Slm kızlar...
Banucum topladın bizi yine ve cok iyi oldu :)
İns bir gun yaptığın bu listenin en basına adını yazdiracaksin :) inançlarımız hiç bitmesin.
Umutla bekleyenler listesinde adımı gördüm
Ve tedaviye başladım ve 2 hafta önce Pko lu oldugumu öğrendim su an ilaç kullanıyorum.
İns sabır ve azimle bekliyoruz.
HAberlerinizi bekliyorum ve öpüyorum hepinizi.
inşallah bizde sendjen güzel haberler alırız ..
arkadaslar hepinize selam... hamis arkadaslari tebrik ediyorum.... sayfalari atlayarak da ols okudum. tanidiklardan da olmus hamile kalanlar. hepinize sorunsuz gebelikler diliyorum. allh bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin. deneyen arkadaslarima da biran once dolu gobusler diliyorum. hepinizi opuyorum. kendime gelince carsamba gunu seker yuklemem var. bakalim ne cikacak merak ediyorum. oglumu da gormus olacagim :) bu arada ayaga hizli kalkinca kasilmalarim oluyor.... aman ilerleyen hftalarda dikkat edin. benim rahimde doguma hazirlik sancilari erken baslamis.... aman diyorum sakin ileride birden ayaga kalkmayin ve sirt ustu yatafsaniz ki ben yatamiyorum. yana donmedeen dogrulmayin :)
Banu 'cugum sen nasilsin? Insallah beni gorursun.... O genital bolgemdki sislikde rahmimmis.... dr. normal dedi.
inşallah hayırlısıyla alırsın sende bebişini kucağına
kızlar zaten sırt üstü yatmayın bu bebiş için tehlikeli ona giden oksijende azalma oluyomuş bizim bebek çok haraketli olduğu için herhalde doktorum bana sağ sol farketmez ama senden isteyim sırt üstü yatmamandır dedi bilginiz olsun..
:)) umut dünyası, umutlarımız bitmesin, mutluluklarımız solmasın.. amin :)))
begüm, öyle valla.. dediğin gibi. şanslı sıpa... :)) sabah nasıl oluyor, akşam nasıl oluyor.. anlamıyoruz inanki. 15 gün oldu kurşunluya geleli.. dün gibi :))
benim de haziran bitiyor, regl olucam 3-4 gün sonra nasipse... temmuzda denemem var hayırlısıyla. ama nasıl olacak bilemiyorum. annemler de burdalar çünkü, benim prensiplerim var malum.. onları uygulamadan nasıl hamile kalıcam bilemiyorum hiç :) oramı buramı sıcak tutmam lazım, namazlarım var, dualarım var.. ibadetlerim var... uygulamalarım var hamile kalmak için... off off... muhtemelen ben ekime de kalabilirim, eve dönüşü bekleyerek :))
bekleye bekleye kaç ay geçti böyle deneme yapamadan.. onu da bilemiyorum :)
ama temmuzda deneme yapıcam bi, bakalım tutacak mı? :) ama ben erkek için çabalıyıcam ya, işte ondan sıkıntılıyım. tam vakti zamanı önemli ilişkinin. evdeki gibi rahat olmaz yani. neyse, dur bakalım napıcaz... haber veririm elbet :)))
yalelcim merhaba:
begümü öpüyorum ve sanada başarılar diliyorum umarım herşey istediğin gibi olur canım:.