• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

mavibattaniye seni hatırlıyorum , çok az kalmış doğumuna allah kurtarsın tez zamanda sağlıklı bir doğum olsun , bebeğini sağlıkla al kucağına öpüyorum , allaha emanet ol tatlım

Sağol canım ben de seni hatırlıyorum :=) Senin de son trimester artık... Hayırlısı olsun inşallah... Tadını çıkar şimdilerin. Son ay gittik.e zorlaşıyor herşey.. Sonra da malum bebek zaten. Şiimdiden bol bol dinlen diyorum ben :D

Merhaba arkadaşlar
Ben de hamile kalmak isteyenlerdenim. Korunmayı daha yeni bıraktık. Çok heyecanlıyız. Eşim benden daha heyecanlı ama:) Bakalım nasıl olacak. İnternette gezinirken foruma rast geldim ve hemen üye olmam gerektiğini düşündüm. Güzel şeyler paylaşıldıkça daha da güzelleşiyor çünkü. Benim gibi bebek isteyenlere de bol şans. Allah yardımcımız olsun:)

selam kıslar,doktordan şimdi geldim.bebeği gördük çok şükür ama çok küçük olduğu için kalp atışlarını duyamadık.25 Eylülde tekrar gidicem.İnşallah o zaman gümbür gümbür kalp sesini duyarız.Sabretmekten ve dua etmekten başka birşey yapamıyorum.İnşallah herşey güzel olur.hamilelik takvimi yapmıyorum çünkü burdaki hafta ile bebeğin haftası hiç uyumlu değil.doktorun dediğine göre geç döllenme olmuş bebek 5 haftalık gibi dedi...Ben sizler için hep dua ediyorum bacişler ,sizlerden Allah rızası için dualarınızı bekliyorum.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.hem mutluyum hemde bi yanım buruk.Allah ım zor sınavlardan geçirmesin kimseyi.

selam kıslar,doktordan şimdi geldim.bebeği gördük çok şükür ama çok küçük olduğu için kalp atışlarını duyamadık.25 Eylülde tekrar gidicem.İnşallah o zaman gümbür gümbür kalp sesini duyarız.Sabretmekten ve dua etmekten başka birşey yapamıyorum.İnşallah herşey güzel olur.hamilelik takvimi yapmıyorum çünkü burdaki hafta ile bebeğin haftası hiç uyumlu değil.doktorun dediğine göre geç döllenme olmuş bebek 5 haftalık gibi dedi...Ben sizler için hep dua ediyorum bacişler ,sizlerden Allah rızası için dualarınızı bekliyorum.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.hem mutluyum hemde bi yanım buruk.Allah ım zor sınavlardan geçirmesin kimseyi.

Hayirli ugurlu olsun, Allah yardimcin olsun. Alah'in izniyle kalp atislarini da duyarsin, kucagina da alirsin insallah saglikli sihhatli. Darisi basima...

inşallah canım en kısa zamanda gelir bebişin..

bu arada herkese merhaba kızlar artık hiç görüşemiyoruz özledim sizi..
hayaletim tebrik ediyorum tusemim aynı şekild senide tebrik ediyorum ve atladığım başka isim varsa tabi..
deryacım dualarımız sizinle.
banum hiç sesin çıkmıyo şekerim yakında buraya finlice yazarsan hiç şaşırmıyacam:):)kızlar hepiniz umarım iyisinizdir..

kızlarrrrrrr yaaa hepinizi çokkkkkkkkkk özledim nasılsınız hersey yolundamı yeni hamişler varmış hayırlı olsun hayalet casper senide tebrik ederim canım çok mutlu oldum bitanem gülden sen nasılsın bebiş nasıl güldenim ne oldu ki beni niye tebrik etttin canım

Selam herkese,

Kizlar, gecen hafta oyle seyler yasadim ki allah kimseye boyle acilar ysatmasin ve boyle acilarla terbiye etmesin. 20 Temmuz saat 15:00 te dunyam karardi, bebegimin agir down sendromlu ve kalp yetmezligi oldugunu ogrendim. O an gozum gormedi, kulaklarim duymadi. Tam 20 hafta gozumden bile sakindigim bebegim hastaydi, hemde cok hastaydi. Alinmasi gerekiyordu. Pazartesi hastaneye yattim ve 3 gun sonra ilacla sancilarim basladi. Tam 8 saat inanilmaz sancilar cektim. Doktor ve ebelerin dedigine gore normal dogum sancisinin 2-3 kati sanci cekmisim. Hastane ve dogumhane ayaga kalkti. Aksam saat 19:30da allahim ya beni yada onu al diye bagirdigimi hatirliyorum Sonrada hep Allahim izin ver diye yalvardim. Bir ara doktora ne olur durdurun bu sanciyi biraz durdurun ve beni ne olur dinlendirin dedigimi hatirliyorum. Rabbim, en sonunda izin verdi ve bebegim 20:30 da olu olarak dogdu. Allaha hic isyan etmedim. Her serde bir hayir vardir diyorum. Demekki rabbim bana bunu gosterecekmis, ve bizi bu sekilde sinayacakmis. Simdi iyiyim ama bu seferde goguslerim sisti. Insallah bu durumu da en kisa zamanda atlatacagim.

Sizlere diyecegim, rabbim herseyin hayirlisini ve sagliklisini versin. Eger birseyler olmuyorsa, rabbim mutlaka bunun nedenini biliyordur. Bu yuzden, allahimdan ne istiyorsaniz en hayirlisini isteyin, ve sakin neden olmuyor, neden boyle demeyin. Rabbim, herseyin hayirlsini, guzelini sizlere ve bana nasip etsin.

Allaha emanet olun.

Sevgiler

mukut okurken tüylerim diken diken oldu aglamamak için kendimi zor tuttum inan bitanem aslında böyle durumlkarda söylenen tüm laflar bana saçma geliyo ama canım allah sabır versin allahım o yasadıklarını bi daha kimseye yasatmasın hayırlıssı böylemiş demekki canım allahım hayırlı sağlıklı bi evlat nasib etsin sana bize tüm isteyenlere canım çokkk geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar
Ben de hamile kalmak isteyenlerdenim. Korunmayı daha yeni bıraktık. Çok heyecanlıyız. Eşim benden daha heyecanlı ama:) Bakalım nasıl olacak. İnternette gezinirken foruma rast geldim ve hemen üye olmam gerektiğini düşündüm. Güzel şeyler paylaşıldıkça daha da güzelleşiyor çünkü. Benim gibi bebek isteyenlere de bol şans. Allah yardımcımız olsun:)

çok iyi yaptın hayırlısı olsun inşallah allahım hayırlısıyla bi çocuk nasip eder sizede istediğiniz zamanda..

hayaletim casperim budefa allahın izniyle herşey çok güzel olacak hiç merak etme sen sen şimdi sadece bebişi düşün hadi baklım..
güzel haberlerini alıcaz duyacaksın inşallah o gümbür gümbür sesi..

kızlarrrrrrr yaaa hepinizi çokkkkkkkkkk özledim nasılsınız hersey yolundamı yeni hamişler varmış hayırlı olsun hayalet casper senide tebrik ederim canım çok mutlu oldum bitanem gülden sen nasılsın bebiş nasıl güldenim ne oldu ki beni niye tebrik etttin canım

canım ben senide hamile gibi okumuştum sanki ama yanılıyomuyum
eğer yanılıyosam bile demekki allah söyletmiş ..
en kısa zamanda sendende alıcaz bu haberi..

hayaletim casperim budefa allahın izniyle herşey çok güzel olacak hiç merak etme sen sen şimdi sadece bebişi düşün hadi baklım..
güzel haberlerini alıcaz duyacaksın inşallah o gümbür gümbür sesi...

güldencimm canımm.Allah razı olsun.Bende artık daha umutluyum.Allah ım neylerse güzel eyler diyip enerjimi pozitife çevirdim.O yüzden takvim yaptım:))

çok iyi yaptın hayırlısı olsun inşallah allahım hayırlısıyla bi çocuk nasip eder sizede istediğiniz zamanda..

güzel haberlerini alıcaz duyacaksın inşallah o gümbür gümbür sesi..

canım ben senide hamile gibi okumuştum sanki ama yanılıyomuyum
eğer yanılıyosam bile demekki allah söyletmiş ..
en kısa zamanda sendende alıcaz bu haberi..

ayyyy güldennn agzından bal damlıyo ya canım inş bende yakında hamiş haberi veririm ama canım öyle bişi yok daha ama inş olur tez zamanda

güldencimm canımm.Allah razı olsun.Bende artık daha umutluyum.Allah ım neylerse güzel eyler diyip enerjimi pozitife çevirdim.O yüzden takvim yaptım:))

hayaletcasper canım umutlu olmak zorundasın ki hersey yolunda gitsin canım hersey cok güzel olucak bak görürüsün sen bebişini sahiplenki oda bunu hissetsin

Merhaba güzel hamişler ve hamiş kalmaya çalışanlar..:16:

Her ay topikler arası gezmenin ne kadar zor olduğunu bildiğimden burada toplanalım istedim.. Hem birbirimizi takip ederiz hem de tecrübelerimizi paylaşırız.. Hamilelerimize sağlıklı bir gebelik, benim gibi uğraşanlara bol şans dilerim...:16::16: İnşallah uğurlu, keyifli, bol hamişli , bol bebişli bir topik olur..:16:

Bu da listemiz, İlk saydan yayınlamak iyi olur dedi arkadaşlar sağolsun deryaf da nasıl yapacağımı söyledi :)

Uğurlu olsun hepimizeeeeeeeee....
:nazar:
MURADINA ERENLER :nazar: :nazar:

ayseozzz = HAMİLEEEE :49: :nazar:
berrak = HAMİLEEEE :49: :nazar:
canommmm = HAMİLEEEE :49: :nazar:
dalin = HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = HAMİLEEEE :49: :nazar:
egzantrikressam = HAMİLEEEE :49: :nazar:
eceli54 = HAMİLEEEE :49: :nazar:
fgak = HAMİLEEEE :49: :nazar:
fatos0835 = HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = HAMİLEEEE :49: :nazar:
gul_sen = HAMİLEEEE :49: :nazar:
haydan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
havvam87 = HAMİLEEEE :49: :nazar:
hayaletcasper = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ilkbhr = HAMİLEEEE :49: :nazar:
lalinada = HAMİLEEEE :49: :nazar:
lata = HAMİLEEEE :49: :nazar:
manolyax = HAMİLEEEE :49: :nazar:
mavibattaniye = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ofpufya = HAMİLEEEE :49: :nazar:
pearlshine = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
seastire = HAMİLEEEE :49: :nazar:
santakarna = HAMİLEEEE :49: :nazar:
saadetozgur = HAMİLEEEE :49: :nazar:
sfsfs = HAMİLEEEE :49: :nazar:
sfcelik = HAMİLEEEE :49: :nazar:
tulins = HAMİLEEEE :49: :nazar:
tuze = HAMİLEEEE :49: :nazar:
yaramazpisi = HAMİLEEEE :49: :nazar:
zytin = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ZUZUMM = HAMİLEEEE :49: :nazar:
zuzu19 = HAMİLEEEE :49: :nazar:

SABIRLA VE UMUTLA BEKLEYENLER..:16:

9ay
38OZLEM38
19asos03
AYSE035
Aeroplain
adaeylem
alanurnaz
Banu_K
bdamlagozbebegım
bay = 31 mayıs
berceste_ = 5 haziran
berrak
belinaysude
balsema
deryaf
dfa_17
ErGiNSeNa = 30 mayıs
elabebek
fairy9
felicita_e = 1 haziran
gulceonur
hati2
haver87
hattah
idil_can
mukut31
melzanur
Mutlu_
nilme
nurran
nehirasi = 28 mayıs
naneli_limon
nagishe
ozler86
Özlem2334
ozgezeren
pembemasal
reyyan87
siyahkugu
step03
subyan
sevil61
superisi_21
serpil_melis
troubletone
tusemim
tsnelf
yalel
yasamim
yurdakul_muge

bende 1 yıldır çalışmalara devam ediorum ama gelmior topiğim :( ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN İNŞALLAHHHHHH dualarda birbirimizi unutmayalım arkadaşlarımmmmm
hamiş olan arkadaşlarımızada hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin RABBİM

herkese selamlarrr , hayalet caspercim inanılmaz sevindimmmm tekrar hamile kalmana umarım hersey yolunda gider çok çok öpüyorum tatlım seni

Canımmm çok teşekkür ederim bacımmm.Allah razı olsun.çok öpüyorum evgiler :))

hayaletcasper canım umutlu olmak zorundasın ki hersey yolunda gitsin canım hersey cok güzel olucak bak görürüsün sen bebişini sahiplenki oda bunu hissetsin

haklısın bacım.umut her zaman var.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için:)

bende 1 yıldır çalışmalara devam ediorum ama gelmior topiğim :( ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN İNŞALLAHHHHHH dualarda birbirimizi unutmayalım arkadaşlarımmmmm
hamiş olan arkadaşlarımızada hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin RABBİM

canımm sakın moralini bozma.bende ilk hamileliğimde 11 ay beklemiştim.sonra hamile kaldım ama devamı gelmedi.Ama umudumu hiç kaybetmedim ve Allah ın izni ile yine hamileyim.İnşallah Allah ım sana da en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.Stres yaparsan bebişin gelmesi gecikir.Allah yardımcın canım sevgiler :))

sağol canımm Allah razı olsun :))valla topikciğimiz artık çok sessiz :(( inşallah yakında yine toplanırız burada :)

merhaba kızlar :) kesin belli olmadığını belirterek yazıyorum galiba hamileyim :) idrar testinde silik çizgi çıktı, yarın kan testiyle belli olur, dua edin olur mu? :)

merhaba kızlar :) kesin belli olmadığını belirterek yazıyorum galiba hamileyim :) idrar testinde silik çizgi çıktı, yarın kan testiyle belli olur, dua edin olur mu? :)

ozamaaaaaaaan hamileeeeeesin :=) silik çıkan genellikle pozitiff oluo :=) allahım inşallahhh topiğmiz gelio hadi :=)
canım dualarım seninle yarın test sonucunu alır almazzz az buraya :=) adetini geçtinmiiii yoksa adetine varmı daha yaaa bende test yapcam ama korkuorum sonuçtan :\ adetime 5-6 gün var :\

ozamaaaaaaaan hamileeeeeesin :=) silik çıkan genellikle pozitiff oluo :=) allahım inşallahhh topiğmiz gelio hadi :=)
canım dualarım seninle yarın test sonucunu alır almazzz az buraya :=) adetini geçtinmiiii yoksa adetine varmı daha yaaa bende test yapcam ama korkuorum sonuçtan :\ adetime 5-6 gün var :\

Allah razı olsun canım. inşallah hamileyimdir kan testini almadan inanamayacağım :) benim bat dündü :) adetini bekle bence boşuna yapma test derim. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah...

Back
X