmm

Son düzenleme:

keşke:) cuma bugün duaların kabulünün yüksek olduğu zamanlardan... Rabbim yardım etsin hepimize.

merhaba teyzoşlar, nasıllarız bugün? keyifler yerinde mi acaba?
umuyorum herkes iyidir.. herkesin morali-keyfi yerindedir.. havalar güzel, bahar iyice geldi-geçiyor.. çiçekler açtı, her yer yemyeşil..
bizim balkona bi kuş dadandı, gitmiyor hayvan.. cik cik bütün gün evin içinde sesi var.. dağda kırda oturur gibiyim 3-4 gündür :)

ya ben bi araştırma yapmadım, biraz bakınırken.. şu benim ikinciyi erkek tutturma sevdam var ya.. o konuyu araştırırken, buna denk geldim.
hamileliği kolaylaştırıyormuş.
benim hamileliğim zaten, sürekli kürtaj olduğum için (kanallar açık oluyor sürekli yani) zaten çok kolay oluyor. korunmayı bırakınca 1-2 ayda hamile kalıyorum. hatta korunurken bile olduğu zaman oldu.
ama ben bu pre-seed denen zımbırtıyı, şu açıdan düşündüm.
spermleri hızla içeri yönlendiriyormuş. erkek bebek istediğim için, y kromozomlu spermlerin hızına hız katar mı acaba, böylece erkek ihtimalim artar mı diye düşündüm.
ama vazgeçtim :)) o tip şeyler, mantar falan gibi durumlara yol açabiliyormuş.. biyerlerde de bunu okudum. ve unuttum gitti o jeli :))

dediğin gibi banucum, sanırım benim tatilim gelmiş :))
azıcık kafa dinlemem lazım.
dün doktora gittim burda, bi doktor buldum... denemek istedim. gidip bi tanışalım istemiştim.
bugüne kadar bütün doktorlarım hep bayandı. gerçi tıpta ayıp olmaz, erkek de doktor, kadın da doktor.. en nihayetinde işlerini yapıyorlar insanlar.. ama, çok fena oldum erkek doktorla muhatap olunca.
direk, ''bi kontrol edelim, bugüne kadar takibinizi yapan doktorunuzla kontak kuralım, müşterek yürütelim gerekirse sürecinizi'' dedi. kontrol yaptı, alttan muayene yani... ağlaya ağlaya içim çıktı :) neden bilemiyorum... salak gibi hissettim :)
dedim, tamam.. bu kadar elif :)) buraya kadarmış... artık bi dinlenmen lazım, azıcık kendine zaman ayırman lazım.

doktor da aynılarını söyledi zaten, ''bunca problemli olaydan sonra, psikolojinizin yıpranmış olması normaldir, kendinizi kötü hisssetmeyin, azıcık kendinize zaman tanıyın, biraz dinlenin.. böylece yeni bebeğe de daha faydalı olursunuz, mevcut çocuğunuza da.. bir psikolog arkadaşla görüşün mümkünse, biraz kendinizi nadasa çekin'' dedi adam. ilk kontrolde, ilk karşılaşmamızda, adamın teki bunları söylediğine göre... demekki hakkatten sıkıntılı bi durumdaymışım :))

sen zaten acele etme.. daha taze gelinsin sen. ohh keyfini sür biraz evliliğinin, kocanın... beraber gezin eğlenin eşinle. çocuk olunca, o tip aktiviteler, başbaşa keyifler falan rafa kalkıyor banucum. hazır ikinizken, birbirinizin tadını çıkartın bol bol.
bırak çabalamayı falan, ne güzel düşünmüşsün... gelirse hoş gelir sefalar getirir minnoş elbette, ama özellikle gelsin diye de şimdilik kırmızı halılar sermeye gerek yok :)) aceleye hiç gerek yok.
çocuk elbette olur, muhakkak bi biçimde olur.
benim olduysa, herkesin olur :))
başbaşayken, zamanınızın değerini bilin....

yaaaa yalel bende kullananların yazdıkları çok heyecanlandırdı ama asıama yaptırıcam ben bu ay acaba bende kullanabilirmiyim ki

valla doktorunla görüş bacım, bişey diyemicem.
ben tamamen vazgeçtim, mantar gibi bişeylere sebep olabiliyormuş o jeller.

selam kızlr umarım herkes iyidir..
iyiyiz yavrucum, sen nasılsın? meleğimiz nasıl acaba?
her gün okuyorum, bugünkü gelişmelerinizi takip ediyorum... büyüyor maşallah sıpa :)

bırak tatlım bırak.. nadasa bırak kendini.
bana da doktor öyle söyledi dün.. biraz nadasa bırakın kendinizi, azıcık psikolojik ve fizyolojik açıdan dinlenmeniz gerekli... dedi :)
bu topiğin adını değiştirelim, nadaslılar topiği olsun :)))
moralini bozma deryaf...
tıp çok çok ilerledi, bilmediğimiz bin türlü iş var, bin türlü çözüm önerileri var artık.. her türlü sorunu çözebiliyorlar hemen hemen... hiç canını sıkma.
yaşı da takma. ne yaşıymış o :)) biz genciz güzeliz... en verimli zamanlarımızdayız...

bulursunuz bulursunuz... sonra 2. için de düşünürsünüz hatta.
hiç mutsuz ve umutsuz olma.
şimdi ilk gebelik için uğraşıyorsun, ondan biraz kırılıyor tabi umutların, normaldir.
bana bi baksana ..... benim kadar sorunlu sıkıntılı bi kadın var mı etrafında senin?
düşürüp düşürüp yine de uğraşan... kürtaj ola ola, kevgire dönmüş olan... hala daha, canını tehlikeye atmayı düşünüp, yine de bebek düşünen.. var mı senin etrafında böyle bi saçma sapan durumda kadın? yoktur eminim.
dün bir doktorla görüştük, ''son 14-15 senedir, bu kadar sık kürtaj olan kimseyle karşılaşmamıştım'' gibi saçma bi laf kaçırdı ağzından, sonra da toparlamaya çalıştı... ama o laftan anladım ki, ben hakkatten sorunluyum :))
ama bak, benim bile hala umudum var... :)))
1 tane de bulursun, 2 tane de... allah gönlünüze göre versin. umutsuzluk yok..... mutluyuz, iyiyiz, güzeliz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…