verdikleri sozleri tutmamislar sinirelnmisiniz cok haklisiniz .sonucda anne babalar evlatlarina esit davranmak zorundalar.ona ev arsa sizeede olmali yoksa ikinizede olmamali.
ama bosverin gitsin hic takmayin.artik devir okadar degismiski evlenenlere aileleri bir kurus yardim etmiyo.kimseden birsey beklememk lazim aynilari benimde basima geldi ev lcaz demediler ustlerine dusen hic bir seyide yapmadilar/
konu komsu herkez beni kiskirtti isde alsinlar yok bedevaya giitin vs gibi kimsenin doldurusuna gelmedim.gerfek yok allaha sukur kimseye muthac deigliz.
sizde ikinizde calisiyomusunuz kendi keninze yapin herseyinizi unutun gitsin onlarin vaadlerini hicbiseyede snirlenmyin.elallem kinamaya basalr yakinda onlarida zaten istr istemez utanir ,yapamicaklarsa soz vermemeyi ogrenmis olurlar
eşitsizlik zaten bu sorunları baslatan , o abiyse benim eşimde sizin öz oğlunuz ne demek ya ... benide öle cok doldurdular ... akrabalarım ,arkadaslarım napımm eşim için bişe demedim iyikide dememşim şimdi onuda kullanırdı kaynanam sen böle demiştin die ... ayyy kızlar insan yazdıkca rahatlıo be :))