ben de hamileyimmmmmmmmmmm,daha adetime 3 gün varken öğrendim bhcg 63,8 çıktı.bakalım sıra ultrasonda.dün dua ettim,kuran okudum ve namaz kıldım.tüm olmayanlara da dua ettim:)çok mutluyum,hayırlısıyla devam etsin inşallah
hepinize çok teşekkür ederim kızlar, bugün doktora gittim ultrasonla baktı 14mm bir kese görünüyo daha bebişim görünmedi çünkü çok küçük ama 3 gün sonraya yine çağırdı allah isteyen herkese nasip eder inşallah, benim bebişim de inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir.
bende tüp bebek yaptırdım ve yarın test günümçok heyecanlıyım
İnşallah güzel haberlerin olur arkadaşım..bende tüp bebek yaptırdım ve yarın test günümçok heyecanlıyım
naber banucum,
yoksun ortalarda..
hiç göremiyorum seni.
eskiden denk gelirdik, iki çift laf ederdik... şimdi hakkatten herkes yoğun heralde... kimsecikler tok burda. sen de yoksun..
nasıl gidiyor kurslar dersler... kuzenim yeni geldi finlandiyadan, çok zor görünüyor onların dilleri, diyor. inşallah sana çok zor gelmiyordur. :))
biz begümle alt alta üst üste bütün gün koşturmaca içindeyiz. valla fırsat buldukça buraya koşuyorum.. ama yoksunuz
Amiiiinn.. allaaaaam allaaam çabuk hayaletimin hormanlarını düzene sok çok rica ediyorum , hamile kalcaz doğurcaz büyütcez falan çok uzun işimiz var yani, elimizi çabuk tutmamız lazımselam kızlarrrrr bhcg yaptırdım bugün değer 0,98 e düşmüş.hamile değilim.demekki en kısa zamanda adet olabilicemay adet olayımda hormonlarım normale dönsün..bugün hava çokkkkkk sıcakkkkkk yaaaaaa
kızlar, TRT1 de Süper Dadı diye bir program var, hem güldüm hem üzüldüm annenin haline ya :)
faydalı bir programa benziyor. en azından fikir sahibi oluruz dimi
TebrikleeeeeeeeeeeerSağlıkla sıhhatle kucağına almak ve büyümek nasip etsin rabbim..
Çok güzel haberler aldık gerçekten bu hafta.. İnşallah bekleyen herkesin güzel haberlerini alırız en kısa zamanda...
Biraz bahsedin ama kızlar kendinizden, ne kadardır deniyordunuz, belirtileriniz nelerdi, özel bir şey yaptınız mı
Biz bekleyenlere yol gösterici olur belki..
cnm bende pko vardı ben nerdeyse ortaokuldan beri ilaçla regloluyorum, ağustosta 2 yıl olacak evliliğim, ama şimdiye kadar korunduk 2 ay önce bıraktık, ilk ay hiç ilaç kullanmadım, ama yumurtam gelişip çatlamadı ben yine ilaçla regloldum, sonra doktorum reglimin 5. gününde başlayacağım yanlış hatırlamıyorsam klomofen die bi ilaç verdi, ilaç bitince yumurta gelişimimi takip etti, çatlamaya yakın olunca iki güne bir ilişkide bulunun dedi, bizde öyle yaptık ama ben çok rahattım çünkü hemen olmaz die düşünüyodum daha çok uğraşırım die düşünüyodum sonra reglolmadım tahlil yaptırdım bhcg 1000 çıktı eve geldim idrar testi aldım iki kırmızı çizgi çıktı sonunda inandım, dün de kontrole gittim kese göründü 14mm ama bebek daha görünmedi şimdi de ben korkmaya başladım ya boş gebelikse die sancılarım da var hayırlısı inşallah bebişim yerinde duruyodur, cumaya tekrar kontrole gitcem nasıl sabretcem bilmiyorum.
Hayatım rahat tut içini.. Herşey yolundadır bence.. Tam bilmiyorum bu konuları ama daha çok erken dönemde olduğu için gözükmüyor olabilr bence, burada okudum hep, çoğu arkadaş yaşadı benzer şeyleri hamileliğin başında.. İnşallah cumaya çok mutlu dönersin doktordan tatlım..
ne ki o? bak ben burada takip edemiyorum ki türk kanallarını, güzel dizi ya da programları söyleyin böyle bana da arada internetten bulup izliyeyim.. ay çok uzak kaldım ben televizyon gündemine ya:) facebookda da birileri birilerine bişey diyor espri yapıyor, anlıyorum bir diziden falan alıntı ama diziyi bilmediğimden mal mal bakıyorum öyle anlamıyorum bir halt:)))
:) haklısın hayatım ama bazen fazla bilmek iyi değil.. Hele bu hamilelik olayında senin şimdi huzurlu ve stressiz olman lazım.. benim tavsiyem, ki ben de hamile kalırsam aynısını yapmayı düşünüyorum, bu hamilelik konularını internette fazla araştırmaman.. bilgi kirliliği de var çünkü. neyin ne kadar doğru olduğunu bilmeden panik yapmamızdan başka bir şeye yaramıyor. en güzeli aklına takılanları doktoruna soracaksın olacak bitecek:)inşallah cnm ya insan ilk olunca manyak gibi internette araştırma yapıyo sonra here okuduğuna aklı takılıyo inşallah dediğin gibi olur, dua et bana, sen de inşallah reglolmazsın bebiş gelmiş olur.
artık yaz geldi canım diziler tatilde, Hürremciğim bile sezon finali yaptı :)
bu dediğim program da çocuklarıyla sorun yaşayan aileler başvuruyor, süper dadı denen biri gelip onlara nerede yanlış yaptıklarını ve neler yapılması gerektiğini anlatıyor evlerinde falan. güzel yani faydalı bir program olmuş.
eğer netten izlemek istediğin dizi varsa şiddetle Leyla ile Mecnun u öneririm, süper :))) TRT 1 in dizisi o da...
Amiiiinn.. allaaaaam allaaam çabuk hayaletimin hormanlarını düzene sok çok rica ediyorum , hamile kalcaz doğurcaz büyütcez falan çok uzun işimiz var yani, elimizi çabuk tutmamız lazım
cnm bende pko vardı ben nerdeyse ortaokuldan beri ilaçla regloluyorum, ağustosta 2 yıl olacak evliliğim, ama şimdiye kadar korunduk 2 ay önce bıraktık, ilk ay hiç ilaç kullanmadım, ama yumurtam gelişip çatlamadı ben yine ilaçla regloldum, sonra doktorum reglimin 5. gününde başlayacağım yanlış hatırlamıyorsam klomofen die bi ilaç verdi, ilaç bitince yumurta gelişimimi takip etti, çatlamaya yakın olunca iki güne bir ilişkide bulunun dedi, bizde öyle yaptık ama ben çok rahattım çünkü hemen olmaz die düşünüyodum daha çok uğraşırım die düşünüyodum sonra reglolmadım tahlil yaptırdım bhcg 1000 çıktı eve geldim idrar testi aldım iki kırmızı çizgi çıktı sonunda inandım, dün de kontrole gittim kese göründü 14mm ama bebek daha görünmedi şimdi de ben korkmaya başladım ya boş gebelikse die sancılarım da var hayırlısı inşallah bebişim yerinde duruyodur, cumaya tekrar kontrole gitcem nasıl sabretcem bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?