mukut31, ozek09 ve canommmm;
Tahmin bile demiyorum yaşadığınız üzüntüyü ve sıkıntıları, gerçekten çok zor, dinlemesi bile.. dilerim bu acılarınızı unutturacak mutlulukları tez zamanda yaşarsınız.. Bütün kalbimle diliyorum bunu..
Hayaletim casperim, çoooooooooooooook sevindim bitanem. allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..

Ay valla çok mutlu oldum, alahım nazarlardan korusun sizi kuzmm..

Lalinadacım canım, kolay gelsin tezinde sana.. merak etme bizler de fazla giremiyoruz buraya malum yaz ayları vs.. Ama hepimiz ara ara uğrayıp gelişmeleri iletiyoruz ki bence çok iyi bir şey bu, ne oldu bitti öğreniyoruz böylece.. Ne olacak bakiiim kızının ismi?
balseme, tsnelf hoşgeldiniz, inşallah bir an önce kavuşursunuz bebişlerinize..
Deryaf, kuzum nasılsın? var mı bir gelişme??
Ben 2 hafta önce kan testi sonuçlarımı aldım, ilk basit tahlillerde herşey normal çıktı, tsh prolaktin vs.. değerler normal dedi doktor. şimdi beni ve eşimi üniversite hastanesine yönlendirdi. 25 ekimde de ilk randevumuz var hastanede, bakalım sanırım daha ileri tektikler yapacaklar.. yani eylül ayı benim son deneme ayım , eylül sonu türkiyeye gidiyorum zaten ekimde kocişle ayrı olacağız, o yüzden eylülde kendiliğinden tutarsa ne ala, değilse işte artık ekim sonu hastanelere git gel başlayacak.. işin açıkçası biraz şevkim kırılmış durumda bu bebek olayında, hemen tutmayabilirdi biliyordum ama bu kadar zor olacağını da beklemiyordum.. Bakalım hayırlısı hakkımızda..