Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

hepinize çok teşekkür ederim kızlar, bugün doktora gittim ultrasonla baktı 14 mm bir kese görünüyo daha bebişim görünmedi çünkü çok küçük ama 3 gün sonraya yine çağırdı allah isteyen herkese nasip eder inşallah, benim bebişim de inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir.

Tebrikleeeeeeeeeeeer Sağlıkla sıhhatle kucağına almak ve büyümek nasip etsin rabbim..

Çok güzel haberler aldık gerçekten bu hafta.. İnşallah bekleyen herkesin güzel haberlerini alırız en kısa zamanda...

Biraz bahsedin ama kızlar kendinizden, ne kadardır deniyordunuz, belirtileriniz nelerdi, özel bir şey yaptınız mı
Biz bekleyenlere yol gösterici olur belki..

Günaydın bebişlerrrrr,,,,,,, benden size tek tavsiyee banucummm bebek konusunda kafanızı boşaltınnn aklınıza bebek fikri gelmeden birlikte olun kocalarınızla ,ben bebişime böyle bir ayda kavuştum çünkü....

allah sağlıkla kucağında göstersin bebeğini zuzumm, darısı bekleyen bizlere..... :))

bende tüp bebek yaptırdım ve yarın test günümçok heyecanlıyım

valla ben de heyecanlandım...
güzel haberlerini bekliyoruz

naber banucum,
yoksun ortalarda..
hiç göremiyorum seni.
eskiden denk gelirdik, iki çift laf ederdik... şimdi hakkatten herkes yoğun heralde... kimsecikler tok burda. sen de yoksun..
nasıl gidiyor kurslar dersler... kuzenim yeni geldi finlandiyadan, çok zor görünüyor onların dilleri, diyor. inşallah sana çok zor gelmiyordur. :))

biz begümle alt alta üst üste bütün gün koşturmaca içindeyiz. valla fırsat buldukça buraya koşuyorum.. ama yoksunuz

selam kızlarrrrr bhcg yaptırdım bugün değer 0,98 e düşmüş.hamile değilim.demekki en kısa zamanda adet olabilicemay adet olayımda hormonlarım normale dönsün..bugün hava çokkkkkk sıcakkkkkk yaaaaaa

kızlar, TRT1 de Süper Dadı diye bir program var, hem güldüm hem üzüldüm annenin haline ya :)
faydalı bir programa benziyor. en azından fikir sahibi oluruz dimi

bende tüp bebek yaptırdım ve yarın test günümçok heyecanlıyım
İnşallah güzel haberlerin olur arkadaşım..

Yalelcimmm, haklısın valla, ben de yoğunluk var bu sıralar, okul ev işi, ödevler ee bir de havalar güzelleşti ya dışarı çıkıyoruz kocişle ya da arada kurstan kızlarla falan derken evde boş geçirdiğim vakit çok azaldı ama yine de takipteyim:))

Kuzenin haklı yalel çok zor bunların dilleri.. Okula gitmeyi ordaki ortamı seviyorum ama öyle hemen bir iki ayda çözülebilecek bir dil değil. 1 yıl sonunda orta seviyede konuşabilirim sanırım. ama bir finli kadar rahat konuşup anlayabilmek bir kaç yılını alır insanın gibi.. bakalım çıktık bir yola başaracağız muhakkak ama zamanı belli değil :)))

Sen yaz kuzum arada ben gecikmeli de olsa yetişiyiorum sana:))) Kızlarda da yoğunluk var sanırım, bir yaz ayları sanırım herkesin daha fazla dışarda olmak istediği zamanlar haklı olarak..

Sen nasılsın hayatım? Tatili ayarladınız mı bakiiim? begümcüğü öp yerime şöyle koklayaraktan:)

selam kızlarrrrr bhcg yaptırdım bugün değer 0,98 e düşmüş.hamile değilim.demekki en kısa zamanda adet olabilicemay adet olayımda hormonlarım normale dönsün..bugün hava çokkkkkk sıcakkkkkk yaaaaaa
Amiiiinn.. allaaaaam allaaam çabuk hayaletimin hormanlarını düzene sok çok rica ediyorum , hamile kalcaz doğurcaz büyütcez falan çok uzun işimiz var yani, elimizi çabuk tutmamız lazım

kızlar, TRT1 de Süper Dadı diye bir program var, hem güldüm hem üzüldüm annenin haline ya :)
faydalı bir programa benziyor. en azından fikir sahibi oluruz dimi

ne ki o? bak ben burada takip edemiyorum ki türk kanallarını, güzel dizi ya da programları söyleyin böyle bana da arada internetten bulup izliyeyim.. ay çok uzak kaldım ben televizyon gündemine ya:) facebookda da birileri birilerine bişey diyor espri yapıyor, anlıyorum bir diziden falan alıntı ama diziyi bilmediğimden mal mal bakıyorum öyle anlamıyorum bir halt:)))

cnm bende pko vardı ben nerdeyse ortaokuldan beri ilaçla regloluyorum, ağustosta 2 yıl olacak evliliğim, ama şimdiye kadar korunduk 2 ay önce bıraktık, ilk ay hiç ilaç kullanmadım, ama yumurtam gelişip çatlamadı ben yine ilaçla regloldum, sonra doktorum reglimin 5. gününde başlayacağım yanlış hatırlamıyorsam klomofen die bi ilaç verdi, ilaç bitince yumurta gelişimimi takip etti, çatlamaya yakın olunca iki güne bir ilişkide bulunun dedi, bizde öyle yaptık ama ben çok rahattım çünkü hemen olmaz die düşünüyodum daha çok uğraşırım die düşünüyodum sonra reglolmadım tahlil yaptırdım bhcg 1000 çıktı eve geldim idrar testi aldım iki kırmızı çizgi çıktı sonunda inandım, dün de kontrole gittim kese göründü 14mm ama bebek daha görünmedi şimdi de ben korkmaya başladım ya boş gebelikse die sancılarım da var hayırlısı inşallah bebişim yerinde duruyodur, cumaya tekrar kontrole gitcem nasıl sabretcem bilmiyorum.

Bu arada cuma regl olmam lazım kızlar.. çok ümitli değilim ama yine de dua edin benim iiçin inşallah hamişimdir..

Hayatım rahat tut içini.. Herşey yolundadır bence.. Tam bilmiyorum bu konuları ama daha çok erken dönemde olduğu için gözükmüyor olabilr bence, burada okudum hep, çoğu arkadaş yaşadı benzer şeyleri hamileliğin başında.. İnşallah cumaya çok mutlu dönersin doktordan tatlım..

inşallah cnm ya insan ilk olunca manyak gibi internette araştırma yapıyo sonra here okuduğuna aklı takılıyo inşallah dediğin gibi olur, dua et bana, sen de inşallah reglolmazsın bebiş gelmiş olur.

artık yaz geldi canım diziler tatilde, Hürremciğim bile sezon finali yaptı :)
bu dediğim program da çocuklarıyla sorun yaşayan aileler başvuruyor, süper dadı denen biri gelip onlara nerede yanlış yaptıklarını ve neler yapılması gerektiğini anlatıyor evlerinde falan. güzel yani faydalı bir program olmuş.
eğer netten izlemek istediğin dizi varsa şiddetle Leyla ile Mecnun u öneririm, süper :))) TRT 1 in dizisi o da...

inşallah cnm ya insan ilk olunca manyak gibi internette araştırma yapıyo sonra here okuduğuna aklı takılıyo inşallah dediğin gibi olur, dua et bana, sen de inşallah reglolmazsın bebiş gelmiş olur.
:) haklısın hayatım ama bazen fazla bilmek iyi değil.. Hele bu hamilelik olayında senin şimdi huzurlu ve stressiz olman lazım.. benim tavsiyem, ki ben de hamile kalırsam aynısını yapmayı düşünüyorum, bu hamilelik konularını internette fazla araştırmaman.. bilgi kirliliği de var çünkü. neyin ne kadar doğru olduğunu bilmeden panik yapmamızdan başka bir şeye yaramıyor. en güzeli aklına takılanları doktoruna soracaksın olacak bitecek:)
İnşallah da çok sağlıklı keyifli bir hamilelik geçirirsin tatlım..

dualarım seninle...

aa hürremi takip ediyorum derya..:))) Ama bak bu programı sevdim bulmaya çalışayım.. leyla ve mecnunu çok duydum, bir de seksenler diye bir dizi varmış sanırım.. ben bulayım şunları boş oldukça izlerim bari:) Sağol canımcımm...

Son düzenleme:
Amiiiinn.. allaaaaam allaaam çabuk hayaletimin hormanlarını düzene sok çok rica ediyorum , hamile kalcaz doğurcaz büyütcez falan çok uzun işimiz var yani, elimizi çabuk tutmamız lazım

efettttt bacım yaaa.çok işimiz var.Allah ım hemen bizlere yardımcı olur nolurrrrrrr :)))dularımızı kabul eyle Allah ım...AMİNNNNNNNNN :))

tekrar hayırlı olsun canım
evet bencede pek araştırma yapma inşallah bebişin sana sıkıca tutunur ve hiç 1 sıkıntı olmaz.
hayırlısı dualarımız seninle

bu arada herkese kocaman bi tünaydınnn:

teşekkür ederim kızlar inşallah dediğiniz gibi olur,
benim de yarın kontrolüm var, inşallah güzel haberler yazarım buraya :)
rabbim sizin de kucağınıza en kısa zamanda bebişlerinizi verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…