- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
hayyaletim casperim evet doktora git bakalım en güzelsonucu ozaman alırız..
aynen canım mutlaka bi zamanı var ama işte biz malesef sabrsızlanıyoruz..tamam güldencim.biraz daha zaman geçsin belki herşey döngüsüne döner.zaten eskisi gibi bebek psikolojisi yok bende.Allah ne zaman kısmet ederse o zaman.
gülseeennnnnnnnnn
aynen canım mutlaka bi zamanı var ama işte biz malesef sabrsızlanıyoruz..
ama göreceksin hiiç umadığın bi anda olacak..
efendim tatlım... nasılsın canım benim.. uzun zaman oldu hiç görüşümedik..
güldencim.. bebişim iyi tatlım büyüyor teyzesi:))... ama bir ay beni mahvetti canım ya iştahsizlık mide bulantısı kusma 6 kilo verdim bir ay içinde ama bu hafta daha iyiyim çok şükür...TSH hormonum çok düşük çıktı onlara özel testler yaptırdım iki hafta biraz stresli geçti benimde ama çok şükür TSH düşük olması hamilelikten kaynaklıymış hamilelik öncesi normalmiş.. bunları öğrenince rahahtladım haftayada ikili test için gitcem.. bi sorun çıkmaz inşallah.. ikili test nasıl yapılıyor onuda hiç bilmiyorum tatlım sen yaptırmışmıydın.. yeğenim nasıl canımm keyfi yerindemi,,
gülşenim kuzum prensesimiz iyi annesini pek üzmüyo ama bende 15 gün inanılmaz bi diş ağrısı çektim anlatamam dişimi çektirdim ve intahap devam ettiği
sonra tedavi ggörmeye devam ettim ama şimdi iyiyim canım..
hiç merak etme ikilitestinde iyi çıkacak inşallah..
önce ultrasonronda bakacak sonra orda ölçümler yapacak ense kalınlığını ve burun kemiğini falan ölçecek ve kafasında bağzı damarlarıda ölçüyo sonra sana bi kağıt veriyo ve o kağıtla kan vermeye gidiyosun okağıdıda veriyosun ve senden alınan kanla o verileri karşılaştırıyolar ona göre belli oluyo canım..
tatlım diş ağrın için çok geçmiş olsun.. bebeğimizin cinsiyeti belli oldu mu..
inşallah ikili test iyi çıkar canım ya benim için dua et gülden anne:)))
tama yalelcim.bekliyeyim bende.valla yoğunda olursa sevinicem kanama çünkü karnımı görsen 3 aylık hamile gibiyim.otobüste yer veriyolar bana
karnın neden şişti senin?
kaç haftalıktın sen kürtaj olduğunda hayalet? sebebi neydi acaba?
valla sanırım adet olmadım diye şişkinliğim var.kilom aynı çünkü eski kıyafetlerime sığabiliyorum.yalelcim 9+ 5 günlükken kürtaj oldum.son dakikaya kadar bekledi doktor belki bebeği görürüz diye ama olmadı.bebeğim beslenemediğ için gelişememiş dolayısı ile ne kendisini gördük nede kalp atışını duydukama Allah ımın bir bildiği var diye düşünüyorum o yüzden kendimi çabuk toparladım.doktorum benden kan pıhtılaşma riskim olabileceği konusunda şüphelendi.ben daha önce bacağımdan damar tıkanıklığı geçirdim.bekarken kullandığım diana35 doğum kontrol hapı yan etki yaptı bana.doktor da eğer genetik yatkınlık varsa doğum kontrol hapı yan etki yapmıştır dedi,kanda pıhtılaşma sorunun olabilir dedi.o yüzden 15 haziran gibi gidicemki benden genetik testler ve pıhtılaşma testleri isteyecek.normalde 2-3 düşükten sonra bu testleri istiyolar araştırmak için ama ben riskli gruba giriyorum diye doktorum istedi.bayağıda pahalı ve her hastane yapmıyor bu testleri.bakalım Allah yardımcımız olsun.
canım benim,çok geçmişler olsun.
atlatmışsın anladığım kadarıyla.. dediğin gibi, allahın bir bildiği vardır muhakkak. demekki o yavru, sizin için hayırlı olmayacakmış... ben hep böyle düşünüyorum. Allahım hayırlı zamanlarda, sağlıkla, hayırlı yazılarak yazarak versin evlatlarımızı bizlere inşallah...
aynen, 3. düşükten sonra çeşitli testler yapılıyor genellikle. Ama doktorla alakalı biraz da bu araştıma inceleme konuları. sanırım iyi ve anlayışlı bir doktora denk gelmişsiniz, ilk problemli gebelik durumunda hemen araştırma konusunu açmış.. çok sevindim bu doktorun inceleme yapmaya sıcak bakması konusuna.
inşallah bi sıkıntı olmaz, bi sorun çıkmadan alırsın bebeğini kucağına canım.
sağolasın canım benim Allah razı olsun :))
9ay lütfen mesaj posta kutunu azalt msg yollayamadım sanaaaaaaabayağıda uzun yazdım nerdeysen çabuk gel hallet pls
Canım sabah 10 gibi yaptım ve benim yumuk gelmiş,çok şaşırdım ve sevindim,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
kizlar kizlar nasilsinizzzz ozledim valla sizleri:)
ben de, Begümle meşgulüm...
oyun grubu arıyorum kızlar.
bursada, özlüce'de oturuyorum şimdi.
belki yakınlarınızdan falan duymuşsunuzdur... böyle toplanan anneler veya çocuklarını güvenerek götürdükleri oyun grubu aktivitesi olan kreşler.... duyduysanız, lütfen bana da söyler misiniz?
Begüm, çok 'anneci' oldu son dönemde özellikle. yakamdan düşmüyor. Yaşıtlarıyl muhatap olmak istemiyor. hep benimle yapışık durumda... bu durumdan kurtarmam lazım kızımı, ne yapacağımı da bilemiyorum...
Bi duyduğunuz operasyon varsa, lütfen bana da söyleyin :))
slm canım nasılsın.sana bişey sorcam ben 18 nisanda kürtaj olmuştum.kürtaj kanamamın ardından 8 mayıs gibi adet oldum şimdi 4 haziranda adet oldum yani dün.kısmetse bu ay ben bebişistiyorum.sen adet oldunmu şimdi bende adet dönemlerikarıştığı için ne zaman yumurtlama günü olur.
canım sen çözümü bulmuşsun aslında çözüm bencede bi kreş yada yaz okuluyla başlaya bilirsin..
herkese günaydın bu arada..
Günaydın teyzoşlar,
Bugün güne erken başladık.. hatta dünü hala bitiremedik bile denebilir, gece de uykusuz kaldık begümle...
2,5 yaşına geldi sayılır artık, hala bi 'kesintisiz gece uykusu' denen keyifi yaşamış değilim... sinir sistemim bozuk valla çok.
Böyle zamanlarda bi daha bi daha düşünüyorum ikinci bebek meselesini..
3 aylık hamileydim ben en son, kesintisiz bi gece uykusu uyuduğumda. 4 aylıktan sonra, uykusuzluklarım başlamıştı, kızım 2,5 yaşında, hala uykusuzluk var... valla daha bünyem dinlenemeden, yeniden bölük pörçük uykular dönemine hazır mıyım, emin olamıyorum :)
canım, 8 mayıs - 4 haziran... gayet düzenli görünüyor. 1-5 temmuz arasında regl olman lazım mantıksal olarak. demekki yumurtlaman düzenli, ki adetlerin düzenli.
''ovulation calendar'' diye bi program var internette, deneme sürümünü 45 gün kullanabiliyorsun. bi indirip hesaplat istersen yumurtlama gününü... ama sen de aşağı yukarı bilirsin aslında. akıntı kontrolü falan gibi yöntemlerle.. ateş ölçenler de var, ben bilmiyorum o yöntemi.
güldencim, dediğin gibi... dün çıktık babamla... kreşleri dolaştık. 5-6 tane gittim gördüm. aslında bir tanesi içime sindi diyebilirim ama kararsızım çok... daha 2,5 yaşında, tam gün vericem bi okula... haftada kaç gün istersen o kadar alıyorlar.. ama, bir tam gün ondan uzak kalıcam... içime de sinmiyor. bilemiyorum. tuhaf bi duygu... bütün gün çocuğum bi başkalarıyla birlikte olacak, benden uzak olacak....
off kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?