- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
kızlar cnm biraz sıkkın bebişimin gelişmeme ve düşük oma ishtimali nolur bana dua edin
emriyo 6+1 boyu da normal ama kalp atışı görünmedi, doktorum şimdiye kadar görünmesi gerekiyodu dedi pazartesiye kadar bekleyelim dedi ama %50 düşük olma ihtimali var dedi bana dua edin hayırlı sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağıma alayım
benide listeye yazarmısın ....göbüşümde bebişim varda teyzesi... :122:
hepinizi öpüyorum................. Rabbim bu duyguyu tüm bebiş isteyenlere tez vakitte yaşatsın...............
benide listeye yazarmısın ....göbüşümde bebişim varda teyzesi... :122:
hepinizi öpüyorum................. Rabbim bu duyguyu tüm bebiş isteyenlere tez vakitte yaşatsın...............
Bu arada cuma regl olmam lazım kızlar.. çok ümitli değilim ama yine de dua edin benim iiçin inşallah hamişimdir..
Yalelcimm selam canım.sana uzmanlık sorusu sormak istiyorum.benim adet belirtilerim gelmeye başladı.ben bu süreci hızlandırmak için adaçayı-papatyaçayı-civanperçemi gibi bitkisel çayları içeyim mi:44:danışmadan içmeyeyim dedim canım.....
kızlar selam nete misafir yogunlugundan ötürü giremiyorum sizinle konusmayı çok özledim valla bugün 2 asılamam yapıldı inş bebişim tutunur anneciğine
kızlar perşembe günü bebeğimin kalp atışlarını görememiştik hatta doktor gelişmemiş olabilir alabiliriz belki demişti ama dün tekrar gittiğimde kalp atışlarını gördük allahım çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin minicik kalbinin pıt pıt edişini gördüm inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini de görürüm.
kızlar selam nete misafir yogunlugundan ötürü giremiyorum sizinle konusmayı çok özledim valla bugün 2 asılamam yapıldı inş bebişim tutunur anneciğine
kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam
kızlar perşembe günü bebeğimin kalp atışlarını görememiştik hatta doktor gelişmemiş olabilir alabiliriz belki demişti ama dün tekrar gittiğimde kalp atışlarını gördük allahım çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin minicik kalbinin pıt pıt edişini gördüm inşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini de görürüm.
seni görmedim hayalet.... benim Vınn bazen sorun çıkartıyor.. internete bağlı görünüyorum, ama aslında çoktan kopmuş oluyorum... sanırım öyle bi zamanda beni burda zannettin sen tatlım.
bu dediğin ot çöp karışımlarını ben hiç bilmiyorum tatlım valla, ne desem de yalan olur.
benim bildiğim bi, ahududu çayı var, onu da hamileyken doğuma yakın dönemde içiyordum ben. kolay doğum olsun diye... doktorum tavsiye etmişti, benim rahmim dikişli falan diye, doğumum zor olacaktı çünkü. başka da bi ot mot bilemiyorum valla hiç..(
Yalelcim selam canım.adetim geldi ve bitti çok şükür.Haftaya marmara ünv.hast.gidicem.kadın doğum dokt.beni hemotolojiye sevk etmesini istiycem.kanda pıhtılaşma varmı yokmu diye..bakalım....Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.
Yalelcim selam canım.adetim geldi ve bitti çok şükür.Haftaya marmara ünv.hast.gidicem.kadın doğum dokt.beni hemotolojiye sevk etmesini istiycem.kanda pıhtılaşma varmı yokmu diye..bakalım....Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.
böyle bi şüphen mi var senin peki?
genelde ırsi olur bu kan pıhtılaşma problemi... ondan dedim.
tabi kafanda takılı kalmasın bu soru işareti.. git bi aydınlat içini, rahatla tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?