• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Slm kızlar...
Banucum topladın bizi yine ve cok iyi oldu :)
İns bir gun yaptığın bu listenin en basına adını yazdiracaksin :) inançlarımız hiç bitmesin.

Umutla bekleyenler listesinde adımı gördüm ;)
Ve tedaviye başladım ve 2 hafta önce Pko lu oldugumu öğrendim su an ilaç kullanıyorum.
İns sabır ve azimle bekliyoruz.

HAberlerinizi bekliyorum ve öpüyorum hepinizi.

inşallah bizde sendjen güzel haberler alırız ..

arkadaslar hepinize selam... hamis arkadaslari tebrik ediyorum.... sayfalari atlayarak da ols okudum. tanidiklardan da olmus hamile kalanlar. hepinize sorunsuz gebelikler diliyorum. allh bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin. deneyen arkadaslarima da biran once dolu gobusler diliyorum. hepinizi opuyorum. kendime gelince carsamba gunu seker yuklemem var. bakalim ne cikacak merak ediyorum. oglumu da gormus olacagim :) bu arada ayaga hizli kalkinca kasilmalarim oluyor.... aman ilerleyen hftalarda dikkat edin. benim rahimde doguma hazirlik sancilari erken baslamis.... aman diyorum sakin ileride birden ayaga kalkmayin ve sirt ustu yatafsaniz ki ben yatamiyorum. yana donmedeen dogrulmayin :)

Banu 'cugum sen nasilsin? Insallah beni gorursun.... O genital bolgemdki sislikde rahmimmis.... dr. normal dedi.

inşallah hayırlısıyla alırsın sende bebişini kucağına
kızlar zaten sırt üstü yatmayın bu bebiş için tehlikeli ona giden oksijende azalma oluyomuş bizim bebek çok haraketli olduğu için herhalde doktorum bana sağ sol farketmez ama senden isteyim sırt üstü yatmamandır dedi bilginiz olsun..

:)) umut dünyası, umutlarımız bitmesin, mutluluklarımız solmasın.. amin :)))

begüm, öyle valla.. dediğin gibi. şanslı sıpa... :)) sabah nasıl oluyor, akşam nasıl oluyor.. anlamıyoruz inanki. 15 gün oldu kurşunluya geleli.. dün gibi :))

benim de haziran bitiyor, regl olucam 3-4 gün sonra nasipse... temmuzda denemem var hayırlısıyla. ama nasıl olacak bilemiyorum. annemler de burdalar çünkü, benim prensiplerim var malum.. onları uygulamadan nasıl hamile kalıcam bilemiyorum hiç :) oramı buramı sıcak tutmam lazım, namazlarım var, dualarım var.. ibadetlerim var... uygulamalarım var hamile kalmak için... off off... muhtemelen ben ekime de kalabilirim, eve dönüşü bekleyerek :))
bekleye bekleye kaç ay geçti böyle deneme yapamadan.. onu da bilemiyorum :)
ama temmuzda deneme yapıcam bi, bakalım tutacak mı? :) ama ben erkek için çabalıyıcam ya, işte ondan sıkıntılıyım. tam vakti zamanı önemli ilişkinin. evdeki gibi rahat olmaz yani. neyse, dur bakalım napıcaz... haber veririm elbet :)))

yalelcim merhaba:
begümü öpüyorum ve sanada başarılar diliyorum umarım herşey istediğin gibi olur canım:.

:)) umut dünyası, umutlarımız bitmesin, mutluluklarımız solmasın.. amin :)))

begüm, öyle valla.. dediğin gibi. şanslı sıpa... :)) sabah nasıl oluyor, akşam nasıl oluyor.. anlamıyoruz inanki. 15 gün oldu kurşunluya geleli.. dün gibi :))

benim de haziran bitiyor, regl olucam 3-4 gün sonra nasipse... temmuzda denemem var hayırlısıyla. ama nasıl olacak bilemiyorum. annemler de burdalar çünkü, benim prensiplerim var malum.. onları uygulamadan nasıl hamile kalıcam bilemiyorum hiç :) oramı buramı sıcak tutmam lazım, namazlarım var, dualarım var.. ibadetlerim var... uygulamalarım var hamile kalmak için... off off... muhtemelen ben ekime de kalabilirim, eve dönüşü bekleyerek :))
bekleye bekleye kaç ay geçti böyle deneme yapamadan.. onu da bilemiyorum :)
ama temmuzda deneme yapıcam bi, bakalım tutacak mı? :) ama ben erkek için çabalıyıcam ya, işte ondan sıkıntılıyım. tam vakti zamanı önemli ilişkinin. evdeki gibi rahat olmaz yani. neyse, dur bakalım napıcaz... haber veririm elbet :)))

sen nasıl yapılacağını biliyosun ya kafan rahat tabi :)))
haklısın ya evde misafir olunca olmuyor hele senin gibi prensip sahibi biri için çok zor tabi :) iyi canım ya en azından eşin de sana ayak uyduruyor zaman ile ilgili, gerçi adam da görmüştür bu prensiplerin işe yaradığını :)
temmuz da ramazan a denk geliyor nasıl olur bilmiyorum canım ya, ben de yarın ya da çarşamba dr.a gidicem bugün tahlil sonuçlarım çıkacak, bir baksın bakalım en azından ilaç falan kullanacaksam onu kullanırım ama ramazanda muayene olup orucumu bırakmak istemiyorum sinmiyor içime, yumurta takibi olmaz ama en azından ilaçlarımı içerim, diyorum. Hayırlısı Rabbim den...
haberlerini bekliyorum kuzum.

yalelcim merhaba:
begümü öpüyorum ve sanada başarılar diliyorum umarım herşey istediğin gibi olur canım:.

selam tatlım, inşallah..
senin minnoş nasıl? koca göbüş oldun mu ? :) koy bakalım ''ilk hali-son hali'' görelim ne kadar büyütmüşsün göbüşünü :)))

sen nasıl yapılacağını biliyosun ya kafan rahat tabi :)))
haklısın ya evde misafir olunca olmuyor hele senin gibi prensip sahibi biri için çok zor tabi :) iyi canım ya en azından eşin de sana ayak uyduruyor zaman ile ilgili, gerçi adam da görmüştür bu prensiplerin işe yaradığını :)
temmuz da ramazan a denk geliyor nasıl olur bilmiyorum canım ya, ben de yarın ya da çarşamba dr.a gidicem bugün tahlil sonuçlarım çıkacak, bir baksın bakalım en azından ilaç falan kullanacaksam onu kullanırım ama ramazanda muayene olup orucumu bırakmak istemiyorum sinmiyor içime, yumurta takibi olmaz ama en azından ilaçlarımı içerim, diyorum. Hayırlısı Rabbim den...
haberlerini bekliyorum kuzum.

:) hhahaha nasıl yapılacağını bilmekle alakası yok deryaf, aksine de nasıl yapılacağını bilemiyorum bu ara.. kafam allak bullak.
ben 'erkek' tantanasındayım malum, nasıl yapsam da erkek tuttursam diye yoğun araştırma halindeyim. bi de tabi prensiplerim var :)) bu yazın sıcağında bile sarınıp sarmalanmam lazım, yoksa tutmaz o bebe bende :))) psikolojik heralde, artık buna da inanmaya başladım.
kuzenim hamileymiş, yeni duydum, 2 aylık falan sanırım en fazla. 'bu seferkini erkek tutturdum inşallah' dedi, bakalım ne çıkacak yavruş :) neler yaptığını anlattı... bisürü ıvır zıvır var, yazlıkta annemlerle olacak iş değil... bursaya kendi evime dönmem lazım. 2-3 aylık bi diyeti falan var, uygulamış çaktırmadan zilli kadın, tuttu diyor, erkek tuttu diye iddialı. onu bekliyim diyorum, cinsiyeti belli olsun bakalım bi, garantili miymiş uygulamarı görelim bi :)
onu bekliyorum, bunu bekliyorum, şunu bekliyorum.... bekliyorum işte ben bu ara..
ama temmuzu da boşa geçirmek istemiyorum. baby choise diye bi takvim var, ona göre, benim bebe temmuzda erkek olacakmış. azıcık bi evime gideyim diyorum, ama öncesinde 2-ğ3 ay beslenme diyeti uygulamadım.
ay karman çormanım...
:52: anladın sen onu :)))) :)))))))))))))))))))

sen nasılsın, iyi misin tatlım? keyifler nasıl... her şey yolundadır umarım.
hadi sen de ben de temmuzda bi gayret yapalım şu bebeleri.... (benim haziran denemesi tutmaz büyük ihtimalle temmuza kaldım)... ikimiz de şişirelim göbüşleri.. :)))

Yapalım yaleeeeeel:))))) Valla bana kalsa yapıcam da benim yumurtalar pek nazenin çıktıi hazirandan boş çıktık bakalım temmuzda ne olacak:)

kızlar hıc kımsecıkler yok nerelerdesınız.........benım bulnatılar hafıfledı hatta yok denecek kadar arda bır luyor memlketıme gıdecegım ordanda kzuenın dugunu var eskısehıre gıdcegım yazın yogun olacak bıraz butun kızlar ne yapıyor banucumm sen ne yapıyosun hıc kımse yok yaaa.....:(((

evet latacım, dağıldık toplanalım diye istedik bu topiği ama nedense ilgi göstermedik, herkes farklı yerlerde hala. bir de yaz geldi ya haliyle kış gibi olmuyor evde geçirilen vakitten dolayı.
senin için çok sevindim tatlım, çok çektin bu bulantılardan çünkü, gez toz iyi gelir dicem ama kendine çooook dikkat etmen gerek, yorma bebişini :)

Kızlar , nasılsınız? Latacım nasıl geçiyor hamişlik, hafifledi mi sıkıntıların biraz?
Valla öyle oldu topik sessizleşti, ben de giremiyorum bir süredir. Ama deryacım haklısın, yaz aylarının da etkisi var, en azından bana çok etkisi var:)) Genelde dışarda oluyorum, bir de ders çalışmak buna eklenince haliyle dağıldım..

Ama aklımdasınız, unutmuş değilim hiiiiç kimseyi:) Aralıklarla da olsa gelip bakıyorum sizlere.. Hem zaten topiğin de amacı biraz da buydu hani aslında, fazla giremesekde en azından kopmayalım birbirimizden diye.. İnşallah da hiç bitmez muhabbetimiz...:16:
Nedir sende son durumlar deryacım?
Bu arada seksenleri izlemeye başladım netten, güzel diziymiş gerçekten:)

kızlar ya esimin sonuçları nasıl bilenler bilgilendirebilirmi bu sonuçlar 1 asılamadan hazırlık sonrası sperm sayısı 94 milyon top.sperm sayısı 37.60 total motilite 95 ileri hareketli 47 yavas ileri hareketli 38 yerinde hareketli 10 hareketsiz 5 tpmss 17.67 buda 2 asılama sonuçu hazırlık sonrası volüm 1.0 konsantrasyon milyon 86 total sayı 86 total motilite 99 ileri hareketli 97 yerinde hareketli 2 hareketsiz 1 tpmss 83.42 bu kadar ya bakıyom bakıyom hiç bişi anlamadım hangisi daha iyi sonuçları nasıl normalmi iyimi nolur bilgi verin hepinizi cok öpüyorum

Tusemim, 9ay iyi demiş, o bu konularda bilgili olduğundan ona güveniyorum.. Hadi bakalım inşallah tutmuştur hayatım.. Yaz bize gelişmeleri..

mrhbalar arkadaslarr bende surekli bakiyorum cikiyorum kimseleri yakalayamiyorum buradaaa:50::50:
hayaletcaspercimmm buradymissss:3:mrhba canimmm nasilsinnn?
benim esim de gecen hafta safrasindan ameliyat oldu agrilari vardi hatirlayanlar bilirr.aldirdik safrasini simdi iyi cok sukurrr evdeyizz raporluyuz bugunlerde.
ben de 2.kez klomen kullandim ve pesine ovitrella....
bugun yarin bat gunum ama agrim var kasiklarimda ve belimde gelecek sanki yine kizmizilarrr:31::31:
hayirlisi bakali yaaa rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak otesi yokkk....
kendinize iyi bakin kizlarrr...:16:

Merhaba tatlımmmm.. :) Nasılsın merak ettim, ne oldu bitti, inşallah gelmemiştir kırmızılar, ama gelmişse de canın sağolsun, temmuzdan hamiş çıkarız birlikte inşallah, kırklarımız karışır;)

bacişlerrrrrr sınav sonuçları açıklandı.sınıfımı geçmişim.artık mezun olabilirim.Allah a çok şükür atlattım bu dönemi ayyy 34 yaşından sonra diplomamı alıcammmm :))):27::nazar:

Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeer hayaletim casperım...:46::46: Aslansın sen valla.. Afferin sana, helal olsun, bak gururlandım duygulandım falan ağlıycam tutmayın beni:) İnşallah herşey hep gönlünce ve güzel gider ve bu diploma haberine bir de bebek haberi eklenir en kısa zamanda..:16:

Slm kızlar...
Banucum topladın bizi yine ve cok iyi oldu :)
İns bir gun yaptığın bu listenin en basına adını yazdiracaksin :) inançlarımız hiç bitmesin.

Umutla bekleyenler listesinde adımı gördüm ;)
Ve tedaviye başladım ve 2 hafta önce Pko lu oldugumu öğrendim su an ilaç kullanıyorum.
İns sabır ve azimle bekliyoruz.

HAberlerinizi bekliyorum ve öpüyorum hepinizi.

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bitanemm....:16: İnşallah hepimiz en kısa zamanda mucizelerimize kavuşacağız:)

arkadaslar hepinize selam... hamis arkadaslari tebrik ediyorum.... sayfalari atlayarak da ols okudum. tanidiklardan da olmus hamile kalanlar. hepinize sorunsuz gebelikler diliyorum. allh bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin. deneyen arkadaslarima da biran once dolu gobusler diliyorum. hepinizi opuyorum. kendime gelince carsamba gunu seker yuklemem var. bakalim ne cikacak merak ediyorum. oglumu da gormus olacagim :) bu arada ayaga hizli kalkinca kasilmalarim oluyor.... aman ilerleyen hftalarda dikkat edin. benim rahimde doguma hazirlik sancilari erken baslamis.... aman diyorum sakin ileride birden ayaga kalkmayin ve sirt ustu yatafsaniz ki ben yatamiyorum. yana donmedeen dogrulmayin :)

Banu 'cugum sen nasilsin? Insallah beni gorursun.... O genital bolgemdki sislikde rahmimmis.... dr. normal dedi.

Canımmm, ben seni nasıl görmem:) Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına:) Oğluşumuz bi gelsin, poposunu ısıracak tüm teyzeleri onun:)) İnşallah diğer testlerin de iyi geçer hayatım.. sonuçları alınca haber ver.. Kocaman kocaman öpüyorum..:54:

Son düzenleme:
Kızlar ben fazla giremiyorum ama iyiyim yani herşey yolunda, okul koşturmacam var biliyorsunuz. bir de 36 yaşında bisiklet kullanmayı öğrendim, o yüzden görmemişin bisikleti olmuş hesabı sürekli kocişle dışarda bisiklet sefasındayız:) Haziran ayında geldi benim sevimsiz kırmızılar, şimdi temmuz 12 yi bekliyorum bakalım ne çıkacak.. İnşallah bebiş çıkar:52:

Artık temmuz ve ağsutos atışlarından da bi cacık çıkmazsa ağustos adetinden sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.. İnşallah gerek kalmaz.. gerçi böyle diye diye aylar geçti bi şey yok ortada:) Sanırım bana doktor yolları kaçınılmaz gibi.. Valla kafaya takma meselesinde de kendimi aştım yani, gün içinde yoğunum zaten, havalar da güzel, sürekli dışardayım , meşgulum vs ama gelmiyor bu bebiş olacak zıpçıktı:)))

Neyse ben de durumlar budur, gecikmeli cevaplar için kusura bakmayı nolur.. Hepinizi çok özlüyorum ve hep aklımdasınız.. :16:

Son düzenleme:
:) hhahaha nasıl yapılacağını bilmekle alakası yok deryaf, aksine de nasıl yapılacağını bilemiyorum bu ara.. kafam allak bullak.
ben 'erkek' tantanasındayım malum, nasıl yapsam da erkek tuttursam diye yoğun araştırma halindeyim. bi de tabi prensiplerim var :)) bu yazın sıcağında bile sarınıp sarmalanmam lazım, yoksa tutmaz o bebe bende :))) psikolojik heralde, artık buna da inanmaya başladım.
kuzenim hamileymiş, yeni duydum, 2 aylık falan sanırım en fazla. 'bu seferkini erkek tutturdum inşallah' dedi, bakalım ne çıkacak yavruş :) neler yaptığını anlattı... bisürü ıvır zıvır var, yazlıkta annemlerle olacak iş değil... bursaya kendi evime dönmem lazım. 2-3 aylık bi diyeti falan var, uygulamış çaktırmadan zilli kadın, tuttu diyor, erkek tuttu diye iddialı. onu bekliyim diyorum, cinsiyeti belli olsun bakalım bi, garantili miymiş uygulamarı görelim bi :)
onu bekliyorum, bunu bekliyorum, şunu bekliyorum.... bekliyorum işte ben bu ara..
ama temmuzu da boşa geçirmek istemiyorum. baby choise diye bi takvim var, ona göre, benim bebe temmuzda erkek olacakmış. azıcık bi evime gideyim diyorum, ama öncesinde 2-ğ3 ay beslenme diyeti uygulamadım.
ay karman çormanım...
:52: anladın sen onu :)))) :)))))))))))))))))))

kız sen o erkek yapma işini de halledersin ben sana güveniyorum :))) dediğin gibi bende bir kaç yerde denk geldim buna uygun diyetler varmış, hatta bir yerde denk gelmiştim, kız isteyen kilo versin fakir gibi beslensin, erkek isteyen kilo alsın daha zengin yesin, diyordu komik gelmişti :))) valla canım sanki bana biraz bişeyleri bekliyim de vardır zamanı diyorsun gibi geldi böyle yazınca :)) kuzeninin durumunu merak ettim şimdi, yaz sonucunu buraya, ay bir de cinsiyeti takayım kafama tam olsun :)) eşim de erkek isteyenlerden de :)

Kızlar , nasılsınız? Latacım nasıl geçiyor hamişlik, hafifledi mi sıkıntıların biraz?
Valla öyle oldu topik sessizleşti, ben de giremiyorum bir süredir. Ama deryacım haklısın, yaz aylarının da etkisi var, en azından bana çok etkisi var:)) Genelde dışarda oluyorum, bir de ders çalışmak buna eklenince haliyle dağıldım..

Ama aklımdasınız, unutmuş değilim hiiiiç kimseyi:) Aralıklarla da olsa gelip bakıyorum sizlere.. Hem zaten topiğin de amacı biraz da buydu hani aslında, fazla giremesekde en azından kopmayalım birbirimizden diye.. İnşallah da hiç bitmez muhabbetimiz...:16:
Nedir sende son durumlar deryacım?
Bu arada seksenleri izlemeye başladım netten, güzel diziymiş gerçekten:)

iyiyim Banucum yarın dr işim var, inşallah kistlerimde küçülme olmuştur, bende diğer topiklerde yazıyorum ama burayı da unutmuyorum :)

Kızlar ben fazla giremiyorum ama iyiyim yani herşey yolunda, okul koşturmacam var biliyorsunuz. bir de 36 yaşında bisiklet kullanmayı öğrendim, o yüzden görmemişin bisikleti olmuş hesabı sürekli kocişle dışarda bisiklet sefasındayız:) Haziran ayında geldi benim sevimsiz kırmızılar, şimdi temmuz 12 yi bekliyorum bakalım ne çıkacak.. İnşallah bebiş çıkar:52:

Artık temmuz ve ağsutos atışlarından da bi cacık çıkmazsa ağustos adetinden sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.. İnşallah gerek kalmaz.. gerçi böyle diye diye aylar geçti bi şey yok ortada:) Sanırım bana doktor yolları kaçınılmaz gibi.. Valla kafaya takma meselesinde de kendimi aştım yani, gün içinde yoğunum zaten, havalar da güzel, sürekli dışardayım , meşgulum vs ama gelmiyor bu bebiş olacak zıpçıktı:)))

Neyse ben de durumlar budur, gecikmeli cevaplar için kusura bakmayı nolur.. Hepinizi çok özlüyorum ve hep aklımdasınız.. :16:

bence de canım oluruna bırakmak doğru ama dr. kontrolü de gerekiyor işte. inşallah temmuzda gelir bebişin de bekletmez bisiklet tutkunu annesini :)
biz de seni özlüyoruz, çok ihmal etme bizi hem biliyorsun sen topik sahibisin, bu topiği sen açtın :)))

ya sasırtıcı olanda o zaten canım biz hiç bişi yapmadık kür falan hiç bişey yapmadık benimde sag yumurtalıgım tembeldi oda kendi kendine bu ay düzelmiş doktorumda cok sasırdı bu duruma ama hayırlısı bakalım bekliyoruz ayın 4 nü inşallah mutlu haberlerle gelirim kızlar ya

Ay canım çok sevindim. İnşallah. Hadi güzel haberini bekliyoruz:nazar::nazar::nazar:

Selam Banucum! :16: Valla bir koşuşturmadır aldı başını gidiyor. Seni hiç göremez olduk. Aslında meşgul olman iyi. En azından kafanı çok fazla bebekle meşgul etmiyorsun. Doktordan kaçınmaya gerek yok bence. Tabi insan kendi kendine olsun hiç o kliniklere vs gitmesin istiyor ama belki çok basit bir durum vardır, düzeltiverir. Biz de bu ay eşimle beraber gittik. Bakalım onun sonuçlarına göre nasıl bir yol izleyeceğimiz belli olacak.

Ateşini takip ediyorum bu arada :34:

selam kızlar nasılsınız.benimde temmuzun 3 ya da 4 ü batım.ama tam bilmiorum belki daha geç de olabilir nisan ayındaki kürtajdan sonra mayısın 6 8 gibi hasatalanmıştım.birde haziranın 4ünde hastalanddım.3 4 gündür sol kasığım çok ağrıyor ayağıma kramp giriyor.2 gün önce test yaptım silik çıktı bugün yaptım hiç çıkmadı.nolcak bilmiyorum yine heyecan stres bastı.belki stresten adet olamıyorum.dua edin bana inşallah hamişimdir...

Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeer hayaletim casperım...:46::46: Aslansın sen valla.. Afferin sana, helal olsun, bak gururlandım duygulandım falan ağlıycam tutmayın beni:) İnşallah herşey hep gönlünce ve güzel gider ve bu diploma haberine bir de bebek haberi eklenir en kısa zamanda..:16:

Allah razı olsun Banucum :)) valla inşallah en yakın zamanda hepimiz güzel haberleri paylaşışırz burdan.ben şu aralar testlerin peşinmde koşturuyorum canım.kanda pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırıyorum.5 tanesi kaldı onuda yaptırınca içim rahatlıycak.sende kendine çok iyi bak ve inşallah herşey gönlünce olur canım.çok öpüyorum tatlım..bakalım benim BAT 14 Temmuz gibi ama ne olacak bekleyip görcessssss:27:

selam kızlar nasılsınız.benimde temmuzun 3 ya da 4 ü batım.ama tam bilmiorum belki daha geç de olabilir nisan ayındaki kürtajdan sonra mayısın 6 8 gibi hasatalanmıştım.birde haziranın 4ünde hastalanddım.3 4 gündür sol kasığım çok ağrıyor ayağıma kramp giriyor.2 gün önce test yaptım silik çıktı bugün yaptım hiç çıkmadı.nolcak bilmiyorum yine heyecan stres bastı.belki stresten adet olamıyorum.dua edin bana inşallah hamişimdir...

melzanurcum selam canım.ben kürtajdan 46 gün sonra adet oldum.14 HAziranda.bakalım temmuz ayı ne göstericek.gerçi kocişi bu ay hiç görmedim dersem yeridir.hep yorgun argın geldi eve direk uyudu:27:sen içini ferah tut canım.eğer kısmetimizde varsa herşey olur.ben genetik ve kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım.sonuçları 1 ay sonra alıcam.inşallah herşey yolunda gider...eğer için rahat edecekse kan tahlili yaptır canım.İnşallah güzel haberlerini alırız.kendine dikkat et canım.

kız sen o erkek yapma işini de halledersin ben sana güveniyorum :))) dediğin gibi bende bir kaç yerde denk geldim buna uygun diyetler varmış, hatta bir yerde denk gelmiştim, kız isteyen kilo versin fakir gibi beslensin, erkek isteyen kilo alsın daha zengin yesin, diyordu komik gelmişti :))) valla canım sanki bana biraz bişeyleri bekliyim de vardır zamanı diyorsun gibi geldi böyle yazınca :)) kuzeninin durumunu merak ettim şimdi, yaz sonucunu buraya, ay bir de cinsiyeti takayım kafama tam olsun :)) eşim de erkek isteyenlerden de :)

valla bacım, dediğin gibi, bekliyorum bekliyorum... bekliyorum bişeyleri.. o bişeyler de bitmek bilmiyor :)
şimdi de taktım işte, erkek bebek diyetine falan..
ama haziranda bi minik deneme yaptım, tam belirleyebildim mi yumurtlama zmaanımı bilemiyorum, tek atış denemesi yaptım. 1 hafta cinsel perhiz ve tam yumurtlama zmaanında tek ilişki denemesi... sonrasında da hiç ilişki olmadı. bakalım, erkek bebek denemem tutacak mı? bugünlerde adet olmam lazım. test mest de yapamadım hiç. eczanesiz köy burası... eşim de gece çok geç geliyor, yaz sezonu işlerinin en yoğun zamanı onların. eczaneye uğra, öyle gel diyemedim hiç. kendim de bursaya gidip alamadım test.
bakalım bekliyorum, 2-3 gün içinde regl olmazsam, burdaki sağlık ocağına gidip kan vericem, baktırıcam. hayatımda ilk kez kanda gebelik testi yaptırıcam :))) nasip, görücez bakalım...

bir kere silik çizgi gördüysen, tamamdır bacım. yanılmaz o testler. gebelik hormonunu görmeden çizgi mizgi göstermezler. illaki görmüştür :)
haydi hayırlısı.. güzel haberler bekliyorum :)

sevgili bacişlerimmm,bugün ettiğimiz tüm dualarımız Allah katında kabul edilsin inşallah.Allah ım tüm bebek hasreti le tutuşanlara bebek göndererek mutlu etsin inşallah.Önce hepimize sağlık,kocişlerimizle huzurlu,mutlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.sonra bu mutlu yuvalarımızı bebişlerle taçlandırsın inşallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)))) AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

sevgili bacişlerimmm,bugün ettiğimiz tüm dualarımız Allah katında kabul edilsin inşallah.Allah ım tüm bebek hasreti le tutuşanlara bebek göndererek mutlu etsin inşallah.Önce hepimize sağlık,kocişlerimizle huzurlu,mutlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.sonra bu mutlu yuvalarımızı bebişlerle taçlandırsın inşallah..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)))) AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

amiiinnnnnnn
amiinnnn

Banuuuuuuuuuu eger bırgün olurda foruma girersen benide listeye ekliyebilirsin canım cünki HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMM:49:

Banuuuuuuuuuu eger bırgün olurda foruma girersen benide listeye ekliyebilirsin canım cünki HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMM:49:

Canım hayırlı olsun. Ne güzel bir günde böyle güzel bir haber verdin. Yoksa sende mi bugün öğrendin?

valla bacım, dediğin gibi, bekliyorum bekliyorum... bekliyorum bişeyleri.. o bişeyler de bitmek bilmiyor :)
şimdi de taktım işte, erkek bebek diyetine falan..
ama haziranda bi minik deneme yaptım, tam belirleyebildim mi yumurtlama zmaanımı bilemiyorum, tek atış denemesi yaptım. 1 hafta cinsel perhiz ve tam yumurtlama zmaanında tek ilişki denemesi... sonrasında da hiç ilişki olmadı. bakalım, erkek bebek denemem tutacak mı? bugünlerde adet olmam lazım. test mest de yapamadım hiç. eczanesiz köy burası... eşim de gece çok geç geliyor, yaz sezonu işlerinin en yoğun zamanı onların. eczaneye uğra, öyle gel diyemedim hiç. kendim de bursaya gidip alamadım test.
bakalım bekliyorum, 2-3 gün içinde regl olmazsam, burdaki sağlık ocağına gidip kan vericem, baktırıcam. hayatımda ilk kez kanda gebelik testi yaptırıcam :))) nasip, görücez bakalım...

yalelcim canım, eğer erkek bebeği de tutturursan artık seni bu işlerden sorumlu başımız ilan etcez :) helal olsun ne diyim :) hayırlısı olsun hakkında, hayırlı kandiller bu arada :) bol bol dua edelim unutmayalımmm...

canımmmm hayırlı kandiller... Allah tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhh

Canım hayırlı olsun. Ne güzel bir günde böyle güzel bir haber verdin. Yoksa sende mi bugün öğrendin?

9ay, canım nasılsın?

Teşekkürler canımcım yok pazartesı sabahı ögrendım öbür tarafta paylaşmıstım burada da paylaşım dedım zaten bölündük bu arada özledim seni bu arada hayırlı kandıller:54:

Back
X