simdi canlarım ben 1.5 senelik evliyim ... olaylar şöle basladı ... biz eşimle gayet mutlu bi flört hayatı yasadık .. ailesi cok istedi benle evlenmesini .. benim aklımda pek evlilik yoktu ... ben görümcemin biriyle cok yakın arkadastım ... zaten o vesile ile tanıstım eşimle ... aklıma girdi ne yaptı etti evliliği koydu aklıma ... sıra geldi isteme filan olaylarına .. benim ailem hiç istemedi eşimin ailesini .. tanıolardı sevmiolardı zaten ... ben işte bağırdım cağırdm kimse bişe diemedi ... (şimdi bin pişmanım ) isteme olyı filan oldu . takı için kesim bile yapmadı ailem .. nie ben diorum ki işte fazla bişe istemeyin elleri dar filan (ulan ne safım ya) meğer birikimleri varmış nikahtan sonra öğrendim ... basta hersey iyi tabi .. sonra sorunlar basladı ... bunlar ben sunu alalım para yok , bunu söle yapalım para yok ... aaa dedim yeter artık ama istediğimde ortada bişe yok yani takı filan değil elbise filan kına için nişan için .. bunlar o yaz köye gittiler gelmiolar eksikler var .. bana sana ev alıcaz dediler o var ... neyse döndüler baktım ev arıolar bi sevindm .. meğer göz boyama . iki ev aradılar para yok simdi kirada otur alıcaz dediler .. bende eşime dayanamadım tamam dedim ... kaynanam o kadar fena bi insanki suratına yansımıs yaa .. görümcelerim değişti bana bacı gibi davranan kişiler bana öle davranmaya basladıki eşim bile sasırdı kaldı ... bunlar benim mi kardeslerim dedi ya adam .. bide abisi var tabi bas belası .. 40 yasında adam evlenmemiş bu zamana kadar bencil herifin teki .. biz nişan yapıcaz eşim o sıra işten ayrıldı bi kere arayıp demedi bi sıkıntın var mı die . aman para isterler die korkuo ki eşimde bende o konuda cok gururluyuz hiç ondan yardım istemedik .. bu arada 1.5 senelik evliyim dedim ya abisi bi kere evimize gelmemiştir ... ki kardeşiylede benlede hiç bi sorun yok aramızda kıskanç herifin teki .... nyse bu kendine bi kız arkadas bulmuş ... kendi gibi tuhaf biri .. benim tanışmama getirdi,isteme olaylarına getirdi, düğünüme getirdi... geçen o kızın ailesiyl tanışmaya gittiler bi kere aramaılar bizi .. bide bana sana ev alamıoruz simdi kirada otur kiranı biz ödicez evinide en yakın zamanda alıca dien kişiler ( bi kere bile yardımcı olmadılar kira için )şimdi abisine kredi cekip ev alıolar .. kendi evleride gecekondu olduğu için yıkıldı belediye bi ev verdi oda borçlandırılarak oldu onun borcuda var yani ... gelde isyan etme .. ya ilk ben evlenmişim bana her verdiğiniz söz yalan olmus ... banada diolar sen bizim yanımızda otur ..ben calışıorum ben evin mutfağına bakıcakmısım ,, eşim giderleri karsılıcakmıs bunların emeklisi var ikiside abisine yardım edicekmiş onun borcunu ödiyeceklermiş bizde bunların borcunu ödeyip evi geçindircekmsiz ... ya arkadas inanın misafirleri bitmio , hergün biri var evlerinde ,kaynanam öle temizlik yapmaz ben titizlik hastasıyım ,bir sürü borçları da var sağa sola yani düşünün abisi ve eşi cok uzakta oturcaklr bizden borçlarıda ödenicek ben hem bu kadar seyi yasıcam hemde üstüne para ödicem ya cıldırcam ya benmi yanlış düşünüorum bu haksızlık değil mi ???